Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Olmak İstiyorum Hayıt Tohumu Kullanabilir Miyim ?
merhaba, ben pozitif bilimle uğraşan bir hekim olduğu için size bahsettiğiniz otlardan oluaşacak bir taedvi öneremem. ama dilerseniz ciddi bir tedavi almak ve çocuk sahibi olmak için kliniğe gelip görüşebilirsiniz.
Siz Benim İstediğim Cevabı Vermememişsiniz Benim Sorum Nasıl Kullanabirim ? Erkeklermi Kadınlarmı Yoksa Her İkiside Mi İçecek Onu Sormuştum Bu Soruyu Cevaplarsanız Çok Mutlu Olurum Teşşekürlerimi Şu Andan İletip Saygılarımı Sunarım..
Siz Benim İstediğim Cevabı Vermememişsiniz Benim Sorum Nasıl Kullanabirim ? Erkeklermi Kadınlarmı Yoksa Her İkiside Mi İçecek Onu Sormuştum Bu Soruyu Cevaplarsanız Çok Mutlu Olurum Teşşekürlerimi Şu Andan İletip Saygılarımı Sunarım..
Hayıt tohumu bayanlar içindir ve hormon değerlerini ve buna bağlı olarak adeti düzenler.
Hormon tahlilinizi yaptırıp , hormon sonuçlarınızda problem varsa dilerseniz içebilirsiniz.
Hayıt tohumu özellikle lh adı verilen yumurtlama hormonunu düzenliyor.