Anne Olmak İstiyorum Hayıt Tohumu Kullanabilir Miyim ?

teyzam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
4
0
36
Kahramanmaraş
10 Senelik evliyim.Bebeğimiz olmuyor.Hayit tohumunu nasıl tüketmeliyiz?Erkekler de kullanıcak mı ?Yani eşimde içecek mi? Cevabınızı Sabırsızlıkla bekleyerek şimdiden teşekkürlerimi Sunarım...

merhaba, ben pozitif bilimle uğraşan bir hekim olduğu için size bahsettiğiniz otlardan oluaşacak bir taedvi öneremem. ama dilerseniz ciddi bir tedavi almak ve çocuk sahibi olmak için kliniğe gelip görüşebilirsiniz.

10 Senelik evliyim.Bebeğimiz olmuyor.Hayit tohumunu nasıl tüketmeliyiz?Erkekler de kullanıcak mı ?Yani eşimde içecek mi? Cevabınızı Sabırsızlıkla bekleyerek şimdiden teşekkürlerimi Sunarım...

Siz Benim İstediğim Cevabı Vermememişsiniz Benim Sorum Nasıl Kullanabirim ? Erkeklermi Kadınlarmı Yoksa Her İkiside Mi İçecek Onu Sormuştum Bu Soruyu Cevaplarsanız Çok Mutlu Olurum Teşşekürlerimi Şu Andan İletip Saygılarımı Sunarım..

sorunuzun yanıtını bilmediğimi söyledim. isterseniz aktarlardan bunu öğrenin. benim branşım değil.

Siz Benim İstediğim Cevabı Vermememişsiniz Benim Sorum Nasıl Kullanabirim ? Erkeklermi Kadınlarmı Yoksa Her İkiside Mi İçecek Onu Sormuştum Bu Soruyu Cevaplarsanız Çok Mutlu Olurum Teşşekürlerimi Şu Andan İletip Saygılarımı Sunarım..

Merhaba ,

Hayıt tohumu bayanlar içindir ve hormon değerlerini ve buna bağlı olarak adeti düzenler.
Hormon tahlilinizi yaptırıp , hormon sonuçlarınızda problem varsa dilerseniz içebilirsiniz.
Hayıt tohumu özellikle lh adı verilen yumurtlama hormonunu düzenliyor.

Son düzenleme:
Back
X