Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sonradan farkettim :) aranıza yeni katıldım kızlar yeni yeni öğreniyorum silmeye çalıştım ama beceremedimonu bilmiyorum da, yemekteyiz bölümüne açmışsınız konuyu.
İlişki süreniz epey olmuş ama 7 ay evlilik için çok az. Zamanla kendisi isteyecektir emin ol, senin birşey yapmana gerek yok. Etrafınızda bebekler çoğaldıkça ve maddi olarak kendisini güvende hissettiğinde ister o da.7 aylık evliyim 8 yıldır beraberiz. erken olduğunu düşünüyor baba olmaya hazır deilim diyor. ben 26 eşim 28 yaşında
aslında çok seviyor çocukları arkadaşlarımızın çocuklarını hiç düşürmüyor kucağından. maddi bir sıkıntımız yok ikimiz de çalışıyoruz. istiyorum ama korkuyorum baba olma fikrinden diyor.İlişki süreniz epey olmuş ama 7 ay evlilik için çok az. Zamanla kendisi isteyecektir emin ol, senin birşey yapmana gerek yok. Etrafınızda bebekler çoğaldıkça ve maddi olarak kendisini güvende hissettiğinde ister o da.
Anneliğe babalığa hazır olmak diye birşey yok bence, ben haftanın 1 günü istiyorum diyorsam 6 gün istemiyorum diyordum, baktığın zaman kolay sorumluluk değil, korkması çok normal, bütün hayatın değişiyor 1 saat bebek sevmeyle aynı şey değil, ömür boyu sorumluluğu var ,gerçekçi baktığın zaman korkun ağır basıyor :) Eşimde istemezdi 3. senemizin sonunda kendisi istemeye başladı.aslında çok seviyor çocukları arkadaşlarımızın çocuklarını hiç düşürmüyor kucağından. maddi bir sıkıntımız yok ikimiz de çalışıyoruz. istiyorum ama korkuyorum baba olma fikrinden diyor.
belli bir açıklama yapmıyo bana. hayatımızı yaşasak biraz çocuk engel olmaz mı daha genciz diyo. aslında ikna olmaya çok yakın gibi ama ben yolunu bulamıyorum tabiyaşınız da normalmış yani çok küçük değil neden hazır değilmiş ki nedne korkuyo
zamana bırakın o zaman zaten he deyince de cocuk olmuyo ki belli bi zaman gerekiyo:)belli bir açıklama yapmıyo bana. hayatımızı yaşasak biraz çocuk engel olmaz mı daha genciz diyo. aslında ikna olmaya çok yakın gibi ama ben yolunu bulamıyorum tabi
haklısın büyük sorumluluk ama onun anlamadığı benim de korkularım var. annem 4 yıl çocuk sahibi olamamış bende de sıkıntı olursa diye çok korkuyorumAnneliğe babalığa hazır olmak diye birşey yok bence, ben haftanın 1 günü istiyorum diyorsam 6 gün istemiyorum diyordum, baktığın zaman kolay sorumluluk değil, korkması çok normal, bütün hayatın değişiyor 1 saat bebek sevmeyle aynı şey değil, ömür boyu sorumluluğu var ,gerçekçi baktığın zaman korkun ağır basıyor :) Eşimde istemezdi 3. senemizin sonunda kendisi istemeye başladı.
Haklısın, gidip hormon testlerini yaptırabilirsin için rahat eder. Muayene olur sorun olmadığından emim olursan en azından kafan rahat beklersin.haklısın büyük sorumluluk ama onun anlamadığı benim de korkularım var. annem 4 yıl çocuk sahibi olamamış bende de sıkıntı olursa diye çok korkuyorum
evet gidip muayene olmam lazım geç olmadan inşallah sorun çıkmazHaklısın, gidip hormon testlerini yaptırabilirsin için rahat eder. Muayene olur sorun olmadığından emim olursan en azından kafan rahat beklersin.