• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

Ne kadar sürelik evlisiniz? Hiç mi istemiyor yoksa zamanı değil diye mi düşünüyor? Bir de evlenmeden önce biliyor muydunuz istemediğini?

7 aylık evliyim 8 yıldır beraberiz. erken olduğunu düşünüyor baba olmaya hazır deilim diyor. ben 26 eşim 28 yaşında

onu bilmiyorum da, yemekteyiz bölümüne açmışsınız konuyu.

7 aylık evliyim 8 yıldır beraberiz. erken olduğunu düşünüyor baba olmaya hazır deilim diyor. ben 26 eşim 28 yaşında
İlişki süreniz epey olmuş ama 7 ay evlilik için çok az. Zamanla kendisi isteyecektir emin ol, senin birşey yapmana gerek yok. Etrafınızda bebekler çoğaldıkça ve maddi olarak kendisini güvende hissettiğinde ister o da.

yaşınız da normalmış yani çok küçük değil neden hazır değilmiş ki nedne korkuyo

İlişki süreniz epey olmuş ama 7 ay evlilik için çok az. Zamanla kendisi isteyecektir emin ol, senin birşey yapmana gerek yok. Etrafınızda bebekler çoğaldıkça ve maddi olarak kendisini güvende hissettiğinde ister o da.
aslında çok seviyor çocukları arkadaşlarımızın çocuklarını hiç düşürmüyor kucağından. maddi bir sıkıntımız yok ikimiz de çalışıyoruz. istiyorum ama korkuyorum baba olma fikrinden diyor.

aslında çok seviyor çocukları arkadaşlarımızın çocuklarını hiç düşürmüyor kucağından. maddi bir sıkıntımız yok ikimiz de çalışıyoruz. istiyorum ama korkuyorum baba olma fikrinden diyor.
Anneliğe babalığa hazır olmak diye birşey yok bence, ben haftanın 1 günü istiyorum diyorsam 6 gün istemiyorum diyordum, baktığın zaman kolay sorumluluk değil, korkması çok normal, bütün hayatın değişiyor 1 saat bebek sevmeyle aynı şey değil, ömür boyu sorumluluğu var ,gerçekçi baktığın zaman korkun ağır basıyor :) Eşimde istemezdi 3. senemizin sonunda kendisi istemeye başladı.

belli bir açıklama yapmıyo bana. hayatımızı yaşasak biraz çocuk engel olmaz mı daha genciz diyo. aslında ikna olmaya çok yakın gibi ama ben yolunu bulamıyorum tabi
zamana bırakın o zaman zaten he deyince de cocuk olmuyo ki belli bi zaman gerekiyo:)

Anneliğe babalığa hazır olmak diye birşey yok bence, ben haftanın 1 günü istiyorum diyorsam 6 gün istemiyorum diyordum, baktığın zaman kolay sorumluluk değil, korkması çok normal, bütün hayatın değişiyor 1 saat bebek sevmeyle aynı şey değil, ömür boyu sorumluluğu var ,gerçekçi baktığın zaman korkun ağır basıyor :) Eşimde istemezdi 3. senemizin sonunda kendisi istemeye başladı.
haklısın büyük sorumluluk ama onun anlamadığı benim de korkularım var. annem 4 yıl çocuk sahibi olamamış bende de sıkıntı olursa diye çok korkuyorum

haklısın büyük sorumluluk ama onun anlamadığı benim de korkularım var. annem 4 yıl çocuk sahibi olamamış bende de sıkıntı olursa diye çok korkuyorum
Haklısın, gidip hormon testlerini yaptırabilirsin için rahat eder. Muayene olur sorun olmadığından emim olursan en azından kafan rahat beklersin.

İlişki çok uzun sürünce evlilikte sanki biraz daha uzun sürmüş gibi oluyor. Her ne kadar yeni evlenmiş olsanız da haklısın bebek istemekte. Yaşınız da uygun hem buna. En iyisi birlikte doktora gidin herşey normal mı bir baktırin. Zaten bebeğin hemen olma olasılığının düşük olduğunu duyunca belki biraz daha rahat davranır. Dusunur. Doktor gidilince bir senede olma ihtimali yüksek diyor çünkü. O hemen olacagini dusunup korkuyordur belki, düşünce olarak hazır değildir belki faydası olabilir

Back
X