- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Yapıldı bir sorun yokmuş ama doktorlar 1 sene deneyin diyor ama benim bazı rahatsızlıklarım var 1 yıl sonra ilerleyedebilir belki hiç doğurma şansım olmaz doktorlar iki aşılama şartı koşuyor direk tüp bebeğe geçemez miyiz aşılamanında ihtimali düşük dedi doktor devlet şart koşuyormuş bunu yapılmak zorundaymşBecerememekten değil de sizin ve eşinizin kontrolleri yapıldı mı?
Doktora göründünüz mü
Yapıldı bir sorun yokmuş ama doktorlar 1 sene deneyin diyor ama benim bazı rahatsızlıklarım var 1 yıl sonra ilerleyedebilir belki hiç doğurma şansım olmaz doktorlar iki aşılama şartı koşuyor direk tüp bebeğe geçemez miyiz aşılamanında ihtimali düşük dedi doktor devlet şart koşuyormuş bunu yapılmak zorundaymş
Katılıyorum. Bu korkan birine korkma diyince geçeceğini sanmak gibi. Kafana takma olur diyorlar ama o durumun içindeyken kim ne kadar başarabilir ki? Dikkat ederseniz bunları söyleyen kişilerde tatildeydim oldu, taşınıyordum oldu, vazgeçmiştim oldu gibi şeyler söylüyorlar. Olağan süreçte takmadım oldu diyen yok sadece çocuk düşünmezken kalanlar var. Birde ilk denemede tutturan şanslı kesim. Şu yönden bakmak gerekirse dünyaya gelecek bebeğinde bir kaderi olacak. İleride yaşayacakları, karşılacakları insanlar olacak. Bu yüzden şuan hemen olduğunda o bebek için ezelden yazılan kader gerçekleşemeyecek. Başka bir açıklamasını bulamıyorum ben şahsen.2 yıldır anne olmaya çalışan bir kadın olarak *Anne olmuş * kişilerden şunu rica ediyorum ; lutfen takma , olur vs . Demeyin . Evet biliyorum asla art niyetli bir söylem değil ama yumurtlama takibi ile beraber olacağın günü bile ona gore seçerken , nasıl düşünmeyeceğiz onu da ben bilemiyorum . Belki çocuk istemesek o zaman düşünmeyiz, ve gerçekten olur . Fakat öyle birşey mümkün olmuyor . Bazen hafızamı silmek istiyorum hatırlamamak için . Inanın biz sizden daha çok istiyoruz stres yapmamayı , unutmayı . Ama olmuyor işte:/
Bu arada benim de 4 aşılamam var. Hepsi de negatif , doktor değilim tabii ki buna ben karar veremem ama aşılama benim için zaman kaybından başka bir şey olmadı. Su an ise tup brbek tedsvisi goruyorum . Çarşamba günü yumurtalarım toplandı, pazartesi bir aksilik çıkmazsa yerlrstirecekler. Allah isteyen herkese nasip etsin . Umarım sizin içinde herşey güzel olur. Allah yardımcımız olsun
Dip not ; tüp bebek tedavisi gerçekten çok yıpratıcı bedenen ve ruhen . Buna hazırlıklı olmadan kesinlikle başlamamalı insan :/
Yapıldı bir sorun yokmuş ama doktorlar 1 sene deneyin diyor ama benim bazı rahatsızlıklarım var 1 yıl sonra ilerleyedebilir belki hiç doğurma şansım olmaz doktorlar iki aşılama şartı koşuyor direk tüp bebeğe geçemez miyiz aşılamanında ihtimali düşük dedi doktor devlet şart koşuyormuş bunu yapılmak zorundaymş
2 yıldır anne olmaya çalışan bir kadın olarak *Anne olmuş * kişilerden şunu rica ediyorum ; lutfen takma , olur vs . Demeyin . Evet biliyorum asla art niyetli bir söylem değil ama yumurtlama takibi ile beraber olacağın günü bile ona gore seçerken , nasıl düşünmeyeceğiz onu da ben bilemiyorum . Belki çocuk istemesek o zaman düşünmeyiz, ve gerçekten olur . Fakat öyle birşey mümkün olmuyor . Bazen hafızamı silmek istiyorum hatırlamamak için . Inanın biz sizden daha çok istiyoruz stres yapmamayı , unutmayı . Ama olmuyor işte:/
Bu arada benim de 4 aşılamam var. Hepsi de negatif , doktor değilim tabii ki buna ben karar veremem ama aşılama benim için zaman kaybından başka bir şey olmadı. Su an ise tup brbek tedsvisi goruyorum . Çarşamba günü yumurtalarım toplandı, pazartesi bir aksilik çıkmazsa yerlrstirecekler. Allah isteyen herkese nasip etsin . Umarım sizin içinde herşey güzel olur. Allah yardımcımız olsun
Dip not ; tüp bebek tedavisi gerçekten çok yıpratıcı bedenen ve ruhen . Buna hazırlıklı olmadan kesinlikle başlamamalı insan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?