- 21 Nisan 2018
- 8.224
- 30.283
- 548
- 36
- Konu Sahibi simgebehra
-
Direk tüp bebek yaptırabilirsiniz tabi ki. Ama doğal yöntemleri denediniz mi? En azından bir rahim filmi çektirip tuplerinizin açık olup olmadığını öğrenin. Hem hamile kalma şansını çok yükseltiyor.30 yaşında 8 aylık evliyim neredeyse evlendiğimden beri deniyorum olmadı bir kimyasal oldu ama oda kesin değil yani hiç hamile kalamadım diyeyim. Çok istiyorum anne olmayı belki sürekli okuyorsunuz bunu ama içim daralıyor arkadaşlarımın hepsi çocuklu yeni iş değiştirdim onlarında boyu kadar çocukları var. Bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı dün haberini aldım şuan ikizlere hamileymiş. Ben mi beceremiyorum bu işi? Cidden yani yapamıyor muyuz anlamıyorum.
Ek olarak bilen var mı 30 yaşında 6 ay doğal yoldan olmadıysa izleyeceğim yollar neler? Doktor iki aşılama olmadan tüp bebek yapılmıyor dedi. Yurt dışı kıbrıs falan direk tüp bebek yaptırabileceğim yöntem var mı şartları neler lütfen akıl verin çok istiyorum bir evladım olmasını
Not
Ben direk bir merkeze gidip yaptıramıyor muyum sağlıklı insanlarda seçemiyor mu beklememek için bu yolu? İlla çatlatma iğneleri aşılamalar hormon patlaması yaşamak zorunda mıyım?
Doktora filan gitmeyi denediniz mi? Muayene test ve takipler yapılmadan direkt gidip pardon ben acil bi tüp bebek yapicaktim filan denecegini sanıyorsunuz herhalde? 30 yasindaymissiniz hiç mi arastirmadiniz bu konuları? 35 yaşına kadar 1 yıl olmaması normal kabul ediliyor. Siz şimdi eşinizle birlikte testlere başlayın. İnanın o süreç çok uzun sürüyor. Ben 34 umde evlendim 35 te bebek istedik tamam artık başlayalım dedik 6 ay olmayınca testlere başladık inan 1.5 sene doktorlara gidip gelmekle geçti bir türlü nedeni bulunamadı. 2 aşılama sonrası anca tüp yapıldı. Çok şükür ilk transferimde tuttu. Aşılama kolay ve acısız bir yöntem. Tüp bebek çok acı verici malesef. O yüzden ilk olarak aşılama kendim tercih ettim. Hem de bu sayede rapor hakkımız oldu tüp bebek tedavimizi devlet karşıladı. Ben hiç geç kaldım diye eteklerim tutuşup paniklemedim. Sakin ve sabırlı olmaya çalıştık. Rabbime bin şükürler olsun çok yipranmadan verdi bebeğimizi. Darısı başınıza olsun inş. Allahım isteyen herkese versin. Kuzenim 42 komsum 43 yaşında anne oldu. Kimse ümitsizliğe kapılıp strese girmesin. Stres ve takıntı çok büyük problemlere yol açıyor. Bence hemen başlayın testlere. Belki de kendiliğinden oluverir nasip kısmet bu is30 yaşında 8 aylık evliyim neredeyse evlendiğimden beri deniyorum olmadı bir kimyasal oldu ama oda kesin değil yani hiç hamile kalamadım diyeyim. Çok istiyorum anne olmayı belki sürekli okuyorsunuz bunu ama içim daralıyor arkadaşlarımın hepsi çocuklu yeni iş değiştirdim onlarında boyu kadar çocukları var. Bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı dün haberini aldım şuan ikizlere hamileymiş. Ben mi beceremiyorum bu işi? Cidden yani yapamıyor muyuz anlamıyorum.
Ek olarak bilen var mı 30 yaşında 6 ay doğal yoldan olmadıysa izleyeceğim yollar neler? Doktor iki aşılama olmadan tüp bebek yapılmıyor dedi. Yurt dışı kıbrıs falan direk tüp bebek yaptırabileceğim yöntem var mı şartları neler lütfen akıl verin çok istiyorum bir evladım olmasını
Not
Ben direk bir merkeze gidip yaptıramıyor muyum sağlıklı insanlarda seçemiyor mu beklememek için bu yolu? İlla çatlatma iğneleri aşılamalar hormon patlaması yaşamak zorunda mıyım?
Valla bende öyle :/ sinirlenmek ve üzülmek ..Duygularima tercuman olmussunuz ben kimseye bise anlatmiyorum çünkü boyle söylemler geldiği icin daha da sinirleniyorum
Umarım bende takmamayı başarabilirimKatılıyorum. Bu korkan birine korkma diyince geçeceğini sanmak gibi. Kafana takma olur diyorlar ama o durumun içindeyken kim ne kadar başarabilir ki? Dikkat ederseniz bunları söyleyen kişilerde tatildeydim oldu, taşınıyordum oldu, vazgeçmiştim oldu gibi şeyler söylüyorlar. Olağan süreçte takmadım oldu diyen yok sadece çocuk düşünmezken kalanlar var. Birde ilk denemede tutturan şanslı kesim. Şu yönden bakmak gerekirse dünyaya gelecek bebeğinde bir kaderi olacak. İleride yaşayacakları, karşılacakları insanlar olacak. Bu yüzden şuan hemen olduğunda o bebek için ezelden yazılan kader gerçekleşemeyecek. Başka bir açıklamasını bulamıyorum ben şahsen.
Paradan söz et ,özel de yaptırmak için kibrisa gerek yok . Tip bebek.merkezine gidin biryerden başlarsınız. Acele ediyorsanız30 yaşında 8 aylık evliyim neredeyse evlendiğimden beri deniyorum olmadı bir kimyasal oldu ama oda kesin değil yani hiç hamile kalamadım diyeyim. Çok istiyorum anne olmayı belki sürekli okuyorsunuz bunu ama içim daralıyor arkadaşlarımın hepsi çocuklu yeni iş değiştirdim onlarında boyu kadar çocukları var. Bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı dün haberini aldım şuan ikizlere hamileymiş. Ben mi beceremiyorum bu işi? Cidden yani yapamıyor muyuz anlamıyorum.
Not
Merhaba bende bundan 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve 2 senelik evliyim şuan 25 yaşındayım ve aynı zamanda tekrar hamileyim 4 haftalık Allah’ıma şükürler olsun bende zor süreçlerden geçtim sebepsiz olmuyordu bebeğim taa ki ebegümeci otu ile tanışana kadar adetten sonra 3 gün boyunca ebegümeciyi kaynatıp içine 1 tatlı kaşığı eczane de satılan vicks kremden koydum ve doktorun bana yazdığı 3 adet vajinal fitili kullandım yaptığım ay hamile kaldım denemek isterseniz inşAllah size de faydalı olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın30 yaşında 8 aylık evliyim neredeyse evlendiğimden beri deniyorum olmadı bir kimyasal oldu ama oda kesin değil yani hiç hamile kalamadım diyeyim. Çok istiyorum anne olmayı belki sürekli okuyorsunuz bunu ama içim daralıyor arkadaşlarımın hepsi çocuklu yeni iş değiştirdim onlarında boyu kadar çocukları var. Bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı dün haberini aldım şuan ikizlere hamileymiş. Ben mi beceremiyorum bu işi? Cidden yani yapamıyor muyuz anlamıyorum.
Not
Hayır değilsiniz.8 sene diye okumuştum ama 8 aymis.strese girmek için çok erken.1 sene dolsun olmazsa infertilite tedavilerine başvurusunun.gereksiz hormon yüklemeyin ve zannetmeyin tüp bebek merkezleri hamilelik garanti ediyor.30 yaşında 8 aylık evliyim neredeyse evlendiğimden beri deniyorum olmadı bir kimyasal oldu ama oda kesin değil yani hiç hamile kalamadım diyeyim. Çok istiyorum anne olmayı belki sürekli okuyorsunuz bunu ama içim daralıyor arkadaşlarımın hepsi çocuklu yeni iş değiştirdim onlarında boyu kadar çocukları var. Bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı dün haberini aldım şuan ikizlere hamileymiş. Ben mi beceremiyorum bu işi? Cidden yani yapamıyor muyuz anlamıyorum.
Not
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?