Anne olmak istiyorum

Direk tüp bebek yaptırabilirsiniz tabi ki. Ama doğal yöntemleri denediniz mi? En azından bir rahim filmi çektirip tuplerinizin açık olup olmadığını öğrenin. Hem hamile kalma şansını çok yükseltiyor.

Doktora filan gitmeyi denediniz mi? Muayene test ve takipler yapılmadan direkt gidip pardon ben acil bi tüp bebek yapicaktim filan denecegini sanıyorsunuz herhalde? 30 yasindaymissiniz hiç mi arastirmadiniz bu konuları? 35 yaşına kadar 1 yıl olmaması normal kabul ediliyor. Siz şimdi eşinizle birlikte testlere başlayın. İnanın o süreç çok uzun sürüyor. Ben 34 umde evlendim 35 te bebek istedik tamam artık başlayalım dedik 6 ay olmayınca testlere başladık inan 1.5 sene doktorlara gidip gelmekle geçti bir türlü nedeni bulunamadı. 2 aşılama sonrası anca tüp yapıldı. Çok şükür ilk transferimde tuttu. Aşılama kolay ve acısız bir yöntem. Tüp bebek çok acı verici malesef. O yüzden ilk olarak aşılama kendim tercih ettim. Hem de bu sayede rapor hakkımız oldu tüp bebek tedavimizi devlet karşıladı. Ben hiç geç kaldım diye eteklerim tutuşup paniklemedim. Sakin ve sabırlı olmaya çalıştık. Rabbime bin şükürler olsun çok yipranmadan verdi bebeğimizi. Darısı başınıza olsun inş. Allahım isteyen herkese versin. Kuzenim 42 komsum 43 yaşında anne oldu. Kimse ümitsizliğe kapılıp strese girmesin. Stres ve takıntı çok büyük problemlere yol açıyor. Bence hemen başlayın testlere. Belki de kendiliğinden oluverir nasip kısmet bu is

Umarım bende takmamayı başarabilirim

Paradan söz et ,özel de yaptırmak için kibrisa gerek yok . Tip bebek.merkezine gidin biryerden başlarsınız. Acele ediyorsanız

Kimyasal olabiliyorsa demekki tüplerin açık sağlıklı bir gebelik elde edebilirsin demek. Bence stres yüzünden olmuyor şimdiden tüp bebeği düşünüyorsan işin çok zor,kafandan bu düşünceyi at olmasa da olur diye kendini telkin et,bu işlerde tek engel stres stres stres.

Canım ben 32 yaşındayım neredeyse 1 yıl olacak deniyoruz. Söylediğine sonuna kadar katılıyorum yumurtlama gününe mecburen bakıyosun ee bakınca da regl dönemin gelince istemsiz bekleyiş içine giriyorsun yani bu böyle bir kısır döngü sen zaten biliyosun ki stres önemli bi faktör tamam stres yapmıyorum artık bebek kendi geleceği zamana kendi karar verir diyorsun hoop birisi çıkıyor- strös yapmöyorum diyyosuğun ama ben seniğğ strösli göörrdüm- Bravooo çok ön görülüsün canım benim gel bi öpeyim seni ...Hey Allahım .Böyle böyle bu süreç geçicek tatlım. Bu arada ben kendimi buraya odakladım bir de kitap okumaya .

Belki benim derdimde başkadır ama konuşmak için yer arıyorum. 1 oğlum var 5 yaşında. Kardeş düşünüyoruz 1 yıldır ama nasip deilmis.Oğlumda soğan suyu ile kalmıştım .bu ay yine denedim olmadı. Eşimde 8 yıl önce Varikosel ameliyatı olmuştu acaba yine bişiler mi var.doktora da giderim bi ara dedi salladı beni sanki

Cok biliyomusum gibi olcak ama cok bilmiyorum veya yargilamiyorum bu sekilde anlasilmasin ama yumurta takibine vs gerek oldugunu dusunmuyorum zaten aktif cinsel hayatiniz varsa, yoksa da olsun. Yumurta takibine gerek kalmaz.
Istenmeyen gebelikler filan yumurta takibiyle olan şeyler degil. Yani illa da takip etmeniz gerekmiyor. 6 ay 2 sene kafayi cocuga takmak icin fazla erken degil mi?

Bildigim bir cift vardi. Asiri para doktuler hastanelere ama o cocuk olmadi. Tukendiler biraktilar derken cok sonra dogal olatak hamile kaldi kadin. Bunun gibi zibilyon ornekte burda okumusumdur.

Cocugu olmayan yine bir cift tatile gittiklerinde kafalari bosaldiginda o donem hamile kalmisti yine.

Yani bu kadar olayin ustune gidip cocuk cocuk diye aklini bozmanin ne manasi var? Belki 2 sene belki 3 sene ama olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacaktir. Beklemek yerine tedavi gormek istemekte dogal ama yine bu sureci her ay stres topuna dondurmeyin. Cocuk olmasa ne olacak neyi kadar korkutuyor? Neyi bu kadar cilgin bir istek uyandiriyor hala anlamis degilim ama yapmayin bunu kendinize.

Merhaba bende bundan 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve 2 senelik evliyim şuan 25 yaşındayım ve aynı zamanda tekrar hamileyim 4 haftalık Allah’ıma şükürler olsun bende zor süreçlerden geçtim sebepsiz olmuyordu bebeğim taa ki ebegümeci otu ile tanışana kadar adetten sonra 3 gün boyunca ebegümeciyi kaynatıp içine 1 tatlı kaşığı eczane de satılan vicks kremden koydum ve doktorun bana yazdığı 3 adet vajinal fitili kullandım yaptığım ay hamile kaldım denemek isterseniz inşAllah size de faydalı olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hayır değilsiniz.8 sene diye okumuştum ama 8 aymis.strese girmek için çok erken.1 sene dolsun olmazsa infertilite tedavilerine başvurusunun.gereksiz hormon yüklemeyin ve zannetmeyin tüp bebek merkezleri hamilelik garanti ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…