• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

Bahar 30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
65
19
38
Anne olmak istiyorum ama bi türlü olmuyo çok yıpratıyor bu insanı siz ne kadar beklediniz anne olmak içim?

Yillarca bekleyen de var ilk iliskisinde hamile kalan da... Ele avuca gelmez bir çocuk olacaksa allah nasip etmesin bana diye dua ediyorum. Bir de kotu anne olacaksam nasip etmesin.

Yillarca bekleyen de var ilk iliskisinde hamile kalan da... Ele avuca gelmez bir çocuk olacaksa allah nasip etmesin bana diye dua ediyorum. Bir de kotu anne olacaksam nasip etmesin.
Ele avuca gelmeyen derken aşırı şımarık mı
Erkek cocukları galıba aşırı sımarık olurmus. Allah hayırlısını versın kesınlıkle. Hayırsızsa bende ıstemıyorum

Ele avuca gelmeyen derken aşırı şımarık mı
Erkek cocukları galıba aşırı sımarık olurmus. Allah hayırlısını versın kesınlıkle. Hayırsızsa bende ıstemıyorum
Hatir hayir şımarık degil. Boyle kuralsız yaşamak isteyen, evden kaçma egilimli, suça eğilimli, eve zincirlesen anca baş edebilecegin çocukları kastediyorum. Tabii ki kimse zincirlemesin. Allah boyle cocuk verecekse bana vermesin.

Hatir hayir şımarık degil. Boyle kuralsız yaşamak isteyen, evden kaçma egilimli, suça eğilimli, eve zincirlesen anca baş edebilecegin çocukları kastediyorum. Tabii ki kimse zincirlemesin. Allah boyle cocuk verecekse bana vermesin.
Haklısınız Allah korusun tabi. O cocukların bence aılelerınde problem vardır. Ondan öylelerdır bence

Birbuçuk yıldır istiyorum. Bir kaybım var 8 haftalık kalbi durdu. Kürtaj olalı 5-6 ay oldu. Zor canım zor hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah 🤲🏻

Birbuçuk yıldır istiyorum. Bir kaybım var 8 haftalık kalbi durdu. Kürtaj olalı 5-6 ay oldu. Zor canım zor hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah 🤲🏻
Şöyle düşünün kuzenim uyuşturucu kullanıyor annesini dövüyor babasını amcamı bıçakladı
Belki evladınız olacaktı hayırsız olacaktı Rabbim korudu sizi bilemezsiniz
Bende yeni evlendim hemen çocuk istemiyorum ama ilerde istiyorum Rabbime hayırlı ise olsun diyorum
Anne babasını öldüren döven binlerce kişi var
Rabbim inşaAllah en kısa zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin inşaAllah size 😊❤️🌹

Konu sahibi yaşınız kaç eğer 3” dan büyükse tüp bebek tedavisi tavsiye ederim
30 dan küçükse alternatif tıp deneyebilirsiniz
Birde kaç zamandır olmuyor

Herkes doğuştan öyle olmuyo ki yetişmesiyle alakalı ve biz üstümü düşeni yapalımda anneliğinde Allah katında güzelliği var

Herkes doğuştan öyle olmuyo ki yetişmesiyle alakalı ve biz üstümü düşeni yapalımda anneliğinde Allah katında güzelliği var
Yetişmeyle ilgili degil malesef. Tabii ki etkisi var ama direkt bizimle ilgili bir durum degil. bütün kötü çocuklar kötü anne babanin çocuklar degil.

Şöyle düşünün kuzenim uyuşturucu kullanıyor annesini dövüyor babasını amcamı bıçakladı
Belki evladınız olacaktı hayırsız olacaktı Rabbim korudu sizi bilemezsiniz
Bende yeni evlendim hemen çocuk istemiyorum ama ilerde istiyorum Rabbime hayırlı ise olsun diyorum
Anne babasını öldüren döven binlerce kişi var
Rabbim inşaAllah en kısa zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin inşaAllah size 😊❤️🌹
Allah korusun haklısın ama bilemiyorum büyük konuşmak istemiyorum sevgi ve ilgiyle büyüyen bi çocuk neden öyle davransın 😔 allah onlara da kolaylık versin gerçekten zor 🤲🏻😔 inşallah hayırlı vicdanlı sağlıklı bir evladım olsun daha ne isterim 🤲🏻❤️ Benim evliliğim 4 yıla yaklaştı temmuzda 29 yaşında olucam yeğenlerimle yaşları yakın olsun istiyordum ama büyüdüler bile inşallah tez zamanda kavuşurum sağlıkla 🤲🏻💙

herşeyin bi nasibi zamanı var hayırlısı demek lazım inşallah en güzel zamanda olur

su00 su00 Kendime bir dua ettim neyinden rahatsız olup begenmedim verdiniz?😆 ay bazilarini anlamak çok güç. Kendime dua ettim kimseyi katmadim. Size ne oldu yani?🤣

Back
X