Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ele avuca gelmeyen derken aşırı şımarık mıYillarca bekleyen de var ilk iliskisinde hamile kalan da... Ele avuca gelmez bir çocuk olacaksa allah nasip etmesin bana diye dua ediyorum. Bir de kotu anne olacaksam nasip etmesin.
Hatir hayir şımarık degil. Boyle kuralsız yaşamak isteyen, evden kaçma egilimli, suça eğilimli, eve zincirlesen anca baş edebilecegin çocukları kastediyorum. Tabii ki kimse zincirlemesin. Allah boyle cocuk verecekse bana vermesin.Ele avuca gelmeyen derken aşırı şımarık mı
Erkek cocukları galıba aşırı sımarık olurmus. Allah hayırlısını versın kesınlıkle. Hayırsızsa bende ıstemıyorum
Haklısınız Allah korusun tabi. O cocukların bence aılelerınde problem vardır. Ondan öylelerdır benceHatir hayir şımarık degil. Boyle kuralsız yaşamak isteyen, evden kaçma egilimli, suça eğilimli, eve zincirlesen anca baş edebilecegin çocukları kastediyorum. Tabii ki kimse zincirlemesin. Allah boyle cocuk verecekse bana vermesin.
Hiç oyle degil malesef.Haklısınız Allah korusun tabi. O cocukların bence aılelerınde problem vardır. Ondan öylelerdır bence
Şöyle düşünün kuzenim uyuşturucu kullanıyor annesini dövüyor babasını amcamı bıçakladıBirbuçuk yıldır istiyorum. Bir kaybım var 8 haftalık kalbi durdu. Kürtaj olalı 5-6 ay oldu. Zor canım zor hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah![]()
Herkes doğuştan öyle olmuyo ki yetişmesiyle alakalı ve biz üstümü düşeni yapalımda anneliğinde Allah katında güzelliği varHatir hayir şımarık degil. Boyle kuralsız yaşamak isteyen, evden kaçma egilimli, suça eğilimli, eve zincirlesen anca baş edebilecegin çocukları kastediyorum. Tabii ki kimse zincirlemesin. Allah boyle cocuk verecekse bana vermesin.
Yetişmeyle ilgili degil malesef. Tabii ki etkisi var ama direkt bizimle ilgili bir durum degil. bütün kötü çocuklar kötü anne babanin çocuklar degil.Herkes doğuştan öyle olmuyo ki yetişmesiyle alakalı ve biz üstümü düşeni yapalımda anneliğinde Allah katında güzelliği var
Allah korusun haklısın ama bilemiyorum büyük konuşmak istemiyorum sevgi ve ilgiyle büyüyen bi çocuk neden öyle davransınŞöyle düşünün kuzenim uyuşturucu kullanıyor annesini dövüyor babasını amcamı bıçakladı
Belki evladınız olacaktı hayırsız olacaktı Rabbim korudu sizi bilemezsiniz
Bende yeni evlendim hemen çocuk istemiyorum ama ilerde istiyorum Rabbime hayırlı ise olsun diyorum
Anne babasını öldüren döven binlerce kişi var
Rabbim inşaAllah en kısa zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin inşaAllah size![]()
27 1 senedir istiyorum doktora giyin sorun yok beklemedeyimKonu sahibi yaşınız kaç eğer 3” dan büyükse tüp bebek tedavisi tavsiye ederim
30 dan küçükse alternatif tıp deneyebilirsiniz
Birde kaç zamandır olmuyor