- 19 Ekim 2022
- 2.414
- 6.524
- 88
- 30
- Konu Sahibi Elif888900
Hahahaha bu iyiydiBenim annemde gelmez çünkü ben hep orada sayilirm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha bu iyiydiBenim annemde gelmez çünkü ben hep orada sayilirm![]()
Annem başka şehirde. Yılda bir kaç kez gelir İstanbul’a burada da evleri var, bir hafta on gün kalır gider. Hemen tüm yakınlara gider, ben çok ısrar edersem bana da bi yemeğe gelir yemek çay Faslı hemen kalkar gider bu kadar. Çocuklarımın yaşını sorsam bilmez. O kadar alakası yok ne torun ne ben.sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani
Annenizin yerinde ben olsam bende ilgilenmezdim. Sizi yetiştirmiş, büyütmüş görevini yapmış daha da bakmaya ilgilenmeye mecbur değil. Benim bu yaşta yeğenimi çok sevdiğim halde kafam götürmüyor onun nasıl götürsün
Kesinlikle bende yas aldikca dediğiniz gibi cani sagolsun diyorum am brazen yine Engel olamiyorum tabi naif yorumunuz ve güzel dilekleriniz için tesekkurlerBenimki de öyle inanın, konunuzu görünce yazmadan duramadım.
Ben de başlarda çok içerlenirdim hala yeri geldi mi içime oturur bazı şeyler ama yaş aldıkça canı sağ olsun diyorum. Mücadele ettikçe ben daha da battım, artık sadece herkesi olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum. Bir de rahmetli anneanneciğimi düşünüyorum, muhtemelen annem de kendi annesinden benzer bir yaklaşım gördü. Bunu tabiki bu davranışları savunmak için söylemiyorum ama onlar sevgiyi ne kadar görmüş olabilirler ki de bize gösterebilsinler diye düşünüyorum bazen. Yani jenerasyonlar arası bu sevgiyi gösterememe durumu aktarılıyor gibi geliyor bana, bir yerde bizim bu döngüyü kırmamız gerekiyor kendimizi severekçocuklarınızı Allah bağışlasın, siz cogu şeyin farkında olarak çocuklarınıza sevginizi esirgemeden gösteriyorsunuzdur eminim, bende de durum böyle
Allah gönlümüzdeki kırgınlığı alsın ve yardımcımız olsun..
Ya tamam ilgilenmesin ama lohusalıkta olsun, insan gidip kiİm ne yapıyor nasıl oldu demez mi ? Benim annem hiç öyle değil ondan garip geldi, benim kızım doğum yapmış olsa ben ilgilenirmAnnenizin yerinde ben olsam bende ilgilenmezdim. Sizi yetiştirmiş, büyütmüş görevini yapmış daha da bakmaya ilgilenmeye mecbur değil. Benim bu yaşta yeğenimi çok sevdiğim halde kafam götürmüyor onun nasıl götürsün
Ya tabi lohusalıkta gelip bi hal hatır sorup destek olabilirdi konu sahibi o konuda haklı ama onun dışında çocuk gürültüsünden dolayı gelmek istemeyenilir yardımcı olmak istemeyebilirYa tamam ilgilenmesin ama lohusalıkta olsun, insan gidip kiİm ne yapıyor nasıl oldu demez mi ? Benim annem hiç öyle değil ondan garip geldi, benim kızım doğum yapmış olsa ben ilgilenirm
Her gun arayınca onun için iş bitiyorYa tamam ilgilenmesin ama lohusalıkta olsun, insan gidip kiİm ne yapıyor nasıl oldu demez mi ? Benim annem hiç öyle değil ondan garip geldi, benim kızım doğum yapmış olsa ben ilgilenirm
Her gun arayınca onun için iş bitiyor biYa tamam ilgilenmesin ama lohusalıkta olsun, insan gidip kiİm ne yapıyor nasıl oldu demez mi ? Benim annem hiç öyle değil ondan garip geldi, benim kızım doğum yapmış olsa ben ilgilenirm
Kızm gündüz okulda bebeğimde zaten çok küçük olduğu için sürekli uyuyor maşallah huysuz bir bebekte değil yani maalesef aslında konu çocuk gürültüsü de diyemiyorumYa tabi lohusalıkta gelip bi hal hatır sorup destek olabilirdi konu sahibi o konuda haklı ama onun dışında çocuk gürültüsünden dolayı gelmek istemeyenilir yardımcı olmak istemeyebilir
Üzüldüm sizin adınıza ne desem boş bazı insanlar daha mesafelidir. Siz sarıp sarmalanmak anne şefkati istiyorsunuz anlıyorum ama onuda böyle kabullenmek lazımHer gun arayınca onun için iş bitiyor bi
Kızm gündüz okulda bebeğimde zaten çok küçük olduğu için sürekli uyuyor maşallah huysuz bir bebekte değil yani maalesef aslında konu çocuk gürültüsü de diyemiyorum
Öyle kabullendim gibi artık ama hergun arayıp kendi kardeslerini teyzeleri cekiştirmesi başka muhabbeti yok torunlarını sormayısı filan artık içimden aramak konuşmak gelmiyor telefonlarını bile açasım yok konusyorum ama kalbi kırılmasın diye.kardeşim için aradı mı seni beni aramadı filan tripleri var ona aynı sekılde ablan seni aradı mı beni arayacaktı aramadı şeklinde. Biz görmeye iki dkklık yürüme mesafesi yolundan gelmeyip aramamamızı takması komiğime de gidiyorÜzüldüm sizin adınıza ne desem boş bazı insanlar daha mesafelidir. Siz sarıp sarmalanmak anne şefkati istiyorsunuz anlıyorum ama onuda böyle kabullenmek lazım
Ben bunlara sinirleniyorum işte iftarda çağırdım iki çocukla yemek yapabilmişim babamın sevdiği şeyleri adam park yeri bulamadı diye gitti dışarda iftarını açtı gelmedi kızım darılır mı bile demedi dışarda iyi yemek vardı diyor bideAnnem başka şehirde. Yılda bir kaç kez gelir İstanbul’a burada da evleri var, bir hafta on gün kalır gider. Hemen tüm yakınlara gider, ben çok ısrar edersem bana da bi yemeğe gelir yemek çay Faslı hemen kalkar gider bu kadar. Çocuklarımın yaşını sorsam bilmez. O kadar alakası yok ne torun ne ben.
Ben üzülmüyorum canı isterse gelsin, çokta bayılmıyorum ama adettendir diye yemeğe davet ediyorum.
Tabi ki çocukları kafası kaldırmayabilir normaldir ama dedigm gibi lohusalık daha farklı yaYa tabi lohusalıkta gelip bi hal hatır sorup destek olabilirdi konu sahibi o konuda haklı ama onun dışında çocuk gürültüsünden dolayı gelmek istemeyenilir yardımcı olmak istemeyebilir
Demez lohusayken kahvaltıya çağırdım sırf yanımda muhabbet etsin diye kocamla ben hazırladık ona ragmen yine durmadı üstüne kocamı kötüler durur banaYa tamam ilgilenmesin ama lohusalıkta olsun, insan gidip kiİm ne yapıyor nasıl oldu demez mi ? Benim annem hiç öyle değil ondan garip geldi, benim kızım doğum yapmış olsa ben ilgilenirm
Maalesef bazı anneler böyle sanırım. Bende kabul ettim herkesin bir sınavı var bu hayatta dedim. Annemle hep, çok samimi olalım isterdim. İçten bir nasılsın kızım senin için ne yapabilirim demesini… Gel gör ki beni dertleriyle boğmak ,sürekli bir konuda fikir almak için kullanır. Asla olgun davranmaz çoğu zaman annemin annesi gibi hissederim. Evet zor bi hayatı olmuş , ezilmişte çoğu zaman ama sevgi, merhamet içten gelir ya bende bir anneyim 4 yaşında yavrum var o doğdu sanki kalbim onun sevgisiyle sarmalandı hemde anneliğin aaasını bilmezken. Bazen çocuğumda kendi küçüklüğümü görürüm sevip sarmalarım onu…Bu hayatta evlattan daha değerli ne olabilir. Sizde evladınıza sımsıkı sarılın gerisinide kabullenin. Her şey gönlünüzce olsun.sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani
Aynen öyle saolunMaalesef bazı anneler böyle sanırım. Bende kabul ettim herkesin bir sınavı var bu hayatta dedim. Annemle hep, çok samimi olalım isterdim. İçten bir nasılsın kızım senin için ne yapabilirim demesini… Gel gör ki beni dertleriyle boğmak ,sürekli bir konuda fikir almak için kullanır. Asla olgun davranmaz çoğu zaman annemin annesi gibi hissederim. Evet zor bi hayatı olmuş , ezilmişte çoğu zaman ama sevgi, merhamet içten gelir ya bende bir anneyim 4 yaşında yavrum var o doğdu sanki kalbim onun sevgisiyle sarmalandı hemde anneliğin aaasını bilmezken. Bazen çocuğumda kendi küçüklüğümü görürüm sevip sarmalarım onu…Bu hayatta evlattan daha değerli ne olabilir. Sizde evladınıza sımsıkı sarılın gerisinide kabullenin. Her şey gönlünüzce olsun.
Benim aklım almıyor böyle tipleri yaa, zor zamanda yanında olmaz , küçücük bir tepki görse ondan iyi ana olmaz , hemen triplete girerler, imtihan resmen. Allah kolaylık versin.sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani
Çok haklısınız konu anne olunca atsan atılmaz satsan satılmaz bir de işin vicdani boyutu var.. diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bu da sınav inşallah hakkıyla veririz ve ecrini alırızKesinlikle bende yas aldikca dediğiniz gibi cani sagolsun diyorum am brazen yine Engel olamiyorum tabi naif yorumunuz ve güzel dilekleriniz için tesekkurler![]()
Aynen yalnız değilmişiz umarım biz öyle olmayızÇok haklısınız konu anne olunca atsan atılmaz satsan satılmaz bir de işin vicdani boyutu var.. diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bu da sınav inşallah hakkıyla veririz ve ecrini alırız
Bir de gerçekten çok fazla kişinin neredeyse birebir aynı dertten muzdarip olması hem çok üzdü hem de şaşırttı![]()