• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi annem çocuklarımi bile gormeye evime oturmaya gelmiyor

Nedersin bendede yok o fikir hiç olmadan olursa değişirmiki ya evladımin kokusu gibi olmaz ya onu ben dogurmuyorum o kadar bağ kuramam gibi geliyor en azından kendime dürüstlüm bu konuda aksi gibi bebekler küçük çocuklar beni çok sever 😅böyle diye diye verecekler olunca elime 🤣😅
Ya ben kendim bile çocuk istemeyen çocuklara katlanamayan biriyim benfe bu değişmez

sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani
Tamam torun sesine falan tahammülü yoktur ama doğumda neden kızını yalnız bırakır ki 🤷‍♀️
Beklentiye girme artık bence

Ya ben kendim bile çocuk istemeyen çocuklara katlanamayan biriyim benfe bu değişmez
Ben çok iyi anlaşıyorum fareli köyün kavalcisi gibi hele ne kadar küçükse o kadar yutasim geliyor da işte bu zaafımi saklamam lazım sürekli bakmak bambaska bir konu onu yapamam bende sallamam çünkü oyun etkinlik eğitici şeyler diye pestilim çıkar illa .

Ne bileyim başı götürmüyor olabilir ya offf bilemiyorum ben çocuğumu çok seviyorum torun falan daha çok sevilir diyorlar tamam çok var dahada hiç öyle sanmiyorum ya bendemi garip fikirliyim bu konuda acaba bu konuda tamam yavrumun yavrusu da ne bileyim ya hiç cazip gelmiyor olmadan bile bu fikirdeyim belki değiştirim bilemiyorum babaneniz nerden farketmiş annenizmi bakıyor ona normal o zaman bikmistir kadın çeneden yaşlılar küçük çocukları aratmaz pek .Belkide çok titiz ise yada çocuk buyutmekte zorlandiysa yada bakmamak için olabilir
İkinci bebeğim olduktan sonra artık hormonlardan mi nedir, çocuklarımın yüzüne bakıp bakıp ağladım, içim acıdı çocuklarima sevgimden, merhametimden, annem neden bizi bu hale getirdi hiç acımadı mi sevmedi mi diye... Ağladım ağladım (ki tabiatımda ağlamak yok zannediyordum, kolay kolay aglamam) sonu yok, artık ağlamıyorum, çocuklarımı seviyorum, onlarla ilgileniyorum, elimden geleni yapayım yetistireyim de yetersiz olmayayım diye...

Isin garip yani cevremde de çok var boyle davranan anne baba nasil yapabiliyorlar anlamiyorum
Söylediğim gibi ben çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda bile idare et başının çaresine bak Allah yardımcın olsun dedi kapattı telefonu açıkçası görüşmüyorum artık ona da öyle söyledim kimseden bir beklentim yok kendi başımın çaresine bakıyorum dedim sevgi derseniz onu hiç yenemedim maalesef her insan gibi annem beni sevsin isterdim daha dün bile acile gittim ateşim 38 e çıktı baygın uyumuş kalmışım annemi sayıkladım ama ne yapalım olmayınca olmuyor

İkinci bebeğim olduktan sonra artık hormonlardan mi nedir, çocuklarımın yüzüne bakıp bakıp ağladım, içim acıdı çocuklarima sevgimden, merhametimden, annem neden bizi bu hale getirdi hiç acımadı mi sevmedi mi diye... Ağladım ağladım (ki tabiatımda ağlamak yok zannediyordum, kolay kolay aglamam) sonu yok, artık ağlamıyorum, çocuklarımı seviyorum, onlarla ilgileniyorum, elimden geleni yapayım yetistireyim de yetersiz olmayayım diye...
Üzülmeyin nerden bileyim kafası goturmuyordur yaş ile sıkıntıları vardır depresyon olabilir siz üzmeyin kendinizi Allah bağışlasın Allah size güç kuvvet verir elbet benide üzdünüz valla .Tabiatı böyledir belki hele bı büyüsünler siz daha güzel bir ilişki kurarsınız evlatlarızla can sağlığı olsun ne yaparsın

Üzülmeyin nerden bileyim kafası goturmuyordur yaş ile sıkıntıları vardır depresyon olabilir siz üzmeyin kendinizi Allah bağışlasın Allah size güç kuvvet verir elbet benide üzdünüz valla .Tabiatı böyledir belki hele bı büyüsünler siz daha güzel bir ilişki kurarsınız evlatlarızla can sağlığı olsun ne yaparsın
kafa goturmeme meselesi değil bizimkisi, apayrı, sonuç aynı işte, hayırlısı diyelim, yolumuza bakalim 😊

sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani
Benim annem de gelmez..ben gideceğim benim gitmemi çocukları götürmemi ister edemiyorum bir yere gideyim der

Benim annem de özel davet etmediğim sürece kendiliğinden bi çay koy geliyorum demez ama ben çok sıb giderim. Kızım uslu durursa sever oynar, huysuz olursa kızar, ortalığın dağılmasından kirlenmesinden hiç hoşlanmaz dile getirir
Ben ozel saver edince de hep bir bahanesi vardir yani yine gelmez

Benim annemde bana çok seyrek gelir, davet edeceğiz, ısrar edeceğizde öyle anca o bile isteksiz. Siz gelin, sizi göreyim evinizi görüp ne yapacağım der. De🙂 Çok zor hamilelik geçirdim, hastanede yattım, doğum oldu, yanımda kalacağı zaman mırın kırın etti, bende istemedim daha. İnanın doktorumun bile dikkatini çekmişti, senin hiç annen kayınvaliden yok mu yanında kalsınlar derdi. Doğumda herkesin annesi başında olur, benim eşim koşardı hep. Ben alıştım artık hiç sorun etmiyorum. Anneniz herkese mi böyle, sadece evinde mi rahat eder?

Benim annem babam da böyle, hayatım boyunca ilişkimiz iyi olmadı ama insan çevresindeki kişilerin anne babalarını görünce çok içerliyor. Ortada hiç problem de yoktu onlar böyle, dört yıldır evliyim iki kere geldiler, biri kaynımın düğünü diğeri kardeşimi kız arkadaşıyla buluşma götürüp uğramaları. Düşük yaptım yoklar, ameliyat oldum kaynanam baktı, annem geldi hastaneden çıkınca gitti, bir saat sonra.

benim evli kızım var 2,5 yaşında bi torunum var canımın içi onu görmeden duramıyorum, evlerimiz yürüme mesafesinde
haftanın 6 günü çalışıyorum yinede 2 gün görmesem 3.gün mutlaka giderim , kızım şimdi yine hamile aralık ayında doğum yapıcak nasip olursa pazartesi günü hastalanmış eşide yurt dışındaydı aradı anne ben kötüyüm diye bende hemen izin aldım işten gittim dr a götürdüm,
birde bekar oğlum var herzaman yanlarındayım elimden geldiğince

Kayinvalidem öyle degil buyukler öyle diye genelleyemiyorum

aynen

mesafeli
Bazı insanlar böyle ne yazık ki; anne olunca otomatik olarak şefkat, ilgi, anaçlık yüklenmiyor. Kişisel algılamayın. Yapısının ve ilişkinizin böyle olduğunu kabullenip beklentiyi bitirirseniz daha az üzülmüş olursunuz.

benim evli kızım var 2,5 yaşında bi torunum var canımın içi onu görmeden duramıyorum, evlerimiz yürüme mesafesinde
haftanın 6 günü çalışıyorum yinede 2 gün görmesem 3.gün mutlaka giderim , kızım şimdi yine hamile aralık ayında doğum yapıcak nasip olursa pazartesi günü hastalanmış eşide yurt dışındaydı aradı anne ben kötüyüm diye bende hemen izin aldım işten gittim dr a götürdüm,
birde bekar oğlum var herzaman yanlarındayım elimden geldiğince
Ne kadar güzel benim annem emekli mesela, düşünün. Eskiden çok üzülüyordum ama şimdi etrafımdaki insanları görünce sadece buruk hissediyorum. Yapacak bir şey yok umarım ben iyi bir anne olabilirim.

Annenizin yerinde ben olsam bende ilgilenmezdim. Sizi yetiştirmiş, büyütmüş görevini yapmış daha da bakmaya ilgilenmeye mecbur değil. Benim bu yaşta yeğenimi çok sevdiğim halde kafam götürmüyor onun nasıl götürsün
Ne alaka yahu. Gelsin baksın mı diyor. İnsan özler yani. Kızı torunu. Gidip bi çay içip kalkacak alt tarafı. İnsan sohbet edeyim kızımı göreyim der. Kafası kaldirmiyorsa kısa durur.

Ne alaka yahu. Gelsin baksın mı diyor. İnsan özler yani. Kızı torunu. Gidip bi çay içip kalkacak alt tarafı. İnsan sohbet edeyim kızımı göreyim der. Kafası kaldirmiyorsa kısa durur.
İşte özlemiyorlar ki sorun orada. Bir arkadaşında dediği gibi muhtemel anneliği de çok sevmedi çocuğunu da çok sevmedi dolayısı ile torunu da pek umrunda değil. Maalesef.

Benim annem de özel davet etmediğim sürece kendiliğinden bi çay koy geliyorum demez ama ben çok sıb giderim. Kızım uslu durursa sever oynar, huysuz olursa kızar, ortalığın dağılmasından kirlenmesinden hiç hoşlanmaz dile getirir
Benim annemde gelmez çünkü ben hep orada sayilirm🤣🤣🤣

Back
X