• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi annem çocuklarımi bile gormeye evime oturmaya gelmiyor

Bende üvey anne öz baba bir de havalı kız kardeş var babamın ikinci evliliğinden kendi annem vefat etti. Konunuzu okuyunca acaba konuyu ben mi açtım diye düşünmedim değil. Ben de yalnız bırakıldım sürekli işi bahane ettiler hoş ben de 1 yıl gitmesem neden gitmiyorum diye sorgulamam hep eşimin isteğiyle gittim. Evlenmeden önce de mesafeliydik ne kadar az beklenti o kadar çok üzüntü öz babam hiç aramaz bile üvey annem yine arada sırada arıyor.

Ben bunlara sinirleniyorum işte iftarda çağırdım iki çocukla yemek yapabilmişim babamın sevdiği şeyleri adam park yeri bulamadı diye gitti dışarda iftarını açtı gelmedi kızım darılır mı bile demedi dışarda iyi yemek vardı diyor bide
Bulduğu en yakın park yeri evinize uzaksa ne yapsın adam? O kadar yolu aç aç yürümek istememiştir.

Boş verin, ben hiç düşünmüyorum bile. Hatta sürekli gelmek isteseler bana yük olacak iki çocukla zaten çalışıyorum. Gerçi annemde çalışıyorsun diye gelmiyorum diyor ama onun huyudur o, gelse bile kalmaz.

Bunun birçok sebebi olabilir neden direk annene sormuyorsun ?

Back
X