• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

Allah büyük kolay değil ama bı salın vücudu beyni bunu yapın ben böyle duydum tam vazgeçince oldu diyenlerden dua ederim Allah büyüktür

Kızlar merhaba, 39 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2 aşılama, 3 tüp bebek negatif sonuç ve bir defa kendiliğinden düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Çok fazla anne olmak istiyorum, yaşımdan dolayı çok fazla geç kalmışım hissi var bununla baş edemiyorum. Ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, yardımcı olabilir misiniz 😢
Böyle şeyler yaşayanlar genelde akışına bırakıp kafayı takmamaya başlayınca hamile kalıyor. Bence siz de rahatlamaya çalışın. Daha dün açılan konuda 48 yaşında hamile kalan haladan bahsedildi. Neden geç olsun?

Geç olmasın diye herkes 20 sinde mi evlensin yani?

Böyle şeyler yaşayanlar genelde akışına bırakıp kafayı takmamaya başlayınca hamile kalıyor. Bence siz de rahatlamaya çalışın. Daha dün açılan konuda 48 yaşında hamile kalan haladan bahsedildi. Neden geç olsun?

Geç olmasın diye herkes 20 sinde mi evlensin yani?
Evet bir bırakabilsem işte, geç evlendik evet birde üstüne stres eklenince iyice rayından çıktı olay 😢🙏💐

32 yaşında tüp bebekle oğlum oldu. O süreçte işten ücretsiz aldım. Bir sürü roman aldım. Sürece girmeden önce de tatile gittik. Tedavi hastane süreçleri ohssden hastanede yatma vs derken çok şükür geldi. Stresi bitirmeniz lazım. Kenzül arş okuyun derim çok iyi geliyor. Hem Türkçesi hem Arapça okunuşu. Ne dediğini anlayıp istediğinizi ekleyin. Ama onun sonrası kafanızı boşaltın. Ne iyi gelecekse onu yapın. Ben kitapla durdum. Tavsiye ederim

Evet bir bırakabilsem işte, geç evlendik evet birde üstüne stres eklenince iyice rayından çıktı olay 😢🙏💐
Geç evlenmemişsiniz, stres yapacak bir olay, önünüzde çocuk doğurmak için 10 yıl var. Az değil.

32 yaşında tüp bebekle oğlum oldu. O süreçte işten ücretsiz aldım. Bir sürü roman aldım. Sürece girmeden önce de tatile gittik. Tedavi hastane süreçleri ohssden hastanede yatma vs derken çok şükür geldi. Stresi bitirmeniz lazım. Kenzül arş okuyun derim çok iyi geliyor. Hem Türkçesi hem Arapça okunuşu. Ne dediğini anlayıp istediğinizi ekleyin. Ama onun sonrası kafanızı boşaltın. Ne iyi gelecekse onu yapın. Ben kitapla durdum. Tavsiye ederim
İnşallah deneyeceğim bütün yazılanları lütfen dua edin bana 🙏💐

Kızlar merhaba, 39 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2 aşılama, 3 tüp bebek negatif sonuç ve bir defa kendiliğinden düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Çok fazla anne olmak istiyorum, yaşımdan dolayı çok fazla geç kalmışım hissi var bununla baş edemiyorum. Ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, yardımcı olabilir misiniz 😢

Bizim veli arkadaşları görsen 34 yaşındayım neredeyse en küçük benim
40tan sonra doğuran bir sürü kadın var
Böyle düşünüp vücudunu strese sokma hiç
İnsallah en kısa sürede güzel haberi alırsın

Bizim veli arkadaşları görsen 34 yaşındayım neredeyse en küçük benim
40tan sonra doğuran bir sürü kadın var
Böyle düşünüp vücudunu strese sokma hiç
İnsallah en kısa sürede güzel haberi alırsın
Çok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun, dualarınıza talibim 🌸💐🙏

Stres ve sürekli düşünmek erteleniyor hamilelik bu arada geç kalmış degilsin

Üzülmeyin Allah oldurmayacağı hayali kalbinize koymaz.Sizin de imtihanınız bu, olur inşallah.Az ya da çok sadaka verin dua edin.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz.Menapoza kadar yolu var hemen karalar bağlamayın🌸

Aynı dertten muzdaribiz konu sahibi. Üstelik ben hiç doğal yoldan gebe kalamadım, tüp bebek denemelerim de kimyasal, düşük ve dış gebelikle sonuçlandı. Yani ne varsa yaşadım her denemede. Dış gebelikle beraber tek tüpümü de kaybettim. Doğal yoldan gebelik şansım neredeyse sıfır oldu, zaten olmuyordu. Yaşım da 36. Ama yılmadan denemeye devam. Kendim doktor olduğum halde ben de stresimi yönetmekte zorlanıyorum ama elimizden geleni yapmalıyız. Kendimizde güç buldukça, hayal ettikçe denemeye devam. Size tek tavsiyem test yapmayı bırakın, o da ayrı gereksiz bi stres. Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 Annelik hayali kuran tüm dertdaşlarım dualarımda 🙏🏻

Defalarca tüp bebek denemiş biri olarak insan bu süreçte umutsuz hissediyor kendini. O kadar iyi anlıyorum ki... Ama o geleceği zamanı kendi seçiyormuş. Çok şükür mucizeme kavuştum. Dilerim siz de en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz 🤲🏻
Sağlıklı beslenin ve vitamin kullanmaya çalışın.

Back
X