Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 8 aylik evliyim düzenli cinsel hayatim var malesef anne olamiyorum dokturuma danistim söyledigi sey hicbir sorun gözükmüyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum.:ecrin_bebek:
cnm aynı sorun bendede var bende 8 aylık evliyim korunmuyoruz kistim var fakat engel olmadığını söyledi doktorlar fakat neden hamile kalamadığımı bende bilmiyorum.fikri olan varsa yardım edebilirmi?
başka bir doktora görünmüşmüydün ? . benım bıldıgım kis hamileliği engelliyor..
başka bir doktora görünmüşmüydün ? . benım bıldıgım kis hamileliği engelliyor..
Düzenli adet gören kadınlarda HER kist gebe kalmayı engellememektedir. Kist ile gebe kalan birçok hastam var. Kist kısırlığın tek başına sebebi değildir...
kötü huylu bir kist değil zaten sadece çok ağrılı adet dönemi geçiriyorum ve az kanamalı geçiyor.3 cm olduğu için doktorlar almıyor.herkadında olabilir.önemli bişey değil dyrlar sizcede böyle olabilirmi doktor bey?
arkadaslar 8 aylik evliyim düzenli cinsel hayatim var malesef anne olamiyorum dokturuma danistim söyledigi sey hicbir sorun gözükmüyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum.:ecrin_bebek:
ewet benımde iki cocuğum var bırı kız bıri oğlan oğlum 96 doğumlu yenı bebek ıstıyorum yapmakkorkuyorum eşimle aramızda kan uyuşmazlıği var yıne yaptırdık oğlum bağişiklik sıstemı hastaliğiyla doğdu gec tedavı yanı yedı yaşinda hastalığinı anladıklarında iş işten gecmış oldu şuanda oksıjenle yaşiyo ve korkuyorum yenı bebek yapmaya tedavısı var dıyen bana yazsin [B[/B]
arkadaşım yazılarınızı hayretle okuyorum ben 6 yıllık evliyim 3 defa aşılama 2 tüp bebek denedik 2. tüp bebek denememde gebelik oluştu ama bebeyimin kalp atışlarını göremedik 8 haftaya kadar doktorum alalım demesine rağmen belki bi ümit aldırmadım bebeyimi ben onu bırakmadım ama o beni bıraktı 8. haftanın sonunda düşük yaptım :çok üzgünüm: şuan 1 hafta oldu yaşadığım üzüntüyü kelimelerle ifade edemem anne olmak için duyduğum özlemide. Ama maddi tüm imkanlarımızı kullandık ve artık tükendik 2. tüp bebek denememiz benim son şansımdı yaşımda 35 ve biliyorumki artık anne olmak benim için bi hayal. Bunları moralini bozmak için yazmıyorum ama önünde uzun yıllar var umarım senin için herşey güzel olur arkadaşım sevgiler.arkadaslar 8 aylik evliyim düzenli cinsel hayatim var malesef anne olamiyorum dokturuma danistim söyledigi sey hicbir sorun gözükmüyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum.:ecrin_bebek:
arkadaşım yazılarınızı hayretle okuyorum ben 6 yıllık evliyim 3 defa aşılama 2 tüp bebek denedik 2. tüp bebek denememde gebelik oluştu ama bebeyimin kalp atışlarını göremedik 8 haftaya kadar doktorum alalım demesine rağmen belki bi ümit aldırmadım bebeyimi ben onu bırakmadım ama o beni bıraktı 8. haftanın sonunda düşük yaptım şuan 1 hafta oldu yaşadığım üzüntüyü kelimelerle ifade edemem anne olmak için duyduğum özlemide. Ama maddi tüm imkanlarımızı kullandık ve artık tükendik 2. tüp bebek denememiz benim son şansımdı yaşımda 35 ve biliyorumki artık anne olmak benim için bi hayal. Bunları moralini bozmak için yazmıyorum ama önünde uzun yıllar var umarım senin için herşey güzel olur arkadaşım sevgiler.
xxc canım geçmiş olsun moralini yüksek tut lütfen bırakma kendini hemen yaşın çok değil ki kendini yıpratma 12 yıl sonrasında hamile kalan arkadaşım var benim bisürü tedavi gördü tüp bebek denedi olmadı herşeyi oluruna bıraktı ve hamile oldu şimdi 4 yaşında kızı var yaşıda 41 şuan Allahtan ümit kesilmez ...