• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.512
11.370
498
3 yildir evliyim.1 defa bos gebelik gecirdim.esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyor olmuyor..bu ay yine husran..cevremdeki herkes hamile.gorumcem , en yakin arkadaslarim, kuzenlerim....inanin kiskanmak degil ama yuregim sizliyor artik..esimin baska bebekler sevmesi bile sizlatiyor.cunku esim bu dunyada baba olmayi hakeden narin insanlardan.Allah ondan bin defa razi olsun...esten ote herseyim o bu sehirde benim..ve bebek duskunu..bir cocukla saatlerce usanmadan oynar. Esim 34 yasinda.ben 29..icim aciyor bu gece...yine basa sardik..dertlesmek icin actim konuyu..bir tuhafim..

Bence stresten olmuyor
Sorun yoksa başka sebep olamaz
Çocuk yapmak için değil de meşk yapmak için yatakta
Vakit geçirdiğiniz zaman çocuğunuz olacak bence
Stres çok büyük etken unutun onu ...

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun :)

Bende 1 bucuk yildir evliyim adetlerim hep duzensiz kistlerim var bilmiyorum ne yapacagimi klomen kullandim ise yaramadi insallah sizde sorun yoksa rabbim nasip eder zamani varmis demekki kafaya takmamak gerkiyormus ama takiliyor insan uzuluyor

isteyen değil hakeden herkesin olur umarım o kadar çaresiz anlatmışsınız ki birsürü yötem çare var hiç olmadı evlat edinirsiniz bu kadar üzülmeyin

3 yildir evliyim.1 defa bos gebelik gecirdim.esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyor olmuyor..bu ay yine husran..cevremdeki herkes hamile.gorumcem , en yakin arkadaslarim, kuzenlerim....inanin kiskanmak degil ama yuregim sizliyor artik..esimin baska bebekler sevmesi bile sizlatiyor.cunku esim bu dunyada baba olmayi hakeden narin insanlardan.Allah ondan bin defa razi olsun...esten ote herseyim o bu sehirde benim..ve bebek duskunu..bir cocukla saatlerce usanmadan oynar. Esim 34 yasinda.ben 29..icim aciyor bu gece...yine basa sardik..dertlesmek icin actim konuyu..bir tuhafim..

Bizde 2 yıl oldu evliyiz hiçbi sıkıntımız yok
Gelen gidende yok ;)
Allah en hayırlı şekilde versin, hayırlı değilse hayırlara çevirsin öyle versin hepimize inşallah..

isteyen değil hakeden herkesin olur umarım o kadar çaresiz anlatmışsınız ki birsürü yötem çare var hiç olmadı evlat edinirsiniz bu kadar üzülmeyin
Allah isteyen herkese nasip etsin yöntemlerde tükeniyo biyerden sonra hem kendi canından kanından olması varken neden evlat edinsin

Hikayemiz biraz benziyor, biz 6 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk senesi tüp bebek tedavisi olduk ve boş gebelik oluştu. Derken bi baktık 4 defa tüp bebek denedik ama sonuç hep negatifti. Rahim gilmi çekildim bişey çıkmadı, laparoskopi oldum. Doktorun biri yumurtaların tembel dedi. Soğan kürü yaptım, incir kürü yaptım olmadı. 6 sene sonra Rabbim kendiliğinden verdi mucizemizi. İlk başlarda çok takıyordum bunalımlara giriyordum. Ama elden ne gelir, Rabbimin ol demesiyle olacaktı. İnşallah sizede bebeğiniz gelir ummadığınız anda.

Burada bebek isteyip olmayan her kadına yazıyorum bunu, size de yazayım. Bana kalırsa çok istediğiniz, buna çok odaklandığınız için olmuyor. Birinden nasıl çok fazla şey bekleyince yapamaz, beklentilerinizi karşılamaz ya onun gibi düşünün. Vücudunuza çok yükleniyorsunuz, bunu yapmayın. Rahatladıkça hamile kalmanız da rahat olacak. Meditasyon yapın, dua edin. Kendinizi rahatlatma yöntemleri bulun. Umarım bir bebeğiniz olur.

Allah isteyen herkese nasip etsin yöntemlerde tükeniyo biyerden sonra hem kendi canından kanından olması varken neden evlat edinsin
eminmisin isteyen herkesin olması konusunda şöyle bir olumsuz ebebeynleri düşünürsek hak etmediklerini düşünüyorum bazılarının
konu sahibi sizinle alakalı değil siz zaten eşinizin olumlu bir baba adayı olduğunu belirtmişsiniz bu çok güzel

seni çok iyi anlıyorum. bazıları çocuklara uzak durur. ama eşim çocuklarla hemen anlaşır, oynarlar. öyle zamanlarda içim daha çok yanıyo. baba olmayı o kadar çok hakediyoki :KK43:

Back
X