Anne Olmak İstiyorum

sngl cnsz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
351
114
23
30
Merhaba arkadaşlar... Yardımınıza ihtiyacım var buradan bu çok insana danışamıyorum en iyisi konu açıp o şekilde danışayım dedim. Anne olmak istiyorum 21 yaşındayım doktora gittim geçen doktorum dan hiç memnun kalmadım kendisi askında çok iyi bir doktormuş. Ama kendisine soru bile sorulmuyor. Bana dün DOSTINEX 0.5mg 8 tabletten oluşan bi ilaç verdi haftada 2 kez yarım içilecek dedi çoğunluk arkadaşların bunu içtikten sonra hamile kalındığını söylüyorlar. Doğrumu acaba yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar pek bilgim Yok bu konuda ??? :(

Eklentiler

• IMG_0375.webp
    IMG_0375.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 163
inşallah hayirlisiyla sende ve senjn gibi isteyenlerde evlat sahibi olur rabbime cok cok dua et duanın açamadığı kapi yok

Merhaba arkadaşlar... Yardımınıza ihtiyacım var buradan bu çok insana danışamıyorum en iyisi konu açıp o şekilde danışayım dedim. Anne olmak istiyorum 21 yaşındayım doktora gittim geçen doktorum dan hiç memnun kalmadım kendisi askında çok iyi bir doktormuş. Ama kendisine soru bile sorulmuyor. Bana dün DOSTINEX 0.5mg 8 tabletten oluşan bi ilaç verdi haftada 2 kez yarım içilecek dedi çoğunluk arkadaşların bunu içtikten sonra hamile kalındığını söylüyorlar. Doğrumu acaba yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar pek bilgim Yok bu konuda ??? :KK43:
Canm ben ilk kez bu ay kullandım çok şükür hemen düştü prolaktinim ki hamile kaldım ancak kimyasal oldu düştü artık şubattan umutla bekliyorum. Eğer prolaktin yüksekse Cidden Bebek olmuyor benim aylarca olmadı geçtiğimiz ay bu sayede oldu işte

Canımmmm :( Sende benim gibisi sanırımmm evet benimde yüksek builacı dün verdi doktor bi de çok akıntım vardı fitil verdi. İlacı dün kulandım. Yani bu ilaçı kullandıktan sonra hamile kaldım da o düşük mü oluyor :((

Merhaba arkadaşlar... Yardımınıza ihtiyacım var buradan bu çok insana danışamıyorum en iyisi konu açıp o şekilde danışayım dedim. Anne olmak istiyorum 21 yaşındayım doktora gittim geçen doktorum dan hiç memnun kalmadım kendisi askında çok iyi bir doktormuş. Ama kendisine soru bile sorulmuyor. Bana dün DOSTINEX 0.5mg 8 tabletten oluşan bi ilaç verdi haftada 2 kez yarım içilecek dedi çoğunluk arkadaşların bunu içtikten sonra hamile kalındığını söylüyorlar. Doğrumu acaba yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar pek bilgim Yok bu konuda ??? :KK43:
Canım. Valla benim bir bilgim yok.daha yasin 21 sıkma canını.allah en kısa zamanda o duyguyu yaşatsın sana .doktor çok önemli. Özel hastaneye git bence.devlete hiç gitme sadece bunu söyleyebilirim.aklina da çok takma.psikokoji çok önemli..

Canımmmm :KK43: Sende benim gibisi sanırımmm evet benimde yüksek builacı dün verdi doktor bi de çok akıntım vardı fitil verdi. İlacı dün kulandım. Yani bu ilaçı kullandıktan sonra hamile kaldım da o düşük mü oluyor :KK43:(
Yok Canm Canını sıkma çok insan hemen hamile kalmış benim beklemediğim bir aydı aynı Zamanda rahim filmi çekilmiştik Dr un bile şaşırdı gebelik olmasına ama sağlıklı gebelik olmamış adet oldum ve düşmüş oldu ben şunu biliyorum aylardır yüksek prolsktinle Bebek beklemişim en büyük sıkıntı buymuş umutluyum prolaktinim düştü Allah tez zamanda sağlıklısını da verecek

Nasıl takmayayım 7/24 saat düşünüyorum ister istemez bu ilaçı yazdım da burda bu çok bayan bu ilaçla dan sonra hamile kalmişlar. İnşallah öyledir
bende istiyrm canim kaldimda kimyasal oldu.o ay esime keci boynuzu pekmezi yedirdm iliskiden sonra ayakalrini dik yarim saat yat kalkma 1 gun arayla iliski olsun ovu gunleri den geliyo o sekilde ben bu ay incir kurune basladim nasip artik yaradan ne zaman nasip ederse

bende istiyrm canim kaldimda kimyasal oldu.o ay esime keci boynuzu pekmezi yedirdm iliskiden sonra ayakalrini dik yarim saat yat kalkma 1 gun arayla iliski olsun ovu gunleri den geliyo o sekilde ben bu ay incir kurune basladim nasip artik yaradan ne zaman nasip ederse
Canm prolaktin hormonun yüksekse incir yeme yükseltiyor ve o hormon gebeliğe engel

Canim allah insallah en yakin zamanda sanada nasip eder.. dostinexe gelincede bende ayni hamile kalmiyordum megersem gögüsümden süt geliyormus doktorum bana ayni seninki gibi haftada iki kere yarisini ic demisti o ay hamile kaldim suan 29 haftaligiz cok sükür bi skintida olmadi tabi hamile kalir kalmaz birak ilaci bide o ay nasil olsa ilaca yeni basladim tutmaz diye cok rahatdim onunda faydasi vardir belki :)

Özele gidiyorum canım doktorum bu konuda iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar fakat hastalarına pek bilgi vermiyor. İnşallah canım ya senin kaçıncı çocuğun ? Çok istıyorum gerçekten prolaktık hormonu diğer adıyla süt hormonum çok yüksekmiş normel seviyesi getirmesine yardımcı olıyormuş be adet düzenlerine iyi geliyormuş korunmuyorsan da ilaçdan sonra hamile kalma durumu varmış. Yaklaşık 2 ay süreçde herşey beli olucak. Öyle yaziyor bakalım inşallahhh güzel haberler alırım arkadaşım

Anladım canımmm çok sevindim o zaman ;) kimileri o ilaç beyinde oluşan ufak bir kitle için diyor ama ben yazıyorum öyle anlatmiyor tamamen gebelik den bahsediyor. İnşallhhh çok istiyorum çokkk dört gözle o günü bekliyorum peki bu ilaçı kullanırken ilşkiye girmek sıkıntı olmuyor değil mi ?

Anladım canımmm çok sevindim o zaman :KK66: kimileri o ilaç beyinde oluşan ufak bir kitle için diyor ama ben yazıyorum öyle anlatmiyor tamamen gebelik den bahsediyor. İnşallhhh çok istiyorum çokkk dört gözle o günü bekliyorum peki bu ilaçı kullanırken ilşkiye girmek sıkıntı olmuyor değil mi ?
Canm o kitleden bende var ama yeni çıkmadı ta üniversitede okurken öğrenmiştim kitle iyi huylu old için tedavi görmüyorum ama o kitlerinin bulunduğu yer hipofiz bezi bu prolaktini salgılayan da hipofiz bezi o yüzden aynı ilaç veriliyor olabilir ama gönlünü ferah tut bnde inanmadım küçücük bir ilaç dedim ama inan çok etkili benm 1 ayda normal seviyeye geldi

Anladım Dilek hanım peki bu ilaçı dün kullanmaya başladım ilişkiye girince bi problem Yok değil mi hafta bir gün arala mı gireceği ilişkiye yada hafta kaç gün ?

Canm prolaktin hormonun yüksekse incir yeme yükseltiyor ve o hormon gebeliğe engel
ona baktrdm ben canim 7. bilmem kacti düşüktü yani.ama 10 gun kadar yapcam o kadar uzun uzadiya yapmam.proloktini duymadimda emziren annelere sut yapiyoms

Senin normalmiş Canm kullan o halde benim yüksekmiş haberim yoktu her gün yiyordum bilmeden kendime kötülük yapmışım işte
ona baktrdm ben canim 7. bilmem kacti düşüktü yani.ama 10 gun kadar yapcam o kadar uzun uzadiya yapmam.proloktini duymadimda emziren annelere sut yapiyoms

Senin normalmiş Canm kullan o halde benim yüksekmiş haberim yoktu her gün yiyordum bilmeden kendime kötülük yapmışım işte
bende suphelenmistm bastan goguslermden sivi geliyodu dr a gittim tahlil istedim ama normal dedi.insallah dedgn gibi olmaz benimde ya korktm simdi.dr aban gosuslerinin uzerine yatma fazla uyarilmasin dar giyme demisti bide cok sicak suyla dus alma.

Back
X