Anne olmak...

Yaşadıklarınız çok normal .
Bu şekilde hissetmeniz de normal .
Çok anlam yüklemeyin ama yine de gaybı bilemeyiz .
İnşallah olur bebeğiniz .

son düşüğün üzerinden 3 ay geçti. Kimyasal gebelik olduğu için doktor beklemene gerek yok dedi. Bilmiyorum ya beklemek istemiyorum. Artik kollarımi açtığımda "anne " diye kucagima kosan bir çocuğum olsun istiyorum. Hayat o kadar boş ve anlamsız geliyor ki son zamanlarda bana. Bu boşluk beni çok bunaltıyor.
Ahh kuzum rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah

Allah en kisa zamanda hamile kalip bebegine saglikla kavuşmayı nasip etsin canim elimden ancak dua etmek geliyor ama gonulden diliyorum :KK200:

Ah canim ya o kadar uzuldumki olmamasi bir aci ama hamile kalibda kayb etmek ondanda aci.bende istiyorum anne olmak ama Allah nezaman nasib ederse o zaman olucak.Allah yardimcin olsun.insallah Rabbim anne olmagi nasib eder.saglikli bebegin olur

Hayır olsun diyelim en başta.. Rüyayı neye yorarsan o yönde çıkar derler. Ayrıca herkese anlatmak da uygun değil, şerre yoranlar olur diye..

Daha bugün Sebile Ölmez'in videosunu izledim. Biliyorsunuzdur youtubedan Sebi Bebi.. Kendisi de tüp bebek süreçleri geçirmiş, bebek kaybetmiş. En sonunda sadece bazı besin takviyeleri ile hiç ummadığı bir zamanda hamile kalmış. Şu an bebek bekliyor. Videosunu izlemenizi öneririm. Besin takviyelerini de yazmış ayrıca.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben bir de organik beslenmenizi, organik ve serbest gezen tavuk yumurtası yemenizi, organik arı sütü, Ubiquinol çeşit CoQ10, Omega 3 ve doktorunuz uygun görürse çinko kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de negatif duygulardan (korku, üzüntü, stres vs) arınmanız, gerekirse meditasyon vs yapmanız, her gün eğlenceli birşeyler yapıp gülüp eğlenmeniz, egzoz dumanı olmayan bir yerlerde yürüyüş yapmanız faydalı olur. En kötü ihtimalle daha sağlıklı olursunuz.

aslında doktor onayıyla değil de kendim kafama gore çinko demir ve b vitaminleri kullanıyorum. Folik asit, calsiyum, magnezyum falan. Hamileyken verilecek zaten bana. Omega 3 ve diğerlerini hiç duymadım. Cuma günü doktoruma sorayim dediklerinizi.

banada ruyamda elma vermislerdi tedaviye baslamadan 1 hafta once simdi bir kizim var insallah sizinkide guzel sonuclanir moralinizi yuksek tutun stres en buyuk dusmaniniz allah yardimciniz olsun insallah

ayy yaa bunu okuyunca bile ağlamaya başladım şuan :)) tesekkur ederim çok motive oldum. Bir an önce şu aglamalarim bitsin istiyorum. Ya da hayırlısı belki de böyle rahatlayacağım

Anne olacaksın sende. .
Üzülme...
İnşallah inşallah inşallah . Şuan sanki onumde kıldan ince biz çizgi varmış ve o çizgiyi geçmeme ramak kalmis gibi hissediyorum . Hayatimda hicbir şey kolay olmadı. Ama istediğim her şey oldu çok şükür. İnşallah bu duam da kabul olacak.

Allah en kisa zamanda hamile kalip bebegine saglikla kavuşmayı nasip etsin canim elimden ancak dua etmek geliyor ama gonulden diliyorum :KK200:

amin tesekkur ederim. Çok duygulu hissediyorum bana edilen duaları okudukça.

Ah canim ya o kadar uzuldumki olmamasi bir aci ama hamile kalibda kayb etmek ondanda aci.bende istiyorum anne olmak ama Allah nezaman nasib ederse o zaman olucak.Allah yardimcin olsun.insallah Rabbim anne olmagi nasib eder.saglikli bebegin olur

amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

aslında doktor onayıyla değil de kendim kafama gore çinko demir ve b vitaminleri kullanıyorum. Folik asit, calsiyum, magnezyum falan. Hamileyken verilecek zaten bana. Omega 3 ve diğerlerini hiç duymadım. Cuma günü doktoruma sorayim dediklerinizi.

Organik yiyecekler için de özelden tavsiye yazabilirim. Yabancı sitelerde genelde ilk tavsiye organik beslenme oluyor. Doktorunuza onu da danışın isterseniz.

Yarabbim yüce Allah'im senin benim ve bizim gibi tüm anne olmayı isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah:((( şu mübarek günlerde inşallah tedavinin karsiligini alacaksın inanki rabbim seni evlat ile mükâfatlandiracak ben inanıyorum dualarimda olacaksın inşallah.

Hacamat yaptırmayı denediniz mi bunu işin uzmanı olan kişiler yapiyo vücutta eğer bi organ da sorun varsa pis kan yoluyla atılıyor benim ilk oglumda sonra kullandığım doğum kontrol igne in etkisiyle bi iki sene falan çocuk olmadı iğneyide bırakmıştım sonra hacamat oldum kadın doğum kanallarındaki kanalları acıyor tabi böyle bi sorun varsa sonra bi kızım oldu çok şükür inşallah sizinde olur çocuğunuz Allah dilerse veriyor

Kan grubuna göre beslenme şekilleri var bu konuyu bir araştırın derim çünkü çok yakın bir arkadaşım buna dikkat ederek hamile kaldı hakkınızda hayırlısını diliyorum

Birkaç sene önce rüyamda bir bahçeden bazı otları koparıp sokağa atıyordum.rahmetli annmde yanımda duruyordu ben de diyordum ki bunlar zararlı ot söküp atıcam bunları.o iki otu söküp attım.birkac gün sonra hamile olduğumu öğrendim.bu arada iki çoğunluğum var ve ben tansiyon hastasıyım.doktora gidince 3 haftalık bile hamile değildim.doktor bu tansiyonla asla doğum yapamicami kesinlikle bebeğin alınması gerektiğini söyledi ve aldırdık.ve işin ilginç yanı bebekler ikizmis.ben o iki otu söküp atmıştım.siz ekmişsiniz inşallah çocuğunuzun olacağına isarettir.

Ahhh lorentzim ahhhh seni o kadar iyi anliyorum ki bu bilinç altı defalarca emzirdigim bebeklerim dogurdugum cocuklarim ama rüya hep uyanıyorum bomboş ama hayır olsun inşallah meyve güzeldir Allah çektiklerinin mükafatını versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlatla ağlamaya başladıkça la havle çek ferahlık versin Allah içine Rabbim yüzüne gülsün bi de lütfen rüyalarını başkalarına anlatma olur mu güzel rüyaları en azindan

Ağır şeyler yaşamışsınız çok normal. Kaybınız için çok üzgünüm. Umarım dilediğiniz zamanda Allah kalbinize göre verir. Rüyanız da çok güzelmiş. Bilinçaltınız dile gelmiş resmen.

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bence bir süre dinlen eşinle güzel bir tatile çık hazır yaz geldi. Elma rüyada çok iyidir derler. Tabi yine de umut bağlamamak lazım rüyayla amel edilmez diye de bir laf var. Bir süre stresten uzak dur. Yaşadıkların cok ağır şeyler ama üst üste stres de çok etkiler bence. Allah büyük belki kendi kendine olur.

Rüyan çok güzel ama keşke yazmasaydın buraya.. o kadar farklı niyetli insanlar okuyo ki..

Back
X