- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun diyelim en başta.. Rüyayı neye yorarsan o yönde çıkar derler. Ayrıca herkese anlatmak da uygun değil, şerre yoranlar olur diye..
Daha bugün Sebile Ölmez'in videosunu izledim. Biliyorsunuzdur youtubedan Sebi Bebi.. Kendisi de tüp bebek süreçleri geçirmiş, bebek kaybetmiş. En sonunda sadece bazı besin takviyeleri ile hiç ummadığı bir zamanda hamile kalmış. Şu an bebek bekliyor. Videosunu izlemenizi öneririm. Besin takviyelerini de yazmış ayrıca.. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ahhh lorentzim ahhhh seni o kadar iyi anliyorum ki bu bilinç altı defalarca emzirdigim bebeklerim dogurdugum cocuklarim ama rüya hep uyanıyorum bomboş ama hayır olsun inşallah meyve güzeldir Allah çektiklerinin mükafatını versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlatla ağlamaya başladıkça la havle çek ferahlık versin Allah içine Rabbim yüzüne gülsün bi de lütfen rüyalarını başkalarına anlatma olur mu güzel rüyaları en azindan
İnşallah en kısa zamanda anne olacağını haber vermiştir rüyan. Bakarsın tedaviye başlamadan bu ay hamile kalmışsındır ay hadi inşallah :)
Ne güzel Allah kabul etsintamam dua okuma konusunda çok haklisin. Kuran okumayı yeni öğrendim. İnşallah ramazan sonuna kadar hatim etmek istiyorum. Hem dua hem de huzur için.
videoyu simdi izledim ama besin takviyelerini bulamadım. Videoda da bahsetmemiş. Bana yazar misin neler olduğunu
üzulmeyin kendinizi yipratmsyin buda cok onemli tedaviye baslayana kadar istediginiz kadar aglayip motive olup bomba gibi bir performansla girin isleme :)ayy yaa bunu okuyunca bile ağlamaya başladım şuan :)) tesekkur ederim çok motive oldum. Bir an önce şu aglamalarim bitsin istiyorum. Ya da hayırlısı belki de böyle rahatlayacağım
ay inşallah yaa olur mu olur ama olsa 8 senede olurdu :)) neyse hayırlısı diyelim
Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah yavrunuza kavuşmayı hayirlisiyla sağlıkla. kafaniza göre kullanmayin ama vitaminleri, önce bir kan sayımınız yapılsın, fazlası da zarar olabilir çinkonun mesela.aslında doktor onayıyla değil de kendim kafama gore çinko demir ve b vitaminleri kullanıyorum. Folik asit, calsiyum, magnezyum falan. Hamileyken verilecek zaten bana. Omega 3 ve diğerlerini hiç duymadım. Cuma günü doktoruma sorayim dediklerinizi.