ANNE olmak...

Bebek sahibi olmak eminim çok güzeldir ama sağlıksız bir evliliğe bebek getirmek doğru bir karar değildir...

zaten 17 gün önce olan düşük belirtileri.bebeğinin kalbi durduktan sonra vücut onu yabancı madde olarak algılayıp atmaya çalışır. bu yüzden de kanaman olmuş. ve sonunda kendiliğinden vücudun onu atmış. ben de düşük yaptım ayrıca sağlıkçıyım. bunun üzerine hem kendi sağlığın, hem de yeni doğacak bebeğin sağlığı için 6 ay beklenmesi öneriliyor. bunu eşine anlat. ayrıca 3 yaşında oğlum var.5 yıllık evliyim. oğlumun doğumundan sonra çok değiştim.daha sabırsız, daha tahammülsüz oldum. eşim yardım eder hatta çalıştığım için eşim çocuğa da bakar. hem de 4,5 aylıkken bile eşim baktı. çok da iyi bakar ama o da çok yoruldu. bunlarda biraz yıpratıyor.ancak çocuğum 1 yaşını geçince biraz daha normale dönmeye başladım. kendime evime bakmaya başladım. çocuk çok güzel, çok başka bir duygu, başka bir sevgi ama başka da bir sorumluluk. bir daha hiç eşinle şu an paylaştıklarını paylaşamazsın. birine bıraksan(bu kişi annen bile olsa)aklın kalır. bırakmasan onunla ilgilenirken ne gezmek, ne yemek yemek kolay olmuyor işte. kendini ve eşini çocuk için fiziksel ve RUHSAL olarak hazır hissettiğinde anne ol.

Ben değilim. Kuzenim boşanma aşamasında şu anda.
Kucağında da küçücük bebeği var.
Zaten araları iyi değildi, daha da beter oldu ve bitti.
Çok sıkıntıda şu anda.

Allah yardımcısı olsun...

bence öfkeni kontrol et
eşin de benim gibi düşünebilir...
ayrıca cidden derin yaralar açıyor bu kelime...
kendinden soğutursun.

Allah korktuğumu başıma vermesin benimle birlikte tüm müslümanların...
eşim çocuklaşıyor istediği olmadığında hemen saracak birşeyler arıyor ve o genelde ben oluyorum yazık bana :)
psikolojik yönden destek alacağı sözünü verdi pazartesi gidip görüşecez rabbim hayırlısını versin...
bebek biraz daha beklemede şuanlık...
zaten yeni düşük yaptığımdan kanamamda yok ama birşey olacak canım acıyacak diye yanaşamıyor garibim

Rabbim bebeğinle eşinle sağlıklı uzun ömürler versin bol huzur ile...
hayatta sahip olunabilecek tek varlık bebeğini söyle tanımlaman çok duygulandırdı inanılmaz içten
mükemmel bi annesin...

bebek sahibi olabilecek olgunlukta göremedim ben sizide evliliğinizide, çocuk bakmak gerçekten sağlam sinirler ve çokça sabır gerektiriyor, bebek asla bir ilişkiyi kurtarmaz aksine sizin bile farkında olmadığınız kopuklukları su yüzüne çıkarır bebek sahibi olmak bir çiftin arasındaki evlilik ve sevgi bağının verebileceği en büyük sınav, ben bunu bilir bunu söylerim..

Çocuk hiçbir zaman evliliği kurtarmaz tam tersi daha da çıkmaza sürükler ... Hamilelik dönemimde yaşayacağınız stresle eşinizin sinirli anları daha da çekilmez olacaktır kavgalar büyüyecektir ... Ama her şey bir yana sen kendini fiziksel ve ruhsal olarak hamileliğe hazır hissetmiyorsan asla eşinin baskısıyla bu kararı alma ...

yaşın büyük değil.bende arkadaşlara katılıyorum.bekle biraz daha.bu iş daha hamilelikte bile fedakarlıkla başlıyor özellikle erkekler için.kendinden daha çok eşinden emin olana kadar bekle...

anladım canım
eşin kv ve annen yardımcı olacak o konuda rahatsın
ama genede biraz zaman geçsin
hem vücudun kendi toplar hemde eşinle aran nasıl gidiyor görmüş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…