sizin anne olmanız mühendis olmanızdan daha değerlidir mutlaka eşinizle iyi bir aile olma için bu bir şans bence değerlendirin anne olmak ne kadar zor olsada o kadar mucizevi ve güzel... o hazzı tüm isteyenler yaşasın inş...
Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua et hakkınızda hayırlısının olması için.Merhabalar,
11 aylık evliyim. Eşime 2 yıl önce testis kanseri teşhisi konuldu. Ameliyat ve kemoterapiylr atlattık. Tedavide sperm dondurma işlemi de yapıldı. O zaman eşime doktoru çocuk için beklemeesi gerektiğini söylemişti ama biz bu durumu atlatınca pekte kulak asmadık.. Geçen kontrolünde bir kist daha tespit edildi. İyi huylu olup olmadığı çarşamba günü belli olacak. Tekrar bu süreci yaşamak bizi çok geriyor ve üzüyor.. Doktor tekrar çocuk için beklemememizi söyledi. Dondurulan spermle şansımızın % 30 olduğunu. Hastalık tekrar ederse zorlu bir sürece gireceğimizi iletti. Ben lise mezunuyum 23 yaşındayım. Kpss kazanarak memur oldum. Maddi olarak çok zor durumda değiliz yeni yeni toparlıyoruz. Ama üniversite okumayı mühendisliğe tamamlamayı düşünüyordum.
Şuan anne olmaktan korkuyorum. Becerememekten..
Kendim hazır değilken onu dünya ile tanıştırmaktan. İyi bir gelecek sunamamaktan..
Birde hiçbir zaman anne olamamaktan..
Üzüntümün üzerine üzüntü eklendi. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum..
Eşim ya üzülmemem için söylemedi ya da doktor gerçekten bilgi vermedi.Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua et hakkınızda hayırlısının olması için.
Hastalık evresinde çocuk heyecanı ve telaşı arka planda kalabilir.
Yaşın henüz çok küçük, elbette olur bebeğiniz.
Sonucunuz inşallah iyi çıkar.
Bize de bilgi ver olur mu?
Ama görüntüden falan biraz anlıyorlar. İyi ya da kötü olma durumu için bir şey demediler mi?
Ne kadar zamn sonra çıktı bu parça ortaya? Sonuçta 6 aylık kontrollerinin olması lazım sanırım.
ALLAH hayırlı şifa versin oğlumda testis kanseriydi 9 yaşında kemoterapi aldı ve çok şükür kurtuldu.Merhabalar,
11 aylık evliyim. Eşime 2 yıl önce testis kanseri teşhisi konuldu. Ameliyat ve kemoterapiylr atlattık. Tedavide sperm dondurma işlemi de yapıldı. O zaman eşime doktoru çocuk için beklemeesi gerektiğini söylemişti ama biz bu durumu atlatınca pekte kulak asmadık.. Geçen kontrolünde bir kist daha tespit edildi. İyi huylu olup olmadığı çarşamba günü belli olacak. Tekrar bu süreci yaşamak bizi çok geriyor ve üzüyor.. Doktor tekrar çocuk için beklemememizi söyledi. Dondurulan spermle şansımızın % 30 olduğunu. Hastalık tekrar ederse zorlu bir sürece gireceğimizi iletti. Ben lise mezunuyum 23 yaşındayım. Kpss kazanarak memur oldum. Maddi olarak çok zor durumda değiliz yeni yeni toparlıyoruz. Ama üniversite okumayı mühendisliğe tamamlamayı düşünüyordum.
Şuan anne olmaktan korkuyorum. Becerememekten..
Kendim hazır değilken onu dünya ile tanıştırmaktan. İyi bir gelecek sunamamaktan..
Birde hiçbir zaman anne olamamaktan..
Üzüntümün üzerine üzüntü eklendi. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum..
o zaman son 6 ayda oluşan bir şey.Eşim ya üzülmemem için söylemedi ya da doktor gerçekten bilgi vermedi.
Sonuçları haftaya çıkacak ben gideceğim zaten almaya birebir görüşeceğim.
Tam 2 yıl oldu. 6 ayık kontrolü vardı zaten dün.
belkide hiç bebek sahibi olamıycaklar testis kanseri olmaktan bahsedior dimi ama...? bunu garanti edemedikleri için soyledim ben bebek için fırsatları olmayabilir ama bi insan heryaşta okuyabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?