Anne olmak..

Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen..
Doktor beklemememizi söylüyor..

ben zaten oyle okumuşum ona göre cevap vermişim .

Eşimin sağlığını 2. plana atacak bir cümle mi kurdum acaba bilmeden ?
Tabi ki herşeyden önce eşim.. O benim hayat arkadaşım.
O yanımda olsun anne olmamaya da razıyım..
Neden bu düşünceye kapıldınız anlayamadım.. Bebek olursa eşimin sağlığı tehlikede olmuyor.

Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen..
Doktor beklemememizi söylüyor..
bu durumda bence bebek en son düşünülecek bir durum.iyilşemesi esastır öncelikle.hamilelik zaten sıkıntılı ve zor bir süreç,doğum,sonrası loğusalık hepsi ayrı zor..hem eşinin tedavisi hem de bu süreçler çok ağır geçecektir.

%30 büyük bir olasılık bence,yani iyileşme sonrasını düşünecek olursak,bebek istediğiniz gelecek zamanı..olmazsa şayet ,eşinin de bebek sahibi olma ihtimali tıbben mümkün olmazsa,eşinizi bu kadar severken evlat edinebilirsiniz belki de ilerde.
olasılıklar çok fazla bence evlat sahibi olmak için.

Çarşamba günü sonuçlarla birlikte doktorla birebir konuşacağım.
Umarım yanlış görmüştür. Ve ya yanlış dile getirmiştir. Her neyse işte..

Bence bebeginizi yapin kardesim ilerde hic olmazsa pisman olursunuz yasin genc ama o kadarda kucuk degilsin.

Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Acele etme istersen. Şöyle bir önünü gör. 1-2 yıl bekleyebilirsin.

Allah yardımcınız olsun canım inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar ve bir daha yaşamazsınız aynı şeyleri.
Çocuğa gelince 23 yaşındasın çok gençsin acele etme anne olamamaktan korkma Allah ne yazdıysa o.
Her şey hayırlısıyla gönlünce olur umarım.

bence eşin tamamen iyileşene kadar bebek konusunu ertele bu arada okulunu bitir.tedavi döneminde eşinin sana ihtiyacı olacak sen eşinle mi ilgileneceksin,bebeğe mi bakacaksın yoksa okul mu okuyacaksın.bu seni çok yıpratır.en güzeli eşin de iyileşince yapın bebeği ve birlikte sağlıkla büyütün.

Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…