Artık hiçbir şeye şaşırmam derken biri çıkıyor gene şaşırtıyor. Kadın grubuyla oturuyorduk. Tanımadığım 40ına gelmek üzere olan benden tahminen 5 yaş büyük bir kadın var. İlk kez görüyorum herhangi bir zitlasmam da olmadi. Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun. Bir arkadaş yaa öyle düşünme anne olunca anlarsın klişelerini sıraladı. Ben de umarım olmam, allah isteyenlere versin dedim. Tanımadığım kadın ise "umarım senin gibi bencil insanlara vermez zaten"dedi. İnsanlardaki lüzumsuz özgüven ve cürete hayranım. Bu kadın olduğu sürece beni çağırmayın dedim ve kalktım.
Bu ne ya anne olmak istememek bencillik mi öyle mi geliyor size de çok merak ediyorum.
Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun
Elbette anne olmamak bencillik değil ama sizin "kendi hayatını kendi eliyle bitirmek" cümlesi de doğru değil. İkisi de tercik meselesi, ne birine intihar diyebilirim ne de kadın gibi bencillik. İArtık hiçbir şeye şaşırmam derken biri çıkıyor gene şaşırtıyor. Kadın grubuyla oturuyorduk. Tanımadığım 40ına gelmek üzere olan benden tahminen 5 yaş büyük bir kadın var. İlk kez görüyorum herhangi bir zitlasmam da olmadi. Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun. Bir arkadaş yaa öyle düşünme anne olunca anlarsın klişelerini sıraladı. Ben de umarım olmam, allah isteyenlere versin dedim. Tanımadığım kadın ise "umarım senin gibi bencil insanlara vermez zaten"dedi. İnsanlardaki lüzumsuz özgüven ve cürete hayranım. Bu kadın olduğu sürece beni çağırmayın dedim ve kalktım.
Bu ne ya anne olmak istememek bencillik mi öyle mi geliyor size de çok merak ediyorum.
Evet bunu demesi hos olmamis da,senin de insanlara boyle dan dun yapistirmalarin oldugu icin, baska biri anlatsa karsidaki kadina sinirlenecekken burda nötr kaldim..
herkesin hayattan beklentisi farklıdır.Artık hiçbir şeye şaşırmam derken biri çıkıyor gene şaşırtıyor. Kadın grubuyla oturuyorduk. Tanımadığım 40ına gelmek üzere olan benden tahminen 5 yaş büyük bir kadın var. İlk kez görüyorum herhangi bir zitlasmam da olmadi. Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun. Bir arkadaş yaa öyle düşünme anne olunca anlarsın klişelerini sıraladı. Ben de umarım olmam, allah isteyenlere versin dedim. Tanımadığım kadın ise "umarım senin gibi bencil insanlara vermez zaten"dedi. İnsanlardaki lüzumsuz özgüven ve cürete hayranım. Bu kadın olduğu sürece beni çağırmayın dedim ve kalktım.
Yuh kadındaki patavatsızlığa bak
Cevabını veremedin mi yahu.
Gayet objektif biriyimdir, emin ol herkes bilir.. Ama o agir konusmalarindn sonra sana negatif yargim cok.. Ön degil; negatif.. Her neyse..Objektif insanlar yazsın o zaman hic ugrasamicam vala halim yok onceki konulari okuyup laf sokanlara. Sorarsa dan dun soyleyebilirim belki ama ondan fikir isteyen yoktu. Velhasılı şu an ben fikirleri merak ettiğim için objektif olanlar, dan dun yazabilir.
Sen çocugu olan annelere kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi bir cümleyi kurma cürretini kendinde görürsen o kadında şaaaaaak diye o cevabı yapıştırır..Artık hiçbir şeye şaşırmam derken biri çıkıyor gene şaşırtıyor. Kadın grubuyla oturuyorduk. Tanımadığım 40ına gelmek üzere olan benden tahminen 5 yaş büyük bir kadın var. İlk kez görüyorum herhangi bir zitlasmam da olmadi. Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun. Bir arkadaş yaa öyle düşünme anne olunca anlarsın klişelerini sıraladı. Ben de umarım olmam, allah isteyenlere versin dedim. Tanımadığım kadın ise "umarım senin gibi bencil insanlara vermez zaten"dedi. İnsanlardaki lüzumsuz özgüven ve cürete hayranım. Bu kadın olduğu sürece beni çağırmayın dedim ve kalktım.
Senin bakış açından bakınca kadın yanlış bir şey söylemiş gibi durmuyor... Bencillik kendini düşünmek demek değil mi sende kendi hayatını düşündüğün için çocuk istemiyorsun vs vs...
Kadın doğru kelime kullanmış ama yanlış ifadelerle sanırım.
Iste dandun'dan kastım buydu.. Istedigini soyleyen istemedigini işitir..Sen çocugu olan annelere kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi bir cümleyi kurma cürretini kendinde görürsen o kadında şaaaaaak diye o cevabı yapıştırır..
Anneyim ama hayatım bitmedi,anlam kazandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?