Objektif olmak sizinle aynı görüşte olmak mı? Aslında bayan size, sizin üslubunuzla sizin akıl yürütme şeklinizle cevap vermiş. Tıpkı o kadınla konuşmanızda olduğu gibi sizin aksiniz fikirler sizi rahatsız ediyor sanırım.Objektif insanlar yazsın o zaman hic ugrasamicam vala halim yok onceki konulari okuyup laf sokanlara. Sorarsa dan dun soyleyebilirim belki ama ondan fikir isteyen yoktu. Velhasılı şu an ben fikirleri merak ettiğim için objektif olanlar, dan dun yazabilir.
Bir de objektik bakış açısı istiyor hep buna anlam veremiyorum..Iste dandun'dan kastım buydu.. Istedigini soyleyen istemedigini işitir..
Sen çocugu olan annelere kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi bir cümleyi kurma cürretini kendinde görürsen o kadında şaaaaaak diye o cevabı yapıştırır..
Anneyim ama hayatım bitmedi,anlam kazandı
senin yorumun da çok hoş değil hani
anneleri incitebilecek cinsten
ben anne değilim ama eğer anne olsaydım ve biri karşıma geçip anne olmak kendi hayatını bitirmektir dese ağzının payını verirdim.Anneler hayatını feda etmekten memnunlarsa, bu laftan neden inciniyorlar biri bana anlatsın gerçekten anlamıyorum.
iyi de sen de cocuk sahibi olmayı kendi hayatından çalarak kadınların bencillik ettigi yönünde bir imada bulunmuşsun o kadının da sana bunu demesi sence neden abes olsun ki ?Tamam da cidden agresiflesecek bir sey mi bu. Düşüncesini belirtsin bana hakaret etmeden, olmuyor mu. Annelere ezik demedim ki. Cocuk olursa benim hayatım biter çünkü istedigim gibi gezip tozamam rahat rahat sevisemem babasina bağımlı olurum vs. Ama bir baskasi boyle seylerde zaten gözü yoktur. Birinin karisi birinin annesi olunca hayati deger kazanacaktir. O durum ona uygundur bu kadar basit.
Gayet objektif biriyimdir, emin ol herkes bilir.. Ama o agir konusmalarindn sonra sana negatif yargim cok.. Ön degil; negatif.. Her neyse..
Çünkü ezikliyorsun..Anneler hayatını feda etmekten memnunlarsa, bu laftan neden inciniyorlar biri bana anlatsın gerçekten anlamıyorum.
anne olmak hayatin bitmesi demekki mi oluyor . orasini anliyamadim :)) birde zaten burda bir bencillik var.. ama kadinin saygi duymasi gerekirdi insanlarin kararina.. ama dogru dusuncede :)))Artık hiçbir şeye şaşırmam derken biri çıkıyor gene şaşırtıyor. Kadın grubuyla oturuyorduk. Tanımadığım 40ına gelmek üzere olan benden tahminen 5 yaş büyük bir kadın var. İlk kez görüyorum herhangi bir zitlasmam da olmadi. Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun. Bir arkadaş yaa öyle düşünme anne olunca anlarsın klişelerini sıraladı. Ben de umarım olmam, allah isteyenlere versin dedim. Tanımadığım kadın ise "umarım senin gibi bencil insanlara vermez zaten"dedi. İnsanlardaki lüzumsuz özgüven ve cürete hayranım. Bu kadın olduğu sürece beni çağırmayın dedim ve kalktım.
Bu ne ya anne olmak istememek bencillik mi öyle mi geliyor size de çok merak ediyorum.
Objektif olmak sizinle aynı görüşte olmak mı? Aslında bayan size, sizin üslubunuzla sizin akıl yürütme şeklinizle cevap vermiş. Tıpkı o kadınla konuşmanızda olduğu gibi sizin aksiniz fikirler sizi rahatsız ediyor sanırım.
Sizi muhattap alarak konuşmadım neden üzerinize alındınız?Ne demeliydim mesela? Vala diyecek bir sey bulamadım. Niye evlenmedinciler bitti artık niye dogurmak istemiyorsuncular geldi.
bende dusuncemi yazdim size okuyabilirsiniz.. :)) sizi ne tanirim nede diger konularinizi okudum.. burda sizdede yanlislik var hayati bitirmekmis yok daha neler .. :))Objektif insanlar yazsın o zaman hic ugrasamicam vala halim yok onceki konulari okuyup laf sokanlara. Sorarsa dan dun soyleyebilirim belki ama ondan fikir isteyen yoktu. Velhasılı şu an ben fikirleri merak ettiğim için objektif olanlar, dan dun yazabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?