Doğumda yaşanilan komplikasyonlar, anneyi çok etkiliyor , daha aşamadan bebekle ilgilenmek yine ekstra tukentiyor anneyi . O kadar saat bebeğin uyumuyorsa bir derdi vardır. Sindirim enfeksiyon idrar tahlili vs yaptirman lazım . Normal değil o kadar uyumamasi. Gün içinde tv ye maruz kalmissada bebeğin uyuyamaz. Depresyondasın bu arada . Bende yaşadım bu krizleri , tek başıma eşim seyehate gider sık sık 1 ay tek başıma gece gündüz ailem uzakta . Çok sinirlendigimde bebegimi odasına koyup , ben başka odaya gecip saclarimi yoldugumu biliyorum. Aglamakdan tükendiğimi biliyorum. 8. Aylık iken anneme gittim ben emzirme hariç annem.ilgilendi hep
Sonradan farkettim çok yorgunmusum, depresyondaymisim. Şimdi bebeğim 10 aylık , inan bana geçiyor , 5. Ay benimde çok zor geçti . Bir lohusalik birde 5. Ay derim hep . Sindirim sıkıntısı varmış o dönem probiyotik kullandik geçti cok şükür . O kadar saat uyumamasi bi sıkıntısı vardır bebeginin . En zoru da vicdan azabı . Çok sinirlendiginde bebeğini babasına ver o baksın birde çok gerildin baba yok dayanamıyosn koy beşiğine başka odaya geç , ağla ağla kendini rahatlat öyle git bebeginin yanına . Dinlenmen lazım , izine çık ailenin yanına git. Sen sadece Besle uyut onlar ilgilensin. Çok iyi gelicek eminim . 9 aya geldiğinde yüzünün seklinden bile etkilenicek bebeğin . Kiyamayacaksin daha eğlenceli iliskiniz olacak çünkü seni anlıyor sana karşılık veriyor daha mutlu bi anne oluyorsun .Acilen izine ayrilip dinlenmen lazım .