Inşallah kilo verirsem...
Benim pıhtılaşma hastalığım var ölümden döndüm akciğerime pıhtı attı ve hayat boyu kan sulandırıcı corasprin kullanacağım. Bu olay olalı 4 yıl oldu. Hamilelikte çok iyi ve iğnenin dozunu düzgün ayarlayan bir doktor bulmam şart. 9 ay hergün iğne vurulmslıyımki düşük olmasın ve ben de pıhtı atıp ölmeyeyim diye. Iğne kullansam da ölüm riski yüzdesi yine var. Bende hafif genetik bozukluk var pıhtılaşma ile ilgili. Eşim çocuk istiyor ama bir ara çok ısrar ediyordu şimdi diyor ya sana birşey olursa istemiyorsan beklerim diyor ben de istiyor muyum istemiyor muyum bilemiyorum. Geçen eve bebek geldi bi tane heryeri dağıttı eşim ve ben tekrar soğuduk bir de ablamın Hamilelikte ve bebek büyütmede aşırı yakınması oldu hala devam ediyor ondan da çok soğudum. 4 yıllık evliyiz. 3,5 yıllık da flört dönemimiz oldu.
Yani bilmiyorum eşim ve benim kanımdan bize benzeyen ikimize ait bir insan.. Düşününce gözlerim doluyor müthiş birşey olsa gerek. O mnik eller ayaklar o kokusu vs.. Ama korkularım da çok.. Uykusuzluk mesela çok zor olacak nebileyim eşimle uzaklaşmak zorunda kalacağız cinsel olarak loğusslık vs. Çocuk küçük oluncada baya zor olur..
İlişkide benim için önemli açıkçası bu.
Nebileyim işte yazın biz gezmeyi çok seviyoruz çocuk olana kadar gez yoksa olmaz gezilmez diyolar çok zor diyolar. Bunları düşününcede korkuyorum açıkçası.
Internetten okudum annelikten korkanlar ona yeteblir miyim den korkuyolsrmış benim öyle bir kaygım yok çok güzel bakarım ama benim de korkularım farklı. Yaşım 24 eşim 29.
Herkes sorup istiyor biz istemiyoruz diyoruz hep. Ama eşim istiyor. O ds tabi düşünüyor bunları.
Çok zor olacak senin için diyor gece uyanmalar filan. Diyorum amann boşver gez toz ye iç daha gençsin sonra da hayat boyu Böyle mi olacak hiç çocuğum olsun istemezsem diyorum sonra da diyorum ama çok güzel olur. Szce ben ne istiyorum.. Sz istediğnizi nasıl anladınız
Not: iğne kullanınca sıkıntı olmuyormuş genelde hamilelikte