benim geçtiğim yolda yürüyen bir insan daha ... benim gibi ... aynı yaraları sarmaya çalışmak .. umudunu yitirme bakma başkalarına. ben 3 yıl uğraştım neler çektim isyan ettiğim anlar bile oldu ağlama krizlerim.,eşim her olmadığında artık bidaha diye bişi yok deyip bu yolda beni yanlız bıraktığıda oldu. bazen vazgeçtiğide oldu ama ben her negatifte bidaha bunu kendime yapmıycam ,olmuyor her değişimde tekrar kendimi başta ve hastanede buldum her seferinde doktora ,tamam şimdi ne yapıyoruz dedim .zordu asıl annelik emekle sabırla pes etmıemekle olur bana hamile olduğumu söylediklerinde inanamadım biliyormusun o kadar uzun zaman uğraşıp hep aynı sonucu almak ne kadar zordu hala inanamıyorum ve kucağıma alana kadarda inanamıycam sanırım sende pes etme mutlaka seninde yüzün gülecektir verdiğimiz emeğin karşılığını mutlaka alacağımıza inanıyorum benBir yıllık evliyim. Bulunduğum şehirde yanlış bir tedaviden sonra. Ankara'da tedaviye başlayacağım. Sevdiğim adamla 6 yıldır birlikteyim. Ve en büyük hayalim bu birlikteliğin bir çocukla taçlanması. O kadar çok kırgınlıklarım var ki... Hepsini yollayıp toprağın altına, umutla doldurmaya çalışıyorum içimi. Daha dün hamile kalan arkadaşlarımdan birinden işittiğim sözle bilemedim ne hissedeceğimi. 2 haftası kaldı doğuma. Karnına bakıp dedi ki: Bunca çektiğim sıkıntıya, rahatımı bozmama değecek mi ki!
Bizler normal yollardan çocuk sahibi olamayan, anne olabilmek için bin bir türlü sıkıntıyı göze alan umut dolu kadınlar, belki anne değiliz, belki olamayacağız ama bir evladın değerini onu sokağa bırakan bir anneden, şiddete maruz bırakan bir babadan, umursamayan ebeveynlerden her zaman daha iyi bileceğiz.
Sorularıyla yıldıracaklar, hala mı yok diyecekler, çocuk düşünmüyor musunuzle diye üzerimize gelecekler bıkmadan, usanmadan, kırıldığımıza aldırmadan, belki de hayatta tek başarıları normal yolla anne olmak olan bazı kadınlar tarafından, hatta bazen en yakınlarımız tarafından hoyratça incitileceğiz. Ama bırakmayacağız, yeise düşmeyeceğiz, asla oyun dışı kalmayacağız, düşsek de sabırla saracağız kanayan yerlerimizi ve devam edeceğiz, ta ki minicik bedenleriyle bedenimize sımsıkı tutunan yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
Var mısınız?
ben bu yolda 14 yıldır yılmadan beklıyorum...ama duydugum laflarrrrrrrrrrrrrrBir yıllık evliyim. Bulunduğum şehirde yanlış bir tedaviden sonra. Ankara'da tedaviye başlayacağım. Sevdiğim adamla 6 yıldır birlikteyim. Ve en büyük hayalim bu birlikteliğin bir çocukla taçlanması. O kadar çok kırgınlıklarım var ki... Hepsini yollayıp toprağın altına, umutla doldurmaya çalışıyorum içimi. Daha dün hamile kalan arkadaşlarımdan birinden işittiğim sözle bilemedim ne hissedeceğimi. 2 haftası kaldı doğuma. Karnına bakıp dedi ki: Bunca çektiğim sıkıntıya, rahatımı bozmama değecek mi ki!
Bizler normal yollardan çocuk sahibi olamayan, anne olabilmek için bin bir türlü sıkıntıyı göze alan umut dolu kadınlar, belki anne değiliz, belki olamayacağız ama bir evladın değerini onu sokağa bırakan bir anneden, şiddete maruz bırakan bir babadan, umursamayan ebeveynlerden her zaman daha iyi bileceğiz.
Sorularıyla yıldıracaklar, hala mı yok diyecekler, çocuk düşünmüyor musunuz diye üzerimize gelecekler bıkmadan, usanmadan, kırıldığımıza aldırmadan, belki de hayatta tek başarıları normal yolla anne olmak olan bazı kadınlar tarafından, hatta bazen en yakınlarımız tarafından hoyratça incitileceğiz. Ama bırakmayacağız, yeise düşmeyeceğiz, asla oyun dışı kalmayacağız, düşsek de sabırla saracağız kanayan yerlerimizi ve devam edeceğiz, ta ki minicik bedenleriyle bedenimize sımsıkı tutunan yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
Var mısınız?
Bende 13 yildir rabbim emeklerimizi bosa cikarmsin insallah[/QUOTE]BeE="berirem, post: 37281182, member: 191489"]ben bu yolda 14 yıldır yılmadan beklıyorum...ama duydugum laflarrrrrrrrrrrrrr
amınnn allahım yardımcımız olsun inş....[/QUOTE]Bende 13 yildir rabbim emeklerimizi bosa cikarmsin insallah
Ne kadar guzel ifade etmissin canm.okurken bi kez daha icim acidi.hic tanimadigim birinin benim duygularimi aynen ifade etmesi cok garip ve cok guzel bi duygu.kirginliklar hepimizde o kadar cokki.allahim seninde bizim gibi bu sikintiyi yasayan herkesin de yardimcisi olsun.dualarim hepimiz icin..[/QUOTE]an, post: 37277917, member: 625933"]Bir yıllık evliyim. Bulunduğum şehirde yanlış bir tedaviden sonra. Ankara'da tedaviye başlayacağım. Sevdiğim adamla 6 yıldır birlikteyim. Ve en büyük hayalim bu birlikteliğin bir çocukla taçlanması. O kadar çok kırgınlıklarım var ki... Hepsini yollayıp toprağın altına, umutla doldurmaya çalışıyorum içimi. Daha dün hamile kalan arkadaşlarımdan birinden işittiğim sözle bilemedim ne hissedeceğimi. 2 haftası kaldı doğuma. Karnına bakıp dedi ki: Bunca çektiğim sıkıntıya, rahatımı bozmama değecek mi ki!
Sorularıyla yıldıracaklar, hala mı yok diyecekler, çocuk düşünmüyor musunuz diye üzerimize gelecekler bıkmadan, usanmadan, kırıldığımıza aldırmadan, belki de hayatta tek başarıları normal yolla anne olmak olan bazı kadınlar tarafından, hatta bazen en yakınlarımız tarafından hoyratça incitileceğiz. Ama bırakmayacağız, yeise düşmeyeceğiz, asla oyun dışı kalmayacağız, düşsek de sabırla saracağız kanayan yerlerimizi ve devam edeceğiz, ta ki minicik bedenleriyle bedenimize sımsıkı tutunan yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
Var mısınız?
amınnn allahım yardımcımız olsun inş....[/QUOTE]Bende 13 yildir rabbim emeklerimizi bosa cikarmsin insallah
Haklısın canım. Elimizden tutanlar bile yorulabiliyorlar. Ben ki hastanenin kapisından gecmeye korkardim. Simdi bir an once sürec tamamlansın istiyorum. Heyecanla gidecegim hastaneye. Allah yardimcimiz olsun. Birbirimizi en iyi biz anlariz. Senin mucizen bize de umut olsun. Sağlikla kucagına aldıgın günü de görürsün insallah.benim geçtiğim yolda yürüyen bir insan daha ... benim gibi ... aynı yaraları sarmaya çalışmak .. umudunu yitirme bakma başkalarına. ben 3 yıl uğraştım neler çektim isyan ettiğim anlar bile oldu ağlama krizlerim.,eşim her olmadığında artık bidaha diye bişi yok deyip bu yolda beni yanlız bıraktığıda oldu. bazen vazgeçtiğide oldu ama ben her negatifte bidaha bunu kendime yapmıycam ,olmuyor her değişimde tekrar kendimi başta ve hastanede buldum her seferinde doktora ,tamam şimdi ne yapıyoruz dedim .zordu asıl annelik emekle sabırla pes etmıemekle olur bana hamile olduğumu söylediklerinde inanamadım biliyormusun o kadar uzun zaman uğraşıp hep aynı sonucu almak ne kadar zordu hala inanamıyorum ve kucağıma alana kadarda inanamıycam sanırım sende pes etme mutlaka seninde yüzün gülecektir verdiğimiz emeğin karşılığını mutlaka alacağımıza inanıyorum beneyer etrafındakiler seni çok rahatsız ediyorsa hiçkimseye birşey deme benim annem ve kız kardeşlerimden eşimden başka hiçkimseye söylememiştim her olmadığında moralim daha fazla insanlar tarafından bozulmasın diye böyle bi durumun varsa tavsiye ederim köstek kimse olmasın
inş.darısı isteyen herkezin başına güzel haberlerini bekliyorum umarım müjdeni verdiğin haberinide okurum buradan.ben her seferinde toparlanmamın ve başa dönmemin sebebi neydi biliyormusun. bir söz duymuştum bizim bu dünyadaki sınavımız çocuklarımızdır. sınavı geçmek için sabır ve emek gerek umarım seninde gönlüne göre olur emeklerinin karşılığını alırsın.Haklısın canım. Elimizden tutanlar bile yorulabiliyorlar. Ben ki hastanenin kapisından gecmeye korkardim. Simdi bir an once sürec tamamlansın istiyorum. Heyecanla gidecegim hastaneye. Allah yardimcimiz olsun. Birbirimizi en iyi biz anlariz. Senin mucizen bize de umut olsun. Sağlikla kucagına aldıgın günü de görürsün insallah.
En yaķın zamanda kavuşursun insallah bebeğine. Hepimiz için dualarım.[/QUOTE]amınnn allahım yardımcımız olsun inş....
Ben daha yolun başındayım ama seni senin gibi yılmayanları gördükçe umutla doluyorum. Hayatın kendisi bir sınav. Biz de kavuşabilmek için yavrularımıza sınav içinde sınav yaşıyoruz. Senin sınavın geç de olsa çok güzel sonuçlanmış. Darısı bizim de başımıza. Bu sözü ben de kazıdım aklıma. Umarım burdan güzel haberlerimi de veririm. Teşekkür ederim destegin icin.inş.darısı isteyen herkezin başına güzel haberlerini bekliyorum umarım müjdeni verdiğin haberinide okurum buradan.ben her seferinde toparlanmamın ve başa dönmemin sebebi neydi biliyormusun. bir söz duymuştum bizim bu dünyadaki sınavımız çocuklarımızdır. sınavı geçmek için sabır ve emek gerek umarım seninde gönlüne göre olur emeklerinin karşılığını alırsın.
herzaman .... hastaneye gittiğinde gelişmeleri buradan yazarsın beraber kıritik yaparız ... durum analiziBen daha yolun başındayım ama seni senin gibi yılmayanları gördükçe umutla doluyorum. Hayatın kendisi bir sınav. Biz de kavuşabilmek için yavrularımıza sınav içinde sınav yaşıyoruz. Senin sınavın geç de olsa çok güzel sonuçlanmış. Darısı bizim de başımıza. Bu sözü ben de kazıdım aklıma. Umarım burdan güzel haberlerimi de veririm. Teşekkür ederim destegin icin.
Dün adet bekliyorduk. Ne yazık ki olmadı. Bugün olursa.inşallah yarın Ankaradayım. Doktorla görüsünce de yazarımherzaman .... hastaneye gittiğinde gelişmeleri buradan yazarsın beraber kıritik yaparız ... durum analizi
ok. hayırlısı bakalım allah yardımcın olsun ....Dün adet bekliyorduk. Ne yazık ki olmadı. Bugün olursa.inşallah yarın Ankaradayım. Doktorla görüsünce de yazarım
Değerlendirme yaparız :)
canım ne oldu geldimi kırımızı gittinmi hastaneye....Ne kadar zormuş. Herkese rağmen güçlü olmak gerekiyormuş. Yorulacağız, kırılacağız, sınanacağız. Pes etmeyeceğiz. Bu da bizim sınavımız sanırım. Allah hepimize sağlıklı evlatlar.nasip etsin tez zamanda.
ooo çok sevindim hadi hayırlısı olsun .. umarım herşey yolunda gider ama gonalf iyi bir ilaç yan etkilerine rağmen yumurtaların güzelce büyüycek sonra onları alıp dölleyecekler melek olup geri karnına gelecekk...Evet canım salı gunu oldum. Çarsamba tedaviye başladık. Gonal f 450 kullaniyorum, b vitamini ve folik.asit bir de. Bugun yine kontrolüm vardı. Doktor gayet iyi oldugunu soyledi. umutla doldu icim. Yarın yine gidecegim. Yeni ilaç verecek sanırım. Bakalım.yumurta toplama.bu cumaya.falan olursa, inşallah sağlıklı embriyolarım olursa haftaya da transferim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?