evet canım ne yazık ki. Eşimin annesi biraz canımı sıktı ama bu tedaviyi hiçkimse için mahvetmeyeceğim. Eşim çok destek Allahtan. Şu.an tek istegim bir an ince sonuca ulaşmak. Insallah meleklerime kavusurum bir an once.ooo çok sevindim hadi hayırlısı olsun .. umarım herşey yolunda gider ama gonalf iyi bir ilaç yan etkilerine rağmen yumurtaların güzelce büyüycek sonra onları alıp dölleyecekler melek olup geri karnına gelecekk...iyi düşün herşey iyi olur..canını sıkanlarda var sanki...
inşallah canım... ben daha önce yazmıştım ya sana keşke eşinin ailesi hiç bilmeseydi.bende söylemedim hala bilmiyorlar. anlıyorum seni bu konuda dilleri durmaz çünkü allah sabır versin.. ama sen bakma millete meleğini düşün bir laf var ya hani ..... kervan yürür diye.evet canım ne yazık ki. Eşimin annesi biraz canımı sıktı ama bu tedaviyi hiçkimse için mahvetmeyeceğim. Eşim çok destek Allahtan. Şu.an tek istegim bir an ince sonuca ulaşmak. Insallah meleklerime kavusurum bir an once.
Iñsallah canım insallah.Merhaba hanimlar bende 17 aydir istiyorum bu ay ilk defa klomen kullandım adetime 1 hafta var bekliyorum inşallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz
Haklısin canım ama Ankaraya geldik. Knlarla aynı sehirde oruruyoruz. Raporluyim. Bir de onların Ankaradaki evinde kalıyoruz. Mecburen ögrendiler. Tup bebek degil sorun. Benim kendi ailemi arayıp onları aramamammış. Esim de merak ediyorsan sen arasaydin deyip kestirip attı. Allahtan o destek bana.Iñsallah canım insallah.
Nasıl bir yanlış tedavi oldum canım merak ettimIñsallah canım insallah.
sanada hayırlısı olsun yeni tedavin umarım herşey iyi olur.Merhaba hanimlar bende 17 aydir istiyorum bu ay ilk defa klomen kullandım adetime 1 hafta var bekliyorum inşallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz
Canım ne kadar güzel ifade etmişsin kendini. Bende 3,5 senedir Evliyim ve 2,5 senedir bebek istiyoruz. 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdik. Ve bir kere hamile kaldım fakat 2, 5 aylıkken maalesef kalbi durdu bebeğiminBir yıllık evliyim. Bulunduğum şehirde yanlış bir tedaviden sonra. Ankara'da tedaviye başlayacağım. Sevdiğim adamla 6 yıldır birlikteyim. Ve en büyük hayalim bu birlikteliğin bir çocukla taçlanması. O kadar çok kırgınlıklarım var ki... Hepsini yollayıp toprağın altına, umutla doldurmaya çalışıyorum içimi. Daha dün hamile kalan arkadaşlarımdan birinden işittiğim sözle bilemedim ne hissedeceğimi. 2 haftası kaldı doğuma. Karnına bakıp dedi ki: Bunca çektiğim sıkıntıya, rahatımı bozmama değecek mi ki!
Bizler normal yollardan çocuk sahibi olamayan, anne olabilmek için bin bir türlü sıkıntıyı göze alan umut dolu kadınlar, belki anne değiliz, belki olamayacağız ama bir evladın değerini onu sokağa bırakan bir anneden, şiddete maruz bırakan bir babadan, umursamayan ebeveynlerden her zaman daha iyi bileceğiz.
Sorularıyla yıldıracaklar, hala mı yok diyecekler, çocuk düşünmüyor musunuz diye üzerimize gelecekler bıkmadan, usanmadan, kırıldığımıza aldırmadan, belki de hayatta tek başarıları normal yolla anne olmak olan bazı kadınlar tarafından, hatta bazen en yakınlarımız tarafından hoyratça incitileceğiz. Ama bırakmayacağız, yeise düşmeyeceğiz, asla oyun dışı kalmayacağız, düşsek de sabırla saracağız kanayan yerlerimizi ve devam edeceğiz, ta ki minicik bedenleriyle bedenimize sımsıkı tutunan yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
Var mısınız?
Inşallah hayırlı olur canımsanada hayırlısı olsun yeni tedavin umarım herşey iyi olur.
anladım canım ... eş desteği önemli tabii eşin sonuçta ne kadar çabaladığını emek verdiğini biliyordur. seviyosa kıyamazda... severim böyle insanları ne güzel işte.. bizdede eşim tedaviden çok alakasız kalmasın diye bütün iğnelerimi eşim yapardı hala yapıyo kan sulandırıcı iğnelerim var şimdide 1 yıldır aralıksız göbekten iğnem var çünkü konuya dahil olunca bakış açısı çok daha farklı oldu.. empati yapabiliyorlar çektiğimizi görünceHaklısin canım ama Ankaraya geldik. Knlarla aynı sehirde oruruyoruz. Raporluyim. Bir de onların Ankaradaki evinde kalıyoruz. Mecburen ögrendiler. Tup bebek degil sorun. Benim kendi ailemi arayıp onları aramamammış. Esim de merak ediyorsan sen arasaydin deyip kestirip attı. Allahtan o destek bana.
Insallah bekledigin mucize seni de bulacak. Yoruluyoruz, yıpranıyoruz, bizim için daha zor oluyor ama sonunda kavusacaksak evlatlarimiza cektiklerimiz hic onemli eegil aslinda.Canım ne kadar güzel ifade etmişsin kendini. Bende 3,5 senedir Evliyim ve 2,5 senedir bebek istiyoruz. 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdik. Ve bir kere hamile kaldım fakat 2, 5 aylıkken maalesef kalbi durdu bebeğiminşimdi 2015 de 2. Tedavimi Olacağım inş
Kesinlikle. Benim.ignelerimi de esim yapiyor. Ama iki gün isi oldugu icin gitti. Simdi akli burda. Bazen aslinda bebege gerek yok. Senin icin yeterince endiseleniyorum diyor. Saka bir yana insallah evinise nese getirecek meleklerimis olur da mutlulugumuz katlanir. Kimse onemli degil. Biz artik aileyiz cunku.anladım canım ... eş desteği önemli tabii eşin sonuçta ne kadar çabaladığını emek verdiğini biliyordur. seviyosa kıyamazda... severim böyle insanları ne güzel işte.. bizdede eşim tedaviden çok alakasız kalmasın diye bütün iğnelerimi eşim yapardı hala yapıyo kan sulandırıcı iğnelerim var şimdide 1 yıldır aralıksız göbekten iğnem var çünkü konuya dahil olunca bakış açısı çok daha farklı oldu.. empati yapabiliyorlar çektiğimizi görünce
aynen kendimi gördüm bi an valla.. benim eşimde bi kere vazgeçtim istemiyorum çocuk mocuk diyodu.. inşallah sonucu güzel olur emeklerinin karşılığını alırsın canım.bu bi süreç güzel bitecek diye düşün bak eşinle uzaklaşmamışsınızda daha kalben yakınlaşmışsınız buda az bişi değil yani. gece biter güneş doğar merak etme..Kesinlikle. Benim.ignelerimi de esim yapiyor. Ama iki gün isi oldugu icin gitti. Simdi akli burda. Bazen aslinda bebege gerek yok. Senin icin yeterince endiseleniyorum diyor. Saka bir yana insallah evinise nese getirecek meleklerimis olur da mutlulugumuz katlanir. Kimse onemli degil. Biz artik aileyiz cunku.
Cöaynen kendimi gördüm bi an valla.. benim eşimde bi kere vazgeçtim istemiyorum çocuk mocuk diyodu.. inşallah sonucu güzel olur emeklerinin karşılığını alırsın canım.bu bi süreç güzel bitecek diye düşün bak eşinle uzaklaşmamışsınızda daha kalben yakınlaşmışsınız buda az bişi değil yani. gece biter güneş doğar merak etme..
tabiii sen tedavinin sonucunu yaz mutlaka trasfer sonrasıda konuşuruz hatta 3 gün yatıcaksın trasfer sonrası yazışırız burdan yapman gerekenler dikkat etmen gerekenler filan zaman öle öle geçer... hayırlısı bakalım..Cö
Ok tesekkur ederim canım. Ben de iyi dusunuyorum. Su an benim icin en inemli sey.bebegimin olmasi. Bana da dularinda yer verirsen sevinirim.:)
3 gunden sonra ise baslayabilir miyim peki?tabiii sen tedavinin sonucunu yaz mutlaka trasfer sonrasıda konuşuruz hatta 3 gün yatıcaksın trasfer sonrası yazışırız burdan yapman gerekenler dikkat etmen gerekenler filan zaman öle öle geçer... hayırlısı bakalım..
tabi ben 3 gün rapor aldım sende öyle yaparsın 4gün başlıyosun normal hayata devam ..3 gunden sonra ise baslayabilir miyim peki?
Bir yıllık evliyim. Bulunduğum şehirde yanlış bir tedaviden sonra. Ankara'da tedaviye başlayacağım. Sevdiğim adamla 6 yıldır birlikteyim. Ve en büyük hayalim bu birlikteliğin bir çocukla taçlanması. O kadar çok kırgınlıklarım var ki... Hepsini yollayıp toprağın altına, umutla doldurmaya çalışıyorum içimi. Daha dün hamile kalan arkadaşlarımdan birinden işittiğim sözle bilemedim ne hissedeceğimi. 2 haftası kaldı doğuma. Karnına bakıp dedi ki: Bunca çektiğim sıkıntıya, rahatımı bozmama değecek mi ki!
Bizler normal yollardan çocuk sahibi olamayan, anne olabilmek için bin bir türlü sıkıntıyı göze alan umut dolu kadınlar, belki anne değiliz, belki olamayacağız ama bir evladın değerini onu sokağa bırakan bir anneden, şiddete maruz bırakan bir babadan, umursamayan ebeveynlerden her zaman daha iyi bileceğiz.
Sorularıyla yıldıracaklar, hala mı yok diyecekler, çocuk düşünmüyor musunuz diye üzerimize gelecekler bıkmadan, usanmadan, kırıldığımıza aldırmadan, belki de hayatta tek başarıları normal yolla anne olmak olan bazı kadınlar tarafından, hatta bazen en yakınlarımız tarafından hoyratça incitileceğiz. Ama bırakmayacağız, yeise düşmeyeceğiz, asla oyun dışı kalmayacağız, düşsek de sabırla saracağız kanayan yerlerimizi ve devam edeceğiz, ta ki minicik bedenleriyle bedenimize sımsıkı tutunan yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
Var mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?