Anne olucam ama Annem Anneliğime hiç sevinmedi

canım benim sakın üzülme annen senin iyiliğin için söylüyordur emin ol hiç bir anne böyle bir habere sevinmeden duramaz sanırım eşinle sorunlu bir şekilde evlendinki annen o şekilde tepki verdi..

canım benim sakın üzülme annen senin iyiliğin için söylüyordur emin ol hiç bir anne böyle bir habere sevinmeden duramaz sanırım eşinle sorunlu bir şekilde evlendinki annen o şekilde tepki verdi..

evlendikten sonra sorunlar yaşadık ama hepsi geçti gitti 10 yıl sonra olsaydı da sevinmiycektin dedim suç benim mi dedi (

merak etme canım bebişin yüzünü görünce anlar hata yaptığını.

seni çok iyi anlıyorum. anneme bi keresinde bebek düşündüğümüzü söyledim ilk tepkisi "kim bakacak ya?" olmuştu ben buna bile çok üzülmüştüm seni çok iyi anlıyorum.

Gerçekten çok kötü bir durum tatlım, ama sen sakin olmaya çalış unutmaki senin yaşadığın her duygu karnındaki bebeğede yansıyor ve ona kötü duygular yaşatmak istemezsin canım.. O yüzden sakinleş senin artık bir bebeğin olucak ve herşeyin en iyisini artık onun için düşün başkalarını boşwer ister sevinsin ister sevinmesin..

haklısın canım benim ama çok daha duygusalım hamileliğimden dolayı annem beni çok üzdü ama ben üzmek istemiyorum bebeğimi ona çok iyi bir anne olmak istiyorum

Anladım tatlım kendini mutlu etmek için bi şeyler yap bence.. Ne bilim akşam eşinle yürüyüşe çıkın ya da bebeğinizle ilgili şeyler konuşun eminim seni çok mutlu edicektir

Endiselenme annen torunu dogdugu zaman 180 derece degisecektir. Su an seni uzmus belki ama evladina yani sana kasti olduguna ben inanmiyorum, cunku o bir anne. Belliki esine ve ailesine karsi cok dolu(nedenini bilmiyoruz tabi) Yumusamasi için dua et bol bol "Ya Halim" çek... Allah yardimcin olsun....

öncelikle bebeğiniz hayırlı, uğurlu olsun...anneniz ne yazık ki dünya yüzünde yaşanabilecek en güzel duyguyu, en kutsal sevgiyi yaşamaktan kendini mahrum kılıyor...ne olmuş ise, ne yaşanmış ise Affetse, sizden aldığı bu muhteşem haberle yüreğini yumşatsa hayat herkes için bayram olsa....benim için toruncuğum bir yana dünya bir yana...O benim canımım Canı...benim yaşam kaynağım....elimde olsa annenizi bulsam ve neler kaçırdığını ve kaçıracağını hakırsam....çok yazık çokkkkk....allah bir an önce Onun gönlüne yumşaklık versin...Siz herşeye rağmen tadını çıkarın lütfen.....

Cok üüzüldüm canim benim gercekten.arada kalmanin ne demek oldugunu cok iyi bilirim ben.Sen mutluysan esinle cocuguna iyi bak tabikide kendine canim.

tabi ki bana kastı yok dediğiniz gibi eşime ve ailesine inanılmaz derecede dolu
tamam canım dua edicem bol bol

Çok teşekkür ederim canım
söylediklerinizin olmasını o kadar çok isterdim ki ama annem çok katı kolay kolay affetmez çok zor yani onunla kim konuşursa konuşsun anlamaz kendi doğrularına inanır her zaman
sağolsun eşim çok anlayışlı sürekli ilgileniyo benimle gözyaşlarımı siliyo güldürmeye çalışıyor zaman herşeyin ilacı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…