- Konu Sahibi asikumrall
-
canım benim sakın üzülme annen senin iyiliğin için söylüyordur emin ol hiç bir anne böyle bir habere sevinmeden duramaz sanırım eşinle sorunlu bir şekilde evlendinki annen o şekilde tepki verdi..
merak etme canım bebişin yüzünü görünce anlar hata yaptığını.
Gerçekten çok kötü bir durum tatlım, ama sen sakin olmaya çalış unutmaki senin yaşadığın her duygu karnındaki bebeğede yansıyor ve ona kötü duygular yaşatmak istemezsin canım.. O yüzden sakinleş senin artık bir bebeğin olucak ve herşeyin en iyisini artık onun için düşün başkalarını boşwer ister sevinsin ister sevinmesin..
Endiselenme annen torunu dogdugu zaman 180 derece degisecektir. Su an seni uzmus belki ama evladina yani sana kasti olduguna ben inanmiyorum, cunku o bir anne. Belliki esine ve ailesine karsi cok dolu(nedenini bilmiyoruz tabi) Yumusamasi için dua et bol bol "Ya Halim" çek... Allah yardimcin olsun....
öncelikle bebeğiniz hayırlı, uğurlu olsun...anneniz ne yazık ki dünya yüzünde yaşanabilecek en güzel duyguyu, en kutsal sevgiyi yaşamaktan kendini mahrum kılıyor...ne olmuş ise, ne yaşanmış ise Affetse, sizden aldığı bu muhteşem haberle yüreğini yumşatsa hayat herkes için bayram olsa....benim için toruncuğum bir yana dünya bir yana...O benim canımım Canı...benim yaşam kaynağım....elimde olsa annenizi bulsam ve neler kaçırdığını ve kaçıracağını hakırsam....çok yazık çokkkkk....allah bir an önce Onun gönlüne yumşaklık versin...Siz herşeye rağmen tadını çıkarın lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?