• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Ölümü

Başınız sağ olsun. Annenizin ve babanızın mekanı cennet olsun. Güçlü olun dua edin arkalarından. Sizin iyi olmanızı isterlerdi.

Evet herşey geçici biliyorum ama Annemle ben bu evini ben başından beri biz yaptık.Heryerde benim izim var.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin inşallah. Mekanları cennet olsun.
Anne baba ölümü duyup okuyunca ister istemez kendi annem babam geliyor aklıma. Allah ikisinede uzun ömür versin inşallah, ama yaş gidiyor. İnsanın aklına geliyor ister istemez, ne yaparım nasıl olurum diye düşünmeden edemiyorum.

Çok zormuş çok .Önce babam gitti.Annem için çok uğraştım .Ev eskiydi annem yıkılıp tekrar yapılmasını çok istiyordu.Birlikte başardık ona bir sene için kiralık daire buldum eşyalarını taşıdım yeni evini düzenleyip bütün eksiklerini düzenledim .Ve inanın hiçbiri yardımcı olmadı kardeşlerin .

En ufak birşey istese koşa koşa yapardım .Sonra küçük erkek kardeş evi olduğu halde annemin üstüne yıkıldı sırf burda okul yakın diye .Karısı çocuğu ve kendi annemin evine yerleşti ve annemin hastalığı başladı.

Back
X