Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Hem de karılarının her anlamda bir tık gerisinde kadınlar ile aldatıyor kocaları.
Katip ya😂 şu son 1 yılda evli baağzı adamlar peşimde sürünüyor. Benim onlara davranış şeklimi düşündüğümde yaptıkları şey gerçekten sürünmek. Şimdi bunların hiçbiri bana evli olduğunu söylemedi. Diyelim öğrenemedim. Eşini benimle aldattı. Ben karılarının bir tık gerisinde miyim şimdi 😂

Çok şükür kimseyi kıskandığım yok.
Yazan arkadaş doğru şeyler yazsın da kıskanalım.
Yalan yanlış olunca komik oluyor ona gülüyorum :)
Ayrıca kocam beni aldatabilir bu onun tercihi.
Saçımı düzleştirmeden işe gelince onunla birlikte aynı evden çıkıyoruz çirkin görür diye ironi yapmıştım :)
İşte inanmak istemiyorsun doğru şeyler yazsın diyorsun.Herkes sen gibi veya etrafındaki insanlar gibi olmak zorunda değil.Neden sanal ortamda seni kandırmak için uğraşsınlar ki😂Kadın kocaya bakımlı olmayı savunuyor.Sen saç düzleştirme diyorsun.Daha bakım ne onu bilmiyorsun.Diyorum ya işte ironi yapcaksın madem mantıklısını yap.

Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Bence arttı benimki 🙈

Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Olmadı iki çocuğumuz var biri 5 aylık zaman zaman kusmuklu da olur üstüm başım genelde anne topuzu saçım fırsat buldukça makyaj yapıp elbise giyer küpemi kolyemi takarım o zmn ekstra çekici olduğumu şöyler ama genel olarak her zmn aynı hissettirir eşim yemek yaparken fırsat buldukça peşimden gelip sarılan öpen biridir bakımdan ziyade kişilerle alakalı bence

İşte inanmak istemiyorsun doğru şeyler yazsın diyorsun.Herkes sen gibi veya etrafındaki insanlar gibi olmak zorunda değil.Neden sanal ortamda seni kandırmak için uğraşsınlar ki😂Kadın kocaya bakımlı olmayı savunuyor.Sen saç düzleştirme diyorsun.Daha bakım ne onu bilmiyorsun.Diyorum ya işte ironi yapcaksın madem mantıklısını yap.

Hatırlat bir dahakine de söylediklerini kulak arkası yapayım.

Belki emzirme döneminde bu olabilir ama kendini salan bir insan olmazsanız bakım yapar kilo verirseniz : her kadın güzeldir olur.

Belki emzirme döneminde bu olabilir ama kendini salan bir insan olmazsanız bakım yapar kilo verirseniz : her kadın güzeldir olur.
Sanırım çok kilo almıcam diye umuyorum, 3.aya yaklaşıyorum ve 3 kilo verdim bulantılardan.hamile kalmadan da normalin altında sayılabilcek kilodaydım.yani fazlalıkları bikaç ayda veririm diyelim ama benim sorum tam kiloyla alakalı değildi aslında.erkeğin kadını anne kimliğiyle sürekli görüyor olması uzaklaşmaya neden olur muydu çoğu üye olmadığını söyledi mutluyum

İlerleyen zamanlarda sanırım bebişle bağ kurunca eş 2.plana atılıyo olabilir ama daha ilk günlerde insanın aklını kurcalıyo böyle sorular.yani daha 1 haftadır biliyoruz hamile olduğumu ve eşim hiç yeltenmedi zarar verebilceğini mi düşünüyo artık bilmiyorum ama bu durumun bana kendimi kötü hissettirmesinden korkuyorum.her zaman bakımlı görmüştür beni bi kere saçım fönsüz maşasız durmadım yanında, 3 yıl oldu ilk günden beri yataktan kalktığım gibi çeki düzen verdim hep kendime.ve bunları yapamamktan çekiciliğimi kaybetmekten korkuyorum
Çok şaşırdım.
Ne bir saç ne bir maşa ne bir makyaj yaparım
Günlük saçımı tarar saç parfümü ve vücut kokumu sıkar
Yüzümü bha tonik ile siler güneş kremimi sürer otururum.
Pijamayla otururum hemde
Beni begenmeyecek adamın da alnını karislarim.

Bekarligimda dahi şöyle güzelsin böyle bayılıyorum diye övgüler almaktan olsa gerek eğer güzel değilsem bile egom tavan bu hususta .süslenme gereği duymuyorum

Ancak hep var şöyle bı hayalim
Hamile kalirsam muhakkak doğum zamanı ipek kirpiklerimi yaptırayım kalıcı ojelerimi yaptırayım öyle gideyim doğuma istiyorum.

Elbette diz vermiş pijamalarla oturmuyorum bu arada ama özel güzel bir pijamada diyemem.

Ne buldumsa onu giyerim

Back
X