Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Kocamın yaptığı yemeği yedikten sonra şimdi kocamın yaptığı bitki çayını içiyorum. Vallahi doğru bildiniz ayaklarımı uzatmış seriliyorum şu an. Kocam da bitki çayından bile daha çekici olduğumu söyledi az önce. 😉

Afiyet olsun kardeşim. Kuma olmadığımız için kocanla senin arandaki ilişki beni ilgilendirmez. Nasıl istiyosanız öyle davranırsınızz. Mümkğnse bizim de kocamızla olan ilişkilerimiz seni ilgilendirmesin. Kendine başka uğraş bul.

Afiyet olsun kardeşim. Kuma olmadığımız için kocanla senin arandaki ilişki beni ilgilendirmez. Nasıl istiyosanız öyle davranırsınızz. Mümkğnse bizim de kocamızla olan ilişkilerimiz seni ilgilendirmesin. Kendine başka uğraş bul.
Yok ayol ne ilgilendirecek beni ilişkiniz. İstediğiniz kadar her alanda hizmet edebilirsiniz muhterem beyinize. Çoluk çocuk yok ki bende, uğraşım yok. İş yok güç yok, bütün gün evde yayılıyorum. Ben de sizinle uğraşıyorum burda napayım. 😂

Kocan sana çok çekici olduğunu söylemiyor mu yaban?
Demiyor :KK43:

Neden desin benim gibi gadına, hergün 3 çeşit yemeğini, tatlısını mı koydum önüne, gönlünü hoş tutmak aman gözü dışarı kaynasın diye kendimden fedakarlik mı ettim yok.

Haketmedim velhasıl.

Büyük kızıma yazı yazması için etkinlik oluşturuyorum. Küçük kızıma resim çizip veriyorum boyuyo. Oğlum yürüteçte yanımda nereye gidersem oraya geliyo. Evde iş yapsam da elim de gözüm de devamlı üzerlerinde. Tvnin karşısında tek başlarına uyuşmuş beyinle tv izlemiyolar merak etmeyin.
Kaç saat boyayıp yazabilirler?
Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki buradaki kimse çocuk büyütmemiş bir siz yapmışsınız. 3 çocuk birbirini eğlerken ben işimi yapıyorum demiyorsunuz da 5 saat resim boyadığını falan söylüyorsunuz :D

Demiyor :KK43:

Neden desin benim gibi gadına, hergün 3 çeşit yemeğini, tatlısını mı koydum önüne, gönlünü hoş tutmak aman gözü dışarı kaynasın diye kendimden fedakarlik mı ettim yok.

Haketmedim velhasıl.
Haaa olay tatlıdaydı di mi? Ben onu unuttum. Sağlıksız diye şeker sokmuyorum ben eve hep ondan demek ki... Aydınlandım şu an resmen 🙄

Kaç saat boyayıp yazabilirler?
Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki buradaki kimse çocuk büyütmemiş bir siz yapmışsınız. 3 çocuk birbirini eğlerken ben işimi yapıyorum demiyorsunuz da 5 saat resim boyadığını falan söylüyorsunuz :KK70:
Koca evi 12 dakika 23 saniyede temizleyip pırıl pırıl yapabilme becerisi vardır muhtemelen arkadaşın. Siz pratik olmadığınız için 5 saat sürüyor temizlik. Pratik olsanız oda başına 3 dakika 7 saniye yeter.

keşke bunu bende yapabilsem. Bir sağlık sorunu sonucumu sekere veda ettiniz. hep mi böyleydi.
Yok sağlık sorunumuz yok çok şükür. Çok severim tatlıyı aslında ama regl dönemleri dışında yemiyorum. Hastalıklar çıkmadan önlem almak gerektiğini düşünüyorum ben. Diyabet olduktan sonra şekeri kesmenin, tansiyon çıktıktan sonra tuzu azaltmanın anlamı yok bence. Bedeni yormamak gerek çok.

Sabah kahvaltıdan sonra evi temizliyorum. Günlük işler yani. Süpür sil toz al. Haftada bir kapıları halıları falan siliyorum banto ec yıkıyorum. Öğlen saati bebekleri uyutuyorum duşumu alıyorum giyiniyorum yemeğimi koyuyorum. Sonra çocuklar uyanıyo oyundu eğlenceydi falan. Yemek saati geliyo. Ye topla yıka. Sonra banyo saati sonra uyku. Rutine bağladığınızda sıkıntı olmuyo. Amaan bugün de yapmayım derseniz toparlayamazsınız. Ben her sabah 12ye kadar işimi bitirmiş oluyorum. Gerisi ufak tefek işler ve çocuklarla ilgilenmekle geçiyo
Mesela ben çocuklar uyurken beni kesseler duş almam. Uyanıp tehlikeli iş yapmayacaklarınım garantisi mi var?

Kusura bakmayın da bir çocuk kaç dakika boyama yapar? Hele yürüteç denen şey külliyen zarar. En kötü 15 dk durması gerekiyor tüm gün. Siz yemeği temizliği 15 dk yapmadığınıza göre en büyük çocuğunuza atmışsınız kardeşlerini iş yapıyorsunuz. Çocuğa çocuk büyütüyorsunuz

Aneksenamunnn git egonu başkalarında tatmin et.
Benim sıkıntım yok çok şükür.
Sen de kendi yapamadıklarını başkası yapınca ya da kendinde olmayan şeyleri başkasında duyunca kıskanmayı bırakmayı dene.
Ayrıca saç düzleştirip işe gitmeyince kocan seni niye aldatsın.Kocan işte seni mi bekliyor?Laf sokacaksın bari mantıklısından olsun

Bazi dişi kuşlar cikip "erkek kuscagiz bana kur dansi yapmak zooorundaa migggg?" Ne premsessiniz haa diyip köşede oturan kuşu secseler erkek kuşlar bu kadar ugrasir miydi bilmem ki. 😂😂😂
Ben yalnızca kur yapılan kuş belgesellerini izledim, feminist kuş dünyası hakkında bilgim yok, belgesel içeriklerimi genişletmek de fayda var🤣🤣🤣🤣
Bebek oyunlarına da gelmeyin, sizi kandırmak isteyen bazı arkadaşları okuyorum, baş harfi @DenizinYosunKokusu 🤣🤣

Hanımlar,
37 sayfada yazılmış 555 yorumun hepsini okumam mümkün değil, yalnızca cevap yazarken gözüme takılan birkaç yorum üzerinden yola çıkarak yazmak istiyorum.

Kadınlık birbirinize karşı bir güç savaşı değildir bunu unutmayın lütfen, ne kadar iyi ev kadını, ne kadar iyi bir eş veya anne olduğunuzu da ispat etmekle yükümlü değilsiniz.

Burada sanki geçenlerde açılan bir konudaki gibi çekişmeler yaşanıyor, doğum yapan kadınların kilosu üzerine tartışma çıkmıştı hani, kimi aaa o kadar kilolu olunur mu ben hemen verdim demişti, kimi doğum sonrası kiloların normal olduğunu söylemişti.

Aslında herkesin kendi normali vardır, kiminiz 4 çocukla her işe yetişirsiniz, kiminiz çocuksuz da olsa işlerde zorlanır, bazısı makyajsız dışarı çıkmak dahi istemez, kimi taytı ve salaş tişörtüyle mutludur.

Her ne şekilde rahat ve mutluysanız öyle yaşarsınız, bir takım kalıplara veya genellemelere sokmayın birbirinizi.

Eğer konu aldatılmaysa, dünyanın en güzel ve bakımlı kadını olun, eşiniz aldatacak kadar onursuzsa aldatılıyorsunuz.

Bende hikaye çoktur, bir akrabam var, sarışın, uzun boylu, iyi eğitimli, iyi bir aileden gelmiş, kültürlü muhteşem bir kadın, akrabamı tasvir ediyorum ki anlayın kadının profilini, güzellik, eğitim, kültür, bakım her şeye sahip bir kadın velhasıl.

Türkiye'nin hatırı sayılı ailelerinden birinin veliahtıyla evlenmişti yıllar önce.

İstanbul'da boğaza nazır evindeki hizmetliler, kapıdaki güvenlikler, şoförler ihtişam içinde yaşayan bir çifttiler, davetler, kokteyller, yurtdışı gezileri, eşi de cemiyet hayatının gözdelerindendi, bir kızları oldu sonra, bebek yabancı dadılarla büyüdü, biz -de ayrı mı yazılır bitişik mi diye kafa patlatırken, çocukları 2-3 yaşındayken 2-3 dili ana dili gibi öğrenmişti bile.

Ama olmadı işte, o güzellik, bakım, elinin altındaki her türlü imkan dahi eşi tarafından aldatılmasına engel olamadı boşandılar.

Uzun lafın kısası, ister muhteşem bir güzelliğe sahip olun, ister 4-4'lük bir ev kadını, ister pırlanta gibi 5 çocuk yetiştirin, ister eşinize en ilgili kadın olun, erkek aldatmaya meyilliyse eğer senden soğudum der yine aldatır.

Burada birbirinizle çekişme içine girmeniz manasız, aslolan kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşamanız.

Bacım bunlar grup halinde buralarda bi çete tayfası oluşturmuşlar. Önüne gelene dayatıyolar "benim dediğim doğru.dediğime karşı çıkarsan saldırır rezil ederim" yani bunu yapmaya çalışıyolar. Bir nevi ego tatmini. Belli bi yerlerden yaraları olduğu da çözemedim kocadan mı kendinden mi bi yerde bi eksikleri var. Eksikleri olmayanlara karşı çıkıyolar nasıl olmaz diye. Ben a diyom bu yok illa z diyo iki üç kişi de buna katılıyo işte burda saçmalayıp duruyolar konudan habersiz 😂 bırak eğlensinler yazık. Başka eğlenceleri yok belli ki 😂😂😂😂 bi tutturmuşlar koca da koca. Yok kocan için süslenilir mi yok kocana bunları yapmaya değer mi yok yapmazsan seni aldatırsa.ne alakası varsa. Yaraları kocadan galiba 😂
Bir kaç tip gerçekten çok sıkıntılı ama ben üzüldüm onlar adına bir insanın işi gücü şurada yazılanlar bu site olur mu ya hayret ettim resmen falanca benden iyiymiş banane falancanın fikri benden farklı banane şu çarpıya bastığım an sitede sitedekiler de hayatımda yok hayatıma etkisi yok bu kadar kendini parçalayacak konu ne hala onu çözmeye çalışıyorum

Muneeee bana ortalama zeka altındasın dedi muneeeee

(şaka banlama)
Hahahah kıyamam ya bir de yazmış ki şaka banlama Allah aşkına banlasın ya sırf sen üzüldün diye hemen site yönetimi oturmuş bu gece karar almışlar ıdrakyolları diyorsa hemen banlayalım demişler biliyor musun ? Burası basit bir forum sitesi buradan banlanmak şu bu emin ol herkes için hayati bir olay değil

Sen de kendi yapamadıklarını başkası yapınca ya da kendinde olmayan şeyleri başkasında duyunca kıskanmayı bırakmayı dene.
Ayrıca saç düzleştirip işe gitmeyince kocan seni niye aldatsın.Kocan işte seni mi bekliyor?Laf sokacaksın bari mantıklısından olsun

Çok şükür kimseyi kıskandığım yok.
Yazan arkadaş doğru şeyler yazsın da kıskanalım.
Yalan yanlış olunca komik oluyor ona gülüyorum :)
Ayrıca kocam beni aldatabilir bu onun tercihi.
Saçımı düzleştirmeden işe gelince onunla birlikte aynı evden çıkıyoruz çirkin görür diye ironi yapmıştım :)

Ben burada 20 gün duş alamadım diyen görmedim. Duş almak, temiz kıyafet giymek zaten herkesin yaptığı şey. Burada seksi kıyafet makyaj gibi ekstra vakit ve enerji isteyen şeyleri, isteyen herkesin yapabileceğini vurgulanmasına, kişisel tercih gibi gösterilmesine karşıyım.
Hele hele içine girmeden dışardan yapılan yorumlar komik ve yüzeysel oluyor
ben 20 gün duş alamadım diyen gördüğüm için böyle bir ifade kullandım. herkesin yapabileceğine dair de bir vurgum yok, hatta kendim de kesin yaparım diye bir vurgum yok. dedim ki bu alıştığım şeylerden mahrum kalırsam, yapamaz hale gelirsem mutsuz olurum, kendimi beğenmem. bu da benim kişisel görüşüm.

yazdığım şeyleri okumuyorsunuz ya da kendi bakış açınıza göre filtreliyorsunuz.

Back
X