Azerice olamazmivalla turkce olmadigi belli de hangi dil anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azerice olamazmivalla turkce olmadigi belli de hangi dil anlamadim
Yabanciyim demis ama pek inandirici gelmedi bana bide yeni uye nebilim yanivalla turkce olmadigi belli de hangi dil anlamadim
Kendine vakit ayıramamak zaten yeterince kötü, daha ne olsun?Aklınıza ne geliyosa hepsi değişiyor, kötü yönde değişen sadece geceleri uykusuz kalmanız, kendinize zaman ayıramanız, birde vucüt kitle indeksiniz:)) geri kalanlar güzel
konuyu açan sensin,tavsiye istersem açarım konu.Doktora görün derim
Geçici bir süre ama aonra hayat normale dönüyor :)Kendine vakit ayıramamak zaten yeterince kötü, daha ne olsun?
Niye yalan soyleyimki yabanciyimYabanciyim demis ama pek inandirici gelmedi bana bide yeni uye nebilim yani
Bi kere ağız tadiyla depresyona giremiyosun, aksama kadar asik suratla gezemiyosun, ayağını uzatıp saatlerce yatamiyosun, sabah erken kalkiyosun, hasta olsan da hastayım laaaynn ayyyy diyip iki seksen yatamiyosun.
Hergün farklı masal okuyup yada ezeberleyip akşam çocuğuna anlatiyosun.
Ama iyi ki anneyim gülerek sarilmasi kosmasi annemm demesi hayattaki herseye bedel
konuyu açan sensin,tavsiye istersem açarım konu.
Whatsapp'ta yayılan bi video vardı aklıma o geldi.
"Dipresyona kireçem çoçuk, koça yemek bekler" falan diye![]()
Bak onu akil edemedimAzerice olamazmi
Neyse ki böyle basit konuları dert edinip buraya konu açacak kadar doktorluk değilim,kaldı ki bu dert bile değil, kamu yoklaması gibi üfürük bişey,Bizim kk kadınları hemen bilir kim doktorluk.![]()
En zoru uykusuzluk ve yorgunluk ve ona bir şey olcak diye korkmaktadır
Ben hasata olmaya vakit bulamıyorum milet depresyona giriyorBen depresyona girenlere ozeniyorum ne ara vakit buluyolar da dibine kadar yasiyorlar o depresyonu :))
Neyse ki böyle basit konuları dert edinip buraya konu açacak kadar doktorluk değilim,kaldı ki bu dert bile değil, kamu yoklaması gibi üfürük bişey,
Öyle konuya da böyle yorum şimdi.
Gerginliğim bakidir, severim kendimi her türlü![]()
Sohbete olsun kotumu oldu anlamadımBu konuyu açma amacınız nedir
Çünkü her annenin hayatında hemen hemen aynı şeyler değişir.
Kendi sordu,kendi cevapladı,amaç muhabbet,ben dedim başta yeri yanlış zaten konunun.Sosyal deney mi ne şimdi anlamadım ben bu konunun amacını.
Sohbete olsun kotumu oldu anlamadım