anne olunca

Bi kere ağız tadiyla depresyona giremiyosun, aksama kadar asik suratla gezemiyosun, ayağını uzatıp saatlerce yatamiyosun, sabah erken kalkiyosun, hasta olsan da hastayım laaaynn ayyyy diyip iki seksen yatamiyosun.
Hergün farklı masal okuyup yada ezeberleyip akşam çocuğuna anlatiyosun.
Ama iyi ki anneyim gülerek sarilmasi kosmasi annemm demesi hayattaki herseye bedel

Bi kere ağız tadiyla depresyona giremiyosun, aksama kadar asik suratla gezemiyosun, ayağını uzatıp saatlerce yatamiyosun, sabah erken kalkiyosun, hasta olsan da hastayım laaaynn ayyyy diyip iki seksen yatamiyosun.
Hergün farklı masal okuyup yada ezeberleyip akşam çocuğuna anlatiyosun.
Ama iyi ki anneyim gülerek sarilmasi kosmasi annemm demesi hayattaki herseye bedel

Whatsapp'ta yayılan bi video vardı aklıma o geldi.

"Dipresyona kireçem çoçuk, koça yemek bekler" falan diye :D

Whatsapp'ta yayılan bi video vardı aklıma o geldi.

"Dipresyona kireçem çoçuk, koça yemek bekler" falan diye :KK70:

Ben depresyona girenlere ozeniyorum ne ara vakit buluyolar da dibine kadar yasiyorlar o depresyonu :))

Azerice olamazmi
Bak onu akil edemedim
Gardas topraklardansa yorum yaparik
Simdi canisi, annelik nasil bisey demissin ne anlamda duygusalmi, maddimi, fizikimi, mi mi mi yani
Bi bebeklik cagi var yeme icme yaninda yat. Saclar birbirine karismis gozler uykusuzlukdan sismis, dengesiz beslenmeden heryerde yaglar fiskirmis... O bebegi uyutana kadar kac krizler gecirirsin ama uyuyunca bir kokusunu icine cektinmi dunya dursun dersin. Misss cennetttt
Yani cok sey var yazacak ama kisacasi
Ne olursa olsun, bebek sevmem, cocuk sevmem, hic gelemem gurultuye diyen biridz olsan cocugun icin kendin bile kendini taniyamazsin. Cocugun diskisina (yani kakasina) bile sevinen sen olursun kabizlikdan sonra, yani dusun ne b#ktan seylere seviniyoruz:halay:

Bizim kk kadınları hemen bilir kim doktorluk. :KK76:
Neyse ki böyle basit konuları dert edinip buraya konu açacak kadar doktorluk değilim,kaldı ki bu dert bile değil, kamu yoklaması gibi üfürük bişey,
Öyle konuya da böyle yorum şimdi.
Gerginliğim bakidir, severim kendimi her türlü :KK50:

En zoru uykusuzluk ve yorgunluk ve ona bir şey olcak diye korkmaktadır

Bu konuyu açma amacınız nedir
Çünkü her annenin hayatında hemen hemen aynı şeyler değişir.

Neyse ki böyle basit konuları dert edinip buraya konu açacak kadar doktorluk değilim,kaldı ki bu dert bile değil, kamu yoklaması gibi üfürük bişey,
Öyle konuya da böyle yorum şimdi.
Gerginliğim bakidir, severim kendimi her türlü :KK50:

Sosyal deney mi ne şimdi anlamadım ben bu konunun amacını.

Back
X