Dün öylesine bir test aldım, sadece adetim gecikti, aman yapıyım bi bakalım dedim.
Ve çift çizgi, hemen kan vermeye gittim. Hamilesin ama ultrasona gir yarın dediler.
Kaç haftalık hamileyim anlayamadım, heyecandan sormakta aklıma gelmedi
Resimlerden bakar mısınız kızlar?
Bugün ultrasona gireceğim, 1 yıllık bekleyişten sonra çok heyecanlıyım.
Bana dua edin, şuan öyle çok ihtiyacım var ki!!!!
Birde umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
Ben hep olmulu düşünmeye çalıştım. Zamanı var, Allah ne zaman isterse dedim. Ben kafama takınca gebe mi kalacağım?, üzülünce ne kazanırım ki?dedim.Ve hep dua ettim, sizlerde dua edin bol bool..
Herşey kısmet, Rabbimden isteyen herkezin sağlıklı bebekleri olmasını diliyorum tüm içtenliğimle.
Hımm kalitesiz çıkmış resim yaa..Hayırlı olsun canım sonucunu tam okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla 3 haftalık falan tahminen .
Ben Bat'ı falan hiç bilmiyorumgözün aydın canım hayırlı olsun son bat ne zamn.?
Amin canım ..Ben Bat'ı falan hiç bilmiyorumŞimdi bakayım netten de.. İlk gebeliğim, hiç bir şey bilmiyorum.
Darısı olmayanlara nasip olsun en kısa zamanda..
Hımm anladım, teşekkür ediyorum.Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
bak canım burda değer aralıklarına göre kaç haftalık yazıyor senin değerine göre 6 haftalık...
Aminnnnnnnnn...Amin canım ..
İnşallah sen de sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini hem karnında, hemde doğunca
Aminnn.. Yıllarca bekleyenler var, ben 1 yıl bekledim çok değil ama nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Kimseye aratmasın Allahım..
Dün öylesine bir test aldım, sadece adetim gecikti, aman yapıyım bi bakalım dedim.
Ve çift çizgi, hemen kan vermeye gittim. Hamilesin ama ultrasona gir yarın dediler.
Ben hep olmulu düşünmeye çalıştım. Zamanı var, Allah ne zaman isterse dedim. Ben kafama takınca gebe mi kalacağım?, üzülünce ne kazanırım ki?dedim.Ve hep dua ettim, sizlerde dua edin bol bool..
Herşey kısmet, Rabbimden isteyen herkezin sağlıklı bebekleri olmasını diliyorum tüm içtenliğimle.
Evet hatırladım canım yaa.. Cuma günü yazmışım. Vayy bee.. haberim bile yokmuş.Selam canım hatırladın mı konu açmıştım BDV ye ordan hatırlıyorum bende seni çok sevindim inan çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alabileceğin günleride görürsün tez zamanda inşallah tatlım Rabbim inşallah bana da nasip eder
Evet hatırladım canım yaa.. Cuma günü yazmışım. Vayy bee.. haberim bile yokmuş.
Sevincimi paylaşmana bende sevindim.
Aminnn. İnşallah tez zamanda Rabbim bağışlasın evladını. Haberlerini bekliyorum ve inanıyorum da,
Büyük bir problem yoksa, olmayacak diye umutsuzlanmak niye. Sabır ve dua:)
Yaa sorma öylesine almıştım testi. Bu arada yaşın da 24! üstelik 4 aydır korunmuyorsun. İnan bana çok yersiz stres yapman.İnşallah tatlım aynen hiç haberin yokmuş :) nasıl güzel olmuştur süpriz oldu sana da bende cuma gününe randevu aldım kadın hastalıklarına bakalım bı gorunmek ıstıyorum bir sorun var mı diye? tekrardan tebriik ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?