- 19 Mart 2010
- 293
- 163
- 123
merhaba ark 2 yıllık evlıyım bundan adetlerım duzensız oluyor 1 yıl once boş gebelıkten kurtaj oldum kurtajdan sonra 5 ay duzenlı adetten sonra yıne duzensızleştı
bu enson kasım 11 rengl oldum bu ay olmadı sımdıaralık basından berı cok sık ısrarım gelıyor aralık 4 gıbı kahve rengı akıntı geldı 3 gun sadece vc gıdınce peçeteye gelıyordu buara kasıklarmıda cok hafıfbatma ve aksamları bazen bulantı oluyor sızce hamıle olabılırmıyım test yapmaya cesaretım yok
cevabın için tşk evet cnm boş gebelıktede kahve rengı akıntıyla bellı oldu kesenın boş olduğu 1 hafta sonrada kanamam basladı ozamn yarın yapıcam bakalım cesaretımı toplayabılırsemadetini geçmişsin bence hemen evde bir test yap. pozitifse hastaneye gidip kan tahlili ver canım. ve dr.a kahverengi akıntın geldiğni söyle yerleşme kanaması da olabilir ama hamileysen kahverengi ve kan geliyorsa düşük riski olabilir Allah korusun. Pozitifse hemen hastaneye git dememin sebebi düşük riskine karşı hemen progesteron hapı başlayabilirler ve sorun kalmaz çok geçmiş olsun.
Ayy aminnn. Gittim bugün hastaneye, ultrasonla bakıldı 4buçuk haftalıkmış öğrenmiş oldum:)canım kaç haftalık olduğunu dr. ultrasonda gördükten sonra söyleyecektir. adetini yeni geçtiyse muhtemelen 4 haftalıktır.benim de en son adet tarihim 26 ekim ve şuan 6+3 üm. hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Oncelikle tebrik ederim :)Ayy aminnn. Gittim bugün hastaneye, ultrasonla bakıldı 4buçuk haftalıkmış öğrenmiş oldum:)
Ama anlamadığım şey, karından baktı, alttan muayene gerekmiyormuydu
Ay ne güzel, daha sağlıklı haftalar görelim inşallahhben de bugün itibariyle 8 haftalık hamileyim :)
Etmem mi.. Rabbim tez zamanda sağlıklı güzel hayırlı bir evlat nasip etsin sana da hepinize, isteyen herkeze inşallahh..hayırlı olsun ne güzel bizlerede dua ederseniz çook seviniriz
İnşallah hepimizin gönlünce olur.Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim 5-6 ay bebek istedikten sonra oldu.Önce benimle ilgili tahliller yapıldı sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hareketsizliği çıktı ilaç verdi dr. İlacı içeli bir hafta olmadan bende hamilelik belirtileri başladı :) olmaz derken geldi bebişimiz siz de stres yapmayın beklemediğiniz bir anda gelecek bebişleriniz göreceksiniz :)Etmem mi.. Rabbim tez zamanda sağlıklı güzel hayırlı bir evlat nasip etsin sana da hepinize, isteyen herkeze inşallahh..
hayırlı olsun canım.Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.ilacın ismini yazabilir misin canım aynı sorun bizdede var ama drlar ilaç yazmıyorİnşallah hepimizin gönlünce olur.Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim 5-6 ay bebek istedikten sonra oldu.Önce benimle ilgili tahliller yapıldı sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hareketsizliği çıktı ilaç verdi dr. İlacı içeli bir hafta olmadan bende hamilelik belirtileri başladı :) olmaz derken geldi bebişimiz siz de stres yapmayın beklemediğiniz bir anda gelecek bebişleriniz göreceksiniz :)
Bence de aman aman çok ciddi bir problem yoksa neden olmasın.İnşallah hepimizin gönlünce olur.Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim 5-6 ay bebek istedikten sonra oldu.Önce benimle ilgili tahliller yapıldı sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hareketsizliği çıktı ilaç verdi dr. İlacı içeli bir hafta olmadan bende hamilelik belirtileri başladı :) olmaz derken geldi bebişimiz siz de stres yapmayın beklemediğiniz bir anda gelecek bebişleriniz göreceksiniz :)
Hayırlı olsun. Birşey sormak istiyorum. Kaçıncı ayında hamile kaldın? Hamile kalmak için doktora gittinizmi?Dün öylesine bir test aldım, sadece adetim gecikti, aman yapıyım bi bakalım dedim.
Ve çift çizgi, hemen kan vermeye gittim. Hamilesin ama ultrasona gir yarın dediler.
Kaç haftalık hamileyim anlayamadım, heyecandan sormakta aklıma gelmedi
Resimlerden bakar mısınız kızlar?
Bugün ultrasona gireceğim, 1 yıllık bekleyişten sonra çok heyecanlıyım.
Bana dua edin, şuan öyle çok ihtiyacım var ki!!!!
Birde umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
Ben hep olmulu düşünmeye çalıştım. Zamanı var, Allah ne zaman isterse dedim. Ben kafama takınca gebe mi kalacağım?, üzülünce ne kazanırım ki?dedim.Ve hep dua ettim, sizlerde dua edin bol bool..
Herşey kısmet, Rabbimden isteyen herkezin sağlıklı bebekleri olmasını diliyorum tüm içtenliğimle.
1 Yıl oldu korunmayalı, daha yeni hamile kaldım işte.Hayırlı olsun. Birşey sormak istiyorum. Kaçıncı ayında hamile kaldın? Hamile kalmak için doktora gittinizmi?
Ben adet olacağım sandım, adet olacak gibi karnım falan ağrıyordu, hala öyle karnım ağrıyor bazen.Öncelikle hayırlı olsun .. Kizlar benim de kafamı karıştıran bişey oldu adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben ara ara adet sancisi çekiyorum ve bir yerde adetten once sanci çekmek muhtemelen gebe olmadığınızın göstergesi yazıyordu. Boyle bişey yaşayıp hamile olan var mı veya duyan lütfen yardım
Rabbim bize de nasip etsin :)Amin canım ..
İnşallah sen de sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini hem karnında, hemde doğunca
CNm benim anladım seni de peki adetten Ne kadar once baslAdı bu sancın? Ayrıca her ay oldugu gibi mı yani , çünkü benim zaten her ay öyle erken baslarBen adet olacağım sandım, adet olacak gibi karnım falan ağrıyordu, hala öyle karnım ağrıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?