Anne oluyorummm inşallah.. Umutsuz olmayın!

adetini geçmişsin bence hemen evde bir test yap. pozitifse hastaneye gidip kan tahlili ver canım. ve dr.a kahverengi akıntın geldiğni söyle yerleşme kanaması da olabilir ama hamileysen kahverengi ve kan geliyorsa düşük riski olabilir Allah korusun. Pozitifse hemen hastaneye git dememin sebebi düşük riskine karşı hemen progesteron hapı başlayabilirler ve sorun kalmaz çok geçmiş olsun.

cevabın için tşk evet cnm boş gebelıktede kahve rengı akıntıyla bellı oldu kesenın boş olduğu 1 hafta sonrada kanamam basladı ozamn yarın yapıcam bakalım cesaretımı toplayabılırsem

Ayy aminnn. Gittim bugün hastaneye, ultrasonla bakıldı 4buçuk haftalıkmış öğrenmiş oldum:)
Ama anlamadığım şey, karından baktı, alttan muayene gerekmiyormuydu

Ayy aminnn. Gittim bugün hastaneye, ultrasonla bakıldı 4buçuk haftalıkmış öğrenmiş oldum:)
Ama anlamadığım şey, karından baktı, alttan muayene gerekmiyormuydu
Oncelikle tebrik ederim :)

Genellikle alttan muayene etmiyorlar zaten kadından görebiliyor doktor

Etmem mi.. Rabbim tez zamanda sağlıklı güzel hayırlı bir evlat nasip etsin sana da hepinize, isteyen herkeze inşallahh..
İnşallah hepimizin gönlünce olur.Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim 5-6 ay bebek istedikten sonra oldu.Önce benimle ilgili tahliller yapıldı sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hareketsizliği çıktı ilaç verdi dr. İlacı içeli bir hafta olmadan bende hamilelik belirtileri başladı :) olmaz derken geldi bebişimiz siz de stres yapmayın beklemediğiniz bir anda gelecek bebişleriniz göreceksiniz :)

hayırlı olsun canım.Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.ilacın ismini yazabilir misin canım aynı sorun bizdede var ama drlar ilaç yazmıyor

Bence de aman aman çok ciddi bir problem yoksa neden olmasın.
Güzel günlerde büyüt sende bebeğini..

Hayırlı olsun. Birşey sormak istiyorum. Kaçıncı ayında hamile kaldın? Hamile kalmak için doktora gittinizmi?

Hayırlı olsun. Birşey sormak istiyorum. Kaçıncı ayında hamile kaldın? Hamile kalmak için doktora gittinizmi?
1 Yıl oldu korunmayalı, daha yeni hamile kaldım işte.
Doktora gittim, bi,r sorun yok ama bir kaç ay daha deneyin olmazsa ilaç yazacağım dedi.
Sonra gitmedim doktora bir daha fırsatım olmadı, öyle kendiliğinden oldu işte.
Aaa bu arada bol bol dua ettim:)

Öncelikle hayırlı olsun .. Kizlar benim de kafamı karıştıran bişey oldu adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben ara ara adet sancisi çekiyorum ve bir yerde adetten once sanci çekmek muhtemelen gebe olmadığınızın göstergesi yazıyordu. Boyle bişey yaşayıp hamile olan var mı veya duyan lütfen yardım

Ben adet olacağım sandım, adet olacak gibi karnım falan ağrıyordu, hala öyle karnım ağrıyor bazen.

Selam bayanlar daha hemen hemen iki aylik evliyim ilk ay DKH kullandim bu ay biraktim çocuk istiyoruz yumurtlama dönemine yakin günlerde ve sonrasında ilişkiye girdik ve iki uç gündür alt karin agrim vardi adete daha 8 gün var hamilelik belirtisi olabilir mi bu

Hatırladım seni başka bir topikten.. bir şey kullandı eşin veya sen??

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..

Ben adet olacağım sandım, adet olacak gibi karnım falan ağrıyordu, hala öyle karnım ağrıyor bazen.
CNm benim anladım seni de peki adetten Ne kadar once baslAdı bu sancın? Ayrıca her ay oldugu gibi mı yani , çünkü benim zaten her ay öyle erken baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…