Anne seçilmiyor maalesef

sabırlı olmalısınız bağımlılık kolay değil
bırakmazsan ölürsün yok içmeyeceksin diyerek olmaz
tatlılıkla

Koah hastalığı duman hastalığı. Değil elektronik sigara mangal dumanı deterjanlar vs hiçbirine maruz kalmamalı. Ayrıca hepsi sırasıyla denendi. Bir yildir ayni tantana. Yok yani ayni Yerdeyiz
bir yılda hiç azaltmadı mı?

Annem ugrasiyor ama sanki evde ölü var gibi davranışları bence çok fazla kendini öldüren şeyin arkasından Bu kadar yas tutulmazki
Yahu benim annem sen mi sigarami desen sigara derim bosuna ugrasma demis insan kasma bu kadar en azindan ugrasiyor senin ki

Oyle bi baslik yazmissinizki dövüp sövüp sokaga atti sandim anneniz.tamam sigara iciyo olabilir. Bunu kendine yapiyo.yanlis yaptığının farkinda ama o bir bağımlı.

annelik duygularıyla yürüyün biraz ... mesela ölüp gidersen ben ne yapıcam falan de bekarsan yanlızmı bırakmak istiyorsunnfalan diye yürü :) duygu sömürüsü yapın biraz ... bende başlayım beraber tüttürelim de :)

İyi de anneniz de bu halde olmak istemez ki birde onun gözünden bakın olaya sigarayı bırakmak kolay olsa insanlar niye kendine zarar versin paketi saklamanız ona daha çekici gelir kafasın da bitmemş çünkü sigara

Annesinden nefret ediyormuscasina yazilmis bir yazi. Anne ye bu kadin diye hitap etmis. N
Bence de kaba daha annesine bu kadin diye hitap etmemesi gerektigini ogrenememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…