- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.103
- 498
bir yılda hiç azaltmadı mı?Koah hastalığı duman hastalığı. Değil elektronik sigara mangal dumanı deterjanlar vs hiçbirine maruz kalmamalı. Ayrıca hepsi sırasıyla denendi. Bir yildir ayni tantana. Yok yani ayni Yerdeyiz
Aksine elinden dusmedibir yılda hiç azaltmadı mı?
İçime attım doluyum burada öyle yazdım anneme tepkime boyle değil tabikiÇok yanlış davranıyorsunuz ilk önce
Biraz anlamaya çalışın.Siz diklendikçe o bırakmayacak buna emin olun.
Aksine elinden dusmedi
Bahanesi bunlar dayanamıyorum ne yapcam bilmiyorum allah benim belami versin gibi şeylerpeki ne diyor, bahanesi ne. dayanamıyorum bi bahane değil.
Tatlılıkla zaten ama iradesiz ölü tavırları beni çileden cikartiyosabırlı olmalısınız bağımlılık kolay değil
bırakmazsan ölürsün yok içmeyeceksin diyerek olmaz
tatlılıkla
Yahu benim annem sen mi sigarami desen sigara derim bosuna ugrasma demis insan kasma bu kadar en azindan ugrasiyor senin kiAnnem ugrasiyor ama sanki evde ölü var gibi davranışları bence çok fazla kendini öldüren şeyin arkasından Bu kadar yas tutulmazki
Of oda zor bir vakaymış. Annemin Uğraşıp boşa düşmesi çok uzucuYahu benim annem sen mi sigarami desen sigara derim bosuna ugrasma demis insan kasma bu kadar en azindan ugrasiyor senin ki
Bahanesi bunlar dayanamıyorum ne yapcam bilmiyorum allah benim belami versin gibi şeyler
Annesinden nefret ediyormuscasina yazilmis bir yazi. Anne ye bu kadin diye hitap etmis. Nöncelikle çok kabasın.
adı iyilik yapmaya çalışıyorsun ama böyle olmaz.
sen-ben içmiyoruz ondan kolay gibi duruyor. ama işin iç yüzü öyle değil. o bir bağımlı.
kesinlikle tıbbi destek almalı. hayatına sosyal anlamda renk getirilmeli. kurs olur, yürüyüş olur, sevdiği bir alanda aktivite olur.
birden bırakamıyor olabilir. hadi annecim azaltarak bitireceğiz diyebilirsin.
her gün yüreklendirebilirsin. böyle sigara saklayarak ölürsün içmeyeceksin diyerek kadının üzerine çirkin baskı kurarak bir yere varamazsın.
Bence de kaba daha annesine bu kadin diye hitap etmemesi gerektigini ogrenememisöncelikle çok kabasın.
sen-ben içmiyoruz ondan kolay gibi duruyor. ama işin iç yüzü öyle değil. o bir bağımlı.
kesinlikle tıbbi destek almalı. hayatına sosyal anlamda renk getirilmeli. kurs olur, yürüyüş olur, sevdiği bir alanda aktivite olur.
her gün yüreklendirebilirsin. böyle sigara saklayarak ölürsün içmeyeceksin diyerek kadının üzerine çirkin baskı kurarak bir yere varamazsın.
öncelikle çok kabasın.
Aynen katiliyorum yorumunuzaBu konu yüzünden anne seçilmiyor malesef cümlesi ağır drğil mi? Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?