Anne seçilmiyor maalesef

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Merhaba arkadaşlar. Sadece anne babalar evlatla sınanmaz evlatta anne babayla sınanirmis. Benim derdim annem!! Gecen sene bu zamanlar aşırı sigara icmesinden dolayı koah başlangıcı denildi. Ve ayni devam etmekte. Şu sıralar bırakmaya çalışıyor tabi ben isyan bayrağını cektimde öyle yoksa hicbirsey.olmamış gibi o illete devam ediyordu. Kendiside istiyor ama haddinden fazla abartiyor durumu hicbir içici bu kadar sendrom yaşamamıştır. sürekli aklinda sigara sürekli onu düşünüyor defalarca saatlerce konuştum bırakmasi için her turlu destekte bulunuyorum ama dengesiz bir ruh hali anlık çok az iyi oluyor sonra hep düşünce ağlama krizleri elden ayaktan düşme aşırınin aşirisi bağlanmış bu seni öldürecek bunu bile bile bir insan nasıl boyle.olur. simdi geldi yanıma birtanr ver ölcem bak diyor uyuyamiyorum deliricem diyor içti geldi özür diliyor duramiyorum diyor içim Dışıma çıktı diyor. Bilmiyorum ben bu kadınla ne yapcagimi 25 yasında bana hayati zehir etti!!! Benim psikolejimi mahfetti. Boşver naparsa yapsın kendine bak diyorum bu sefer anne ya anne el değil ki anne. Yogunlasiyorum beni hep hayal.kırıklığına uğratıyor ben biraksam el ayak çeksem yine iki uç paket sigara içer. Resmen hayat mutluluğu olmus böylesi birine birşey yapılmaz artik demi. ne yapayım nolur akil verin ben çok aradayim artik bir anne evladına bu derece hayati zindan etmezzzzz!!

tek sorunu fazla sigara içmesi mi. size karşı annelik vazifelerini yerine getiriyor mu sevgisini hissettiriryor mu. eger tek problem sigara ise zamanla ve sabırla inşallah bu sorun giderilir.

sigarayı bırakmak için çeşitli yöntemler var. elektronik sigara, ilaç, nikotin bandı... bunlardan haberdar mısınız?

Ne zaman böyle bağımlılıklarından vazgeçemeyen birilerini görsem aklıma şu geliyor

Benim babam da obez oldu. Ama yemeği kesemiyor. Sonra tansiyonum çıktı, kalbim sıkıştı..

Sen ne yaparsan yap o kendine hakim olmadıkça zor...

Ketemlerde sigara bırakma merkezleri var.
Şu anda piyasada bulunan en etkili bıraktırma ilacını ücretsiz veriyorlar.
Annenizi ikna edin ve götürün.

sigarayı bırakmak için çeşitli yöntemler var. elektronik sigara, ilaç, nikotin bandı... bunlardan haberdar mısınız?
Koah hastalığı duman hastalığı. Değil elektronik sigara mangal dumanı deterjanlar vs hiçbirine maruz kalmamalı. Ayrıca hepsi sırasıyla denendi. Bir yildir ayni tantana. Yok yani ayni Yerdeyiz

tek sorunu fazla sigara içmesi mi. size karşı annelik vazifelerini yerine getiriyor mu sevgisini hissettiriryor mu. eger tek problem sigara ise zamanla ve sabırla inşallah bu sorun giderilir.
Annem mükemmel biri ama beni mahvediyor sigara içmesi onun ölüme gitmesi demek ama bunu anlamıyor

Kendi istemiyorsa yapacak bir sey yok
Sen uzak durarak pasif icici olma bari
Fabrika bacasi gibi tuten biriyle yasamak sabir gerektirir

öncelikle çok kabasın.
adı iyilik yapmaya çalışıyorsun ama böyle olmaz.
sen-ben içmiyoruz ondan kolay gibi duruyor. ama işin iç yüzü öyle değil. o bir bağımlı.
kesinlikle tıbbi destek almalı. hayatına sosyal anlamda renk getirilmeli. kurs olur, yürüyüş olur, sevdiği bir alanda aktivite olur.
birden bırakamıyor olabilir. hadi annecim azaltarak bitireceğiz diyebilirsin.
her gün yüreklendirebilirsin. böyle sigara saklayarak ölürsün içmeyeceksin diyerek kadının üzerine çirkin baskı kurarak bir yere varamazsın.

Benim annemde ayni. Astimi var. Bronslari kapali.surekli ilac kullaniyor ama yunde 2 paket sigarasi var. Ben onu birakmam o beni birakana kadar devam diyor.

Benim annemde ayni. Astimi var. Bronslari kapali.surekli ilac kullaniyor ama yunde 2 paket sigarasi var. Ben onu birakmam o beni birakana kadar devam diyor.
Annem ugrasiyor ama sanki evde ölü var gibi davranışları bence çok fazla kendini öldüren şeyin arkasından Bu kadar yas tutulmazki

Aldım randevuda umudum yok artik bikere yine gittik olmadı. Sıkıya zora gelen biri değil. İstiyor üzülüyor içince ama basaramiyor. Ben el çektim mi baslar yine
Çok yanlış davranıyorsunuz ilk önce
Biraz anlamaya çalışın.Siz diklendikçe o bırakmayacak buna emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…