Koah hastalığı duman hastalığı. Değil elektronik sigara mangal dumanı deterjanlar vs hiçbirine maruz kalmamalı. Ayrıca hepsi sırasıyla denendi. Bir yildir ayni tantana. Yok yani ayni Yerdeyizsigarayı bırakmak için çeşitli yöntemler var. elektronik sigara, ilaç, nikotin bandı... bunlardan haberdar mısınız?
ketemde olduğunu bilmiyordumKetemlerde sigara bırakma merkezleri var.
Şu anda piyasada bulunan en etkili bıraktırma ilacını ücretsiz veriyorlar.
Annenizi ikna edin ve götürün.
Annem mükemmel biri ama beni mahvediyor sigara içmesi onun ölüme gitmesi demek ama bunu anlamıyortek sorunu fazla sigara içmesi mi. size karşı annelik vazifelerini yerine getiriyor mu sevgisini hissettiriryor mu. eger tek problem sigara ise zamanla ve sabırla inşallah bu sorun giderilir.
Çok güzel bilgilendirme yapıyorlar ve 3 ay takip programı hazırlıyorlar.ketemde olduğunu bilmiyordum
bence anneni tuttuğun gibi keteme git raporuda alın hatta yanınıza.ketemde olduğunu bilmiyordum
Aradım simdi yokmuş ketemlerdeKetemlerde sigara bırakma merkezleri var.
Şu anda piyasada bulunan en etkili bıraktırma ilacını ücretsiz veriyorlar.
Annenizi ikna edin ve götürün.
Aradim yok hastaneye gidilmesi gerek dedibence anneni tuttuğun gibi keteme git raporuda alın hatta yanınıza.
Kendi istiyor ana yenik hep. Yazıklar olsun ya anneler böyle olmamalı. Skilmaya hic gelemiyoKendi istemiyorsa yapacak bir sey yok
Sen uzak durarak pasif icici olma bari
Fabrika bacasi gibi tuten biriyle yasamak sabir gerektirir
O zaman eğitim ve araştırma hastanesini arayınAradim yok hastaneye gidilmesi gerek dedi
Aldım randevuda umudum yok artik bikere yine gittik olmadı. Sıkıya zora gelen biri değil. İstiyor üzülüyor içince ama basaramiyor. Ben el çektim mi baslar yineO zaman eğitim ve araştırma hastanesini arayın
Annem ugrasiyor ama sanki evde ölü var gibi davranışları bence çok fazla kendini öldüren şeyin arkasından Bu kadar yas tutulmazkiBenim annemde ayni. Astimi var. Bronslari kapali.surekli ilac kullaniyor ama yunde 2 paket sigarasi var. Ben onu birakmam o beni birakana kadar devam diyor.
Çok yanlış davranıyorsunuz ilk önceAldım randevuda umudum yok artik bikere yine gittik olmadı. Sıkıya zora gelen biri değil. İstiyor üzülüyor içince ama basaramiyor. Ben el çektim mi baslar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?