- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi LibraTerazi
Mesela benim annem senelerce kız kardeşim ve ben arasında korkunç bir ayrım yaptı anneme göre quixx her zaman kendini idare eder ama minnakın korunmaya ihtiyacı var o yüzden yıllarca quixx sen sus quixx sen karışma quixx o küçük bla bla diye konuşurdu her zaman minnakın sevdiği yemekler her zaman minnakın istekleri öncelikliydi. Ama son 3 senedir annem bu ayrımı ortadan kaldırdı ve açıkça ben hata yapmışım senin güçlü karakterin var diye seni hep ertelemişim dedi. Şimdi benim için yaptıkları saymakla bitmez varsa yoksa quixx der herhalde kendince vicdanını rahatlatıyor bilmiyorum ama ben böyle şeyleri hiç sorun etmedim aynı şekilde eşimde benim gibi büyümüş kv için hep büyük oğludur bunun sebebi de eşim net bi insandır yapmacıklığa sahteliğe gereksiz samimiyetlere hiç gelemez. Ama abisi tamam annecim babacım deyip arkadan iş pişiren bi tip yıkama yağlama ustası bu yüzden çok tutulur eşim ailesine karşı çok sopuktur bu yüzden kv için varsa yoksa büyük oğlan. Yani genelde var olan birşey bu çokta takmamak lazım