Anne Sütünü nasıl muhafaza ederim?

Attilanin Annesi

elifowski
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
644
822
38
Merhabalar;
15 Haziran'da doğum iznim bitiyor ve işe başlayacağım. İşyerinde 2-3 defa süt sağımı yapacağım. Ancak bulunduğum katta buzdolabı yok. Sağdığım sütleri nasıl muhafaze ederim? Ve her sağımda farklı biberon mu kullanmalıyım? Hangi termoslar işimi görür?

açılmış benzer konular var forumda ancak sonuca ulaşamadan kapanmış :KK43: Deneyimli annelerin yardımlarına ihtiyacım var :)

işe başlamadan buzlukta süt depolamaya başladım ebebek ten milkway in süt poşetlerinden aldım sağıp onlara koydum ve buzluğa attım dr 3 ay boyunca orda kalabilir dedi. şimdi işteyim aynı işlemi burdada yapıyorum her seferinde biberon değiştirmek gerekmiyor sağma makinasının biberonunu yıkamak yeterli haftada bir sterilize etmek gerekiyor. evde bakan kişi sütü vermeden 10-15 dk önce buzluktan çıkarıyor hemen eriyor zaten snr biberona koyup ısıtıp çocuğa veriyor. tamam emmiş gibi yada taze süt gibi değil ama en azından anne sütü başka çarede yok

işe başlamadan buzlukta süt depolamaya başladım ebebek ten milkway in süt poşetlerinden aldım sağıp onlara koydum ve buzluğa attım dr 3 ay boyunca orda kalabilir dedi. şimdi işteyim aynı işlemi burdada yapıyorum her seferinde biberon değiştirmek gerekmiyor sağma makinasının biberonunu yıkamak yeterli haftada bir sterilize etmek gerekiyor. evde bakan kişi sütü vermeden 10-15 dk önce buzluktan çıkarıyor hemen eriyor zaten snr biberona koyup ısıtıp çocuğa veriyor. tamam emmiş gibi yada taze süt gibi değil ama en azından anne sütü başka çarede yok

bende chicco'nun saklama biberonlarından aldım 4'lü olarak ama sorun o değil. işyerinde buzdolabı yok ve ev - iş arası +trafik vs. 2 saat sürüyor. sağdığım sütleri saklama biberonlarına koyacagım ama eve gidene kadar nasıl muhafaza edeceğim onu düşünüyorum. :KK43: termos falan işimi görür mü acaba?

iş için bişey diyemem benim işte buzdolabı var ona koyuyorum minik bir termos çanta aldım buz poşetlerim var onlarla eve göçtürüyorum kış olsa problem değil ama yazın eve gidene kadar bozulur süt

bu arada buzlukta falan poşetleri kolaylıkla saklıyabiliyorsun yer kaplamıyorlar hemen ertesi gün sütüm kullanılıcak diyorsan benim sana önerim buzlukta acil durumlar için blundur. poşetler kullan at olduğu için daha hijyenik

X