Anne ve adayları ACİL YARDIM

canım merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende de doğum anında hiç bir şeyim yokken yüksek ateş olmuş bebeğimde enfeksiyon kapmıştı bir hafta hastanede yoğun bakımda yattık çok şükür şimdi 5.5 aylık bebeğim çok iiyiyiz gerçi bende böbreklerimde bir sorunum yoktu ama yüksek ateş enfeksiyona sebep olmuş

canım ben de 22 haftalık hamileyken aşırı mide bulantısı baş dönmesi ve ateş ile hastaneye yatırıldım .3 gün serum yedim nedeni anlaşılamadı hala da bilinmiyor ama çok şükür bebeğim sapasağlam doğdu zaten birşey olmaz endişe etme dedi doktorum.sen de endişelenme bu güzel günlerinin tadını çıkart zira 4 ay sonra uyuyamayacaksın :))sağlıkla bbeğini kucağına alman dileğiyle..

Canım ben de bir aylık hamileyken 39-40 lara yükseldi idraryolu enfeksiyonundan bir hafta hastanede yattım geçti Allah'a şükür bebeğim gayet sağlıklı doğdu fakat 2 aylıkken idraryolu enfeksiyonu oldu hala devam ediyor yaşımıza gircez enfeksiyonlu mu doğdu doktorlar ilgisi yok dedi ama olabilir onun dışında Elhamdülillah taş gibiyiz sende içini ferah tut sağlıkla gelsin inşallah dikkatli ol ateşe karşı ama olur mu....

keşke yardımcı olabilsem ama benimde bi bilgim yok...inş sağ salim alırsın yavrunu kucağına.çok geçmş olsun

canım büyük geçmiş olsun öncelikle gerçekten zor bir problem...
ben bu tarz bişiy yaşamadım ama doktorumun bana ateşle ilgili yaptığı uyarı şöyleydi: ilk 14 hafta herhangi bir şekilde kızamık su çiçeği vs vs gibi ateşli bir hastalığa tutulursam yada herhangi bir şekilde ateşlenirsem ozaman sorgusuz sualsiz kürtaja alırız çünkü bebek kesin hasarlı olur demişti.. ama ilk 14 hafta için söyledi bunu sen sonuçta 18 haftalık olmuşsun ayrıca çok yakın bir arkadaşım daha 1.5 aylıkken çok ciddi ateşli bir grip atlattı ve bebeği şuan sapasağlam hiç korkma sen içini rahat tut Allah beterinden saklasın diyelim kendine dikkat et canım acil şifalar...

bence en kısa zaman da Nefrolog (Çapa 1 numaradır) yada Üroloğa gitmelisin bende böbrek problemi çektim son zamandı hep sağa yattım bol su içtim kendşmi sıcak tuttum şükür bişey olmadı kızım şu an 5 ayllık oldu ama devamlı kontrol gerekiyor eğer büyümem çoğalsaydı benim stend takılacak yada erken alınacaktı bebek dediğim gibi geçmiş olsun ama dr önemli

geçmiş olsun canım benim de konu hakkında bilgim yok sen kalbini ferah tutmaya çalış 20. aydada detaylı ultrasonunu çektir iyice için rahatlasın. ama sen ne kadar sıkılırsan bebişin de o kadar sıkılacağını unutma iyi düşün iyi şeyler olsun a.s.

Bu konuyla alakalı başına aynı olay gelenlerden zaman zaman mesaj alıyorum burdanda yazmak istedim çok şükür kızımda hiç bir sağlık sorunu çıkmadı şu anda 4.5 yaşında maşallah çok Zeki ve sağlıklı canınızı sıkmayın birşey olmuyor ama önleminizide alın ben çok korktum bebeğim 3 aylıkken sorun oluşmuşmudur beyinde diye rehabilitasyon merkezlerinde testlerden geçirdim hamileliğimin ve bebeğimin korkudan keyfine varamadım ama çok şükür bir şey olmadı

Back
X