Anne ve adayları bakar mısınız?

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
24 haftalık gebeyim hormonlarım coşmuş durumda herşeye alınıp güceniyorum ağlıyorum çok tuhaf bir kişilik oldum bunlar bu haftada normal mi? Neler önerirsiniz bana? Çalışıyorum iş yerinde de zor oluyor bu halim gidip hemşire odasında ağlıyorum bi tur rahatlıyorum :D kafayı mı yiyorum yardım ediverin napcam

Tabi hamilelikte duygu değişimleri olabiliyor, daha duygusal,daha alıngan olunabiliyor ama siz biraz abartmışsınız.. Mutlu şeyler düşünün hamileliğinizin tadını çıkarın..

Hamilelik ve dahi lohusalikta ağlamaz, gücenmezseniz bir tuhaflık olurdu.

Takmayın kafaniza, kendinizi ve bebişi hırpalamadan sebepsiz ağlamanın bile keyfini çıkarın. Ben durup durup ağlardım, "Hamile işte." diye geçiştiriverirdi herkes.

Bende böyle olmadı ama herkeste değişik zaten
Kendinizi telkin edin bunlar hormonlardan diye
Ya da akışına bırakın millet biraz tribinizi çekiversin kendinizi üzmeyin

Ben de oyleydim. Eşim eve 5 dakika gec gelse başina bir şey mi geldi, araba mi carpti, öldu mu diye korkudan agliyordum.
Oyle zamanlarda guzel hayaller kurmaya calisin, eminim ise yarayacak ...

Hamilelikte normal durumlar biraz maneviyata ağırlık verin....:KK69:

Tabi hamilelikte duygu değişimleri olabiliyor, daha duygusal,daha alıngan olunabiliyor ama siz biraz abartmışsınız.. Mutlu şeyler düşünün hamileliğinizin tadını çıkarın..
Çevreme yansıtmıyorum kimseye sarmıyorum iki gündür böyleyim bir sebebide yok

Hamilelik ve dahi lohusalikta ağlamaz, gücenmezseniz bir tuhaflık olurdu.

Takmayın kafaniza, kendinizi ve bebişi hırpalamadan sebepsiz ağlamanın bile keyfini çıkarın. Ben durup durup ağlardım, "Hamile işte." diye geçiştiriverirdi herkes.
İnsanlara yansıtmamaya çalışıyorum içimden geliyo sadece hastanede yaşlı teyzeleri amcaları gördükçe daha çok ağlayasım geliyo halbuki işim bu yıllardır gördüğüm tablolar

Ben de oyleydim. Eşim eve 5 dakika gec gelse başina bir şey mi geldi, araba mi carpti, öldu mu diye korkudan agliyordum.
Oyle zamanlarda guzel hayaller kurmaya calisin, eminim ise yarayacak ...
Böyle şeyler değil hastanedeki hasta insanları görünce içim parçalanıyor filmde acıklı sahne olunca bu gibi şeyler arkadaşm yüzün lekelenmiş dedi ona alındım ne alakaysa

Böyle giderse lohusa depresyonuna girmem inşallah dimi
Şimdiden kendini şartlama
Ama lohusalığın bir kısmı bana zor geldi ki ben pozitif, gamsız, rahat bi insanımdır. Durduk yere ağladım kaç defa. Eşime karşı hep savunma halindeydim en ufak bi laf söyletmedim kendime hemen gözlerim doluyordu. Ama 20 günde falan geçti benim

24 haftalık gebeyim hormonlarım coşmuş durumda herşeye alınıp güceniyorum ağlıyorum çok tuhaf bir kişilik oldum bunlar bu haftada normal mi? Neler önerirsiniz bana? Çalışıyorum iş yerinde de zor oluyor bu halim gidip hemşire odasında ağlıyorum bi tur rahatlıyorum :KK70: kafayı mı yiyorum yardım ediverin napcam
:) :) Aynıyız merak etme, yalnız değilsin. Yapacak birşey yok gibi, durup durup bende ağlıyorum.
Bildiğin depresyon geçiriyor gibiyim.

Back
X