Anne ve Anne adaylarından Yardım!!!

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
arkadaşlar bu 28+2deyim ve bugün sabahtan beri sanki çocuk tam göbek deliğimin altında ve içimi kazıyor gibi? normal mi? daha dün göbek deliğimin üstünde yan taraflarında hareket ediyordu dün gece 5-6 defa tuvalete çıktım normalimden fazla yani. şimdi resmen göbek deliğimin alt tarafında ve acıtıyor hareketinde????

eşimde şansa burda değil, normal değilse şimdi çıkıp acile gitcem?
ya lütfen normal deyin???

hareket ediyor bunda endiselenecek ne varki..zaman gectikce daha sert hareketlere hazrlikli ol..ben su an resmen kütür kütür kemiklerini duyuyorum..yada eliyle rahmimin oldugu yere basiyor ayagiylada kaburgalarima..ne aci hemde....ama olmasi gerekiyor..hareketli bebek saglikli bebek unutma.asil uzun süre hareket etmezse acile kos:)
hayirli dogumlar dilerim..

değil mi? yani bir günde hareket yerinde ve şeklinde değişiklik olabiliyor değil mi?

Son düzenleme:
tabiki pozisyon delisi oluyordur:):) hele bugun benim kizim bir ara sadece sag tarafa birakti kendini soltaraf tamamiyle bostu..elle hissedilip gözle görülüyordu..ilginc geldi..daha bircok sey. alsin..yazik bebeklere kücück alanda nasil yasiyorlr kimbilir..benim gece özellikle karnim sizlar uyanirim bakarim biraz üstüne yatmisim ne yapayim elimde olmadan yapmisim..Kaan Kocatepe nin dedigine göre bebegimizi karnimizda ezmememiz nefessiz birakmamiz mümkün degil..cünkü dünyanin en güvenli en korunakli yerinde..
yeterki moralini yüksek tut, guzel beslen ve dinlen:=)

değil mi? yani bir günde hareket yerinde ve şeklinde değişiklik olabiliyor değil mi?

benim hep göbek deliğimin altında. doktorumda hiçbir zaman sorun olduğunu söylemedi.
bi problem yoktur herhalde

oluyor tabii cnm. hatta benim gündüzleri yıkarda akşamları ve gece boyunca göbek hizamda ya da altında oluyor... stres yapma. normaldir bence...

benım de öyle gun ıcınde dört dönüyo bazen yukarıda oluyo bazen aşağıda sorun yokk rahat oooll

şimdi dr.uma ulaşabildim ve konuştum. adam sanmıyorum bir sorun olsun dedi yarın sabah gel hastanedeyim dedi... sanırım normal ama benim 28h+1gün olmadı böyle birsey bugun oldu... bide eşim yok ewde korktum

arkadaşlar doktora gittim ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum... bebekimin herşeyi normalmiş Allaha şükür. ama bu enfeksiyon beni deli ettiydi. Ama şükür bu kadara... cevap weren herkese çok teşekkür ederim:)

korkma bişey olmaz. benim kız hiç durmuyor langur lungur kendini bi oraya bi buraya atıyor su sesleri bile duyuyoruz bazen. içerde halay çekiyor diyoruz:) karnım yamuluyor bazen. bazende ayaklarını bastırıyor karnımda resmen ayak izi çıkıyor. bunlar çok güzel şeyler suyun kanaman falan gelmezse endişelenme hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…