Çok haklısınız aslında 1 hafta yapmasam böyle artık yapmam bunuda biliyorum .özür diledim kızlarımdan sonra bir daha olmaması için elimden geleceğinide söyledim söz verdim inşallah yaparım da. Birde bi şey sorucam bu kitabın yazarı kimAnnenizi ne kadar kötü anıyorsunuz değil mi? Aynı şekilde anılmak mı isterdiniz? Cocuklarinizdan özür dileyin odalarını dağıtsınlar uyunalarına yarım saat kala herkes kendi oyuncaklarını toplasin olsun bitsin yapmayın yanlış oldugunu biliyorsunuz onksr sizin travmalarinizi ödemek zorubda değil onlar stres topunuz değil onlar aciz değil sizi kalplerinde öyle bi cezalandirirlarki keske dersiniz evin altı üstüne gelseydi de böyle yapmasaydım
Bagirmayan anneler kitabini da ayrica tavsiye ederim
Çocukların odalarına müdahale etmemelisin oyun sırasında. Orası onların yaşam alanı. Onlara özel. Tehlikeli bir şey yapmıyorlarsa oyuncakları ile istedikleri gibi oynayabilirler oyun sonunda hadi süreyi başlatıyorum diyip telefondan falan süre tutun ya da bi şarkı açın şarkı bitene kadar bu odayı toplayabilir miyiz yarışması yapın. Işık hızıyla toplarlar zatenBu arada kızlar eşimde kızıyor bana çocuklar oynasın normaldir küçüktür daha onlar diyo o an gözüm de kulağımda bir şey hissetmiyor bütün odak noktam o oyuncaklar yerli yerinde olucak oda ev düzenli olucak bi anlık piskolojik bir şey oluyor Allahım sen bna güç ver Yardim etki bu 1 haftayı rahat atlatayım ki gerisi gelmesin artik
Hatice kübra tongarÇok haklısınız aslında 1 hafta yapmasam böyle artık yapmam bunuda biliyorum .özür diledim kızlarımdan sonra bir daha olmaması için elimden geleceğinide söyledim söz verdim inşallah yaparım da. Birde bi şey sorucam bu kitabın yazarı kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?