- 25 Temmuz 2022
- 1.277
- 1.698
- 83
- 38
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Keşke elimizden birşey gelseBenim annem de 5 ay arayla hem dedemi kaybetti hem babamı daha genç aslinda ama iyice saldı kendini.ben de sen gibi çok üzülüyorum.daha babama teshis konulduğu anda bıraktı kendini sanki zoraki yaşıyor.destek almak istedik psikolojik Dr acısını yaşamasına izin verin dedi bişey de gelmiyo elimden sadece üzülüyorum.
Kesinlikle çok haklısınız..akıl alır gibi değil hangi vicdan,hangi kalp,hangi ahlak,hangi utanmaz duygularla babalığın adına leke sürüyorlar,varken yok olması kabullenmesi zor ve daha ağır..,Sağken babalık yapmayan tüm karaktersizler adına ben utanıyorumTıpkı benim gibi babam var ama yok hiç görmedim bilmiyorum bırakıp gitmiş annemi üç çocukla daha bugün keşke ölmüş olsaydı en azından ölmüş yetimim derdim diye düşündüm.
İşin acı yanı da şu kendi çocuklarım olana kadar bu durumu yadirgamamistim çünkü insan hiç görmediği bilmediği bir şeyin yokluğunun acısını da bilemiyor. Ne zaman ki cocuklarim oldu eşimin çocuklarına olan sevgisini bağlılığını gördüm işte o zaman kendime kardeşlerime üzüldüm ona karşı hiçbir duygum yokken kin beslemeye başladımKesinlikle çok haklısınız..akıl alır gibi değil hangi vicdan,hangi kalp,hangi ahlak,hangi utanmaz duygularla babalığın adına leke sürüyorlar,varken yok olması kabullenmesi zor ve daha ağır..,Sağken babalık yapmayan tüm karaktersizler adına ben utanıyorum
Bu duyguyu yaşayan yakın arkadaşlarım var. Özellikle babası olmayanların bir yanı kopmuş gibi olmaları. Çok şükür babam sağ ve onu çok seviyorum. Babasız kalanlara empati yapıyorum ama sanırım bu duygunun hiç bir karşılığı yok. Başınız sağolsunBabasızlık zor, çok zor…
Çok zor bir hayatınız olmuş, çok üzüldüm. Size güç kuvvet ve güzel bir aile dilerimBabasını 2 yaşındayken annesini 12 yaşında kaybetmiş biri olarak sizi anlıyorum. Şimdi 30 yaşındayım hep bir taraf eksik.
Teşekkür ederimÇok zor bir hayatınız olmuş, çok üzüldüm. Size güç kuvvet ve güzel bir aile dilerim
kesinlikle şuan kardeşim eşim ve eşimin ailesi var çok şükür ama onlarca kalabalık içinde yanlız hissedersiniz ya kendinizi ben de şuan öyleyim,,,,Seni çok iyi anlıyorum bende annemi kaybettim en iyi arkadaşımdı benim
Amin teşekkür ederim.Allah sabir versin.
annemi kaybedeli 2 yıl oldu ancak mezara her gittiğimde mezar taşında ismini görünce daha tam alıştım diyemiyorum ansızın vefat ettiği için galiba babam mesela kanserdi ve bir dönem geçirdi o da çok zor süreç ama kendini minik minik hazırlıyorsun ama ani kayıp daha yıkıcıymış can yakıcı,,,,,,,Tarifsiz bir duydu asla azalmıyor alışamıyorum durup durup aklıma geliyor benim annem öldü mü ya diyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne güzel teyzeniz ile olan ilişkiniz benim de teyzem var ama maalesef annem vefat etti babam vefat etti hala birbirimizden uzağız böyle olmaması lazım aslındaAmin bende 9 ay önce anneyarim teyzemi kaybettim annem teyzemi çok seviyordu şimdi annem uzuldugunde içim aciyor
kesinlikle annemi koronadan kaybettik devlet hastanesinde yattı kardeşimle acaba özele mi yatırsak daha mı iyi ilgilenirler derken annem vefat etti çaresizlik çok çok kötü :/ :/ :/ :/Hayatta her şeyi elde edebilirim. Para da kazanırım kariyer de yaparım güzel de giyinirim kredi çeker ev de alırım ama babamı asla geri döndüremem. Bu gerçeklik suratıma çarptıkça kalbime ağrılar giriyor.
Çok zor gerçekten bir de olupta annelik babalık yapmayanlar var.. değerini bilmek lazımmerhaba hanımlar sadece tek kelime ile anne ve babamı çok özledim,,,,,,,,,,,kıymetlerini bilin,,,,,,,,,
kesinlikle katılıyorumÇok zor gerçekten bir de olupta annelik babalık yapmayanlar var.. değerini bilmek lazım
Biz teyzemle arkadaş gibiydik hayla vefat ettiğine inanamiyorumAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne güzel teyzeniz ile olan ilişkiniz benim de teyzem var ama maalesef annem vefat etti babam vefat etti hala birbirimizden uzağız böyle olmaması lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?