Anne ve babaya bağlı ve de inatçı bir insanla nasıl ömür geçer?

bulut2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
17
0
36
Kayseri
ben nişanlanalı 4 ay oldu ,ama sürekli kavga ediyoruz sebep benim her dedime hayır demesi, her seyi ailesine sorması, benimle buluşurken bile babasına annesine soruyo o yetmez gibi benim doğum günüm baş başa yemeğe çıkacaktık babası ailecek beraber kutlayalım demis o da tamam demiz 2 gündr telim kapalı ağzıma geleni saydım sinirden hem benim kalbimi kırıyor hemde kendi küsüyor bu ne saçmalık ya benim küsmem gerekirken o küsüyor her kavgada ben haklı olsam bile özür diliyorum

Tabiki ömür geçmezz hayatınız başkalarının elindee şimdiden evliliginizi düşenemiyorum bile sizde düşünmeyin bence .......

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ömür geçmez eşinle şimdi konus ben aılesının agzına bakan bır eş ıstemıyorum de ılerde bırsey derse ben sana nısanlıyken demıstım dersın haklı sen olursun ama bu sekılde kabullenip evlenirsen evlendikten sonra söz hakkın olmaz ve hayatın zindan olur.

ohoo isiniz var. Balık bastan kokarmıs, kokmustaa..
Kesinlikle bu durumu halledin ondan sonra evlenin.

en yakın zamanda ilişkini gözden geçir bence.ileride pişman olmamak için...

işin çok zor canım benim eski eşim de çok inattı asla geri adım atmazdı hep önce ben giderdim inan evlenince daha kötüye gidiyo ben de nişanlıyken çok gelgit yasadım .hep belki evlenin ce düzelir umuduyla evlendim inan evlenince bi sihir falan olmuyo bence yol yakınken dön

Canım sen doğumgünü mevzusuna kızıp,o öfkeyle durumu biraz abartmış olabilir misin ?

Babasının doğumgünü teklifi,seni aileden saydıklarını ve değer verdiklerini göstermek için olabilir.
Nişanlın da "olmaz,biz başbaşa kutlayacağız" diyememiştir.

Her zaman böyleyse,sorun yapmakta haklısın.
Nişanlın kaç yaşında ? Babası ile birlikte mi çalışıyor ?

bende acıkcası hayal arkadasım gibi düşündüm
e tabi ailesine danışacak yedirmiş içirmiş büyütmüşler
diyelim ki ailesi seni sevmiyor yada kötüler o zaman belki hakverirdim ama sen büyütüyorsun gibi geldi
ve acıkcası nişanlının ailesi için de üzüldüm adamlar senin doğum gününü birlikte kutlmak istemişler ya haklı olamazlar mı onların gelini olacaksın gelinin doğum gününü kutlamak onlar için ne mutlu şeydir
ama sen burda şikayet ediyorsun onları

Benim de doğum günlerimi ailece kutlarlar.. 3 senedir BaşBaşa kutlamadık hiç.. Ama Ben Bu durumda Bana ne kadar değer verdikleri yorumunu yaparım.. Ailesinin ağzının içine Bakiyor diye düşünnmem.. Ama her durumda ailesini dinliyor senin fikirlerine önem vermiyorsa o iş hiç olmaz zaten

bence nişanlıyken seninle buluşmak için annesine babasına sormasının evlilikteki karşılığı evliyken senle öpüşüp koklaşmayı da onlara sorabilme olasılığıdır.

Aynı sorun tıpa tıp bizdede var.Bizim tek farkımız ile evli olmamız....her sene bu doğumgünü olayını mutaka yaşarız..birde emrivakiler olur,düşünmezler programlşarı varmı diye..ilk evlilik yıldönümümüzde kayınvalidem beni aradı,programımız var dedim,sonra eşimi aramış..biz her sene eşimin doğumgünü zamanı bu kaosu yaşarız...

Sadece doğum günü olayı değil galiba, herşeyi ailesine sorması sizi bunaltmış anladığım kadarı ile..
Olayların detayını bilemeyiz tabi ama evlenecek bir adamın kendi kararları da olmalı mutlaka, danışmak ayrıdır karar ayrı..

Benim asıl takıldığım konu haklıysam bile ben özür dilerim demişsiniz, iyi de niye? Alışmış tabi, sizin sözünüze itibar etmez bu saatten sonra.. Bana göre de böyle bir adamla bir ömür değil bir saat geçmez..

bence de omur gecmez ya ınsan sogur valla bı de cok yorar boyle bı evlılık bence

arada bu sorunu yaşıyoruz hep bir yerde takılıyoruz buluşma konularında ama babası ile birlikte çalıştığı için her dedini yapmak zorunda bende ailecek kutlamayalım demiyorum en azından bir gün önce yemeğe çıkalım demi sonuçta nişanlıyız bu günler tekrar gelmeyecek

ömür gecmez sekerim..
bulusurken anneye sormak ne demek.isin cok valla.
ayrıca haklıyken özür dileme alısırsa hıc bas edemezsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…