Anne ve babaya bağlı ve de inatçı bir insanla nasıl ömür geçer?

evlenince asla düzelmez; aksine evlilik farklı bir dünya olduğu için bu aile sevgisi ve inadı seni çok çok yıpratacak boyutlara gelir..

eğer ayrılmaz da herşeyi sineye çekip evlenirsen, hayatının hatasını yaparsın.. bu kadar net..

evet 22 yaşında benle yaşıt babası ile birlikte çalışıyor

22 yaşında daha kendini ailesine bağımlı hisseden biriyle evlilik hayatı nasıl geçer acaba ..

Yol yakınken dön bencee böyle bir kişiyle ömür geçmez..

Daha çok küçüksünüz evlenmek içinde ...

Evlenince ailesine daha da bir bağlanabilir.
Var böyle örnekler. Önceden brbirlerine çok düşkün olmayanlar bile evlenince düşkünleşebiliyorlar.
Nedense evlenince kayınvalidelerin gözünde daha bir kıymetleniyor oğulları.

Daha 22 yaşında ve olgunlaşamamamış bir adamdan bahsediyoruz.
Babasıyla çalışıyor, ailesinin dizinin dibinde yaşamış, her kararında ailesine danışıyor.
Belli ki sen nişanlına göre çok daha olgunsun.
Hayatınıza onların müdahale etmesini kaldırabilecek gibi durmuyorsun.
Eğer nişanlını seviyorsan ve ondan vazgeçmek istemiyorsan, yapacak tek şey var o da beklemek.
Sakın 22 yaşındaki bir çocukla evleneyim deme!
Ben senin yerinde olsam en az bir 3 sene beklerdim.
Ama aile yapın buna müsaade eder mi bilemem.
Eğer hemen evlenmen isteniyorsa o zaman zor da olsa ayrıl derim.
Çünkü bu insan değişmeyecek, sen de değişmeyeceksin...
Benim gördüğüm siz birbirinize uygun bir çift değilsiniz...
En azından şimdilik bu böyle..

geçmez canım, senin ömründen ömür gider. benim ailesine bağlı olmayan babasına kardeşine tahammül bile edemeyen eşim evlenince nedense sülalesine pek bi önem verir oldu. yani seninki baştan belli etmiş kendini. düzelmez bence. daha çocuk zaten. sakın acele bi şekilde evlenme tatlım, sonra ne yiyip ne içeceğinize, ne zaman halvete gireceğinize bile onlar karar verir.

canım son durumlar ne merak ettim seni evlilik için hemen acele etme derim gene de iyice düşün inan sonrası çok daha zor oluyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…