Hemcinslerim Merhaba... :)
Bu benim ilk konum ve fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 5 haftalık hamileğim...Eşimle maddi manevi pek sıkıntımız yok şükürler olsun...Yalnız evlenmeden önce de konu olan aşamadığımız bir sorunum var...Eşim annem ve babama; teyze amca diye hitap ediyor taaa en başından beri...Nişanlıykende öyleydi...Tatlı dille söyledim konuştum benim bir tane annem babam var demem dedi..! Bende ozaman benimde bir tane bende demem dedim ve demiyorum...Görümcelerim ve kayımda aynı şekilde kayınvalide ve kayınpederlerine amca teyze diyolar..! Meğer söylerse anneleri babaları üzülürmüş..!
Şimdi bebeğim olucak ve soruyorum benim teyze dediğim kadına çocuğum babaanne mi diyecek..?
Bunu nasıl aşabilirim...Fikri olan yada benim durumumda olan varmı ?
merhaba bende nişanlıyım 10 aylık nişanlımın ailesini öncedende tanıdıgım içiin abla abi diyordum nişandan sonra da kendimi zorladım ama diyemiyorum içimden gelmiyo nişanlımsanişanın ertesi günü anne baba demeye başladı benim hoşuma gidiyo sende kendin bilirsin içinden ne zaman gelirse o zaman dersin diyo bence önemli olan onlara karşı saygılı olmak saygı olmadıkdan sonra anne baba desem neye yarar ki zorlamaya gerek yok bence