ANNE VE BEBEĞİ HASRET MEKTUBU (...NERDESİN MELEĞİMmm...)

MELEKiim

MiS KoKuLuM GeLDiM DE....
Pro Üye
23 Aralık 2011
14.371
18.310
498

[/COLOR
Meleğim seni şimdiden ben ve baban çok özlüyoruz..
Bunu SEN bilmiyorsunki BEBEĞİM...Bilsen hiç üzermiydin BEBEĞİM :14: annecini SEN de gelirdin demi kucağıma..........
Benim annem annelerin en şefkatlisi,canından can katmak için ne yollar ona uzak geldi,ne çektiği acılar ona acı verdi dermiydin meleğim bilseydin tüm bunları?..:50:
:69:SEN de keşke bizim kadar özleseydin bizi be BEBEĞİM :emir_bebek:
Keşke bu kadar direnmeseydin gelmek için......
Biz babanla seni şimdiden çok SeViYoRuZzz:4: Ne kadar gelmek için nazlansan da SENin ilk aşkın baban ve ben olacağız:38: SENi çok seviyoruz bir an evvel seni kucaklayıp öpmek istiyoruz:54: SENde elinden geleni yap lütfen bizi sonsuz mutluluklara boğ BEBEĞİM:49: Uzat artık o minik ellerini bizee:14:
CANIM ANNEM üzülme artık bu kadar:2:Ne olur seni üzmek istemediğimi bil olurmu...BEN zaten hep seninleyim yüreğinin derinliklerindeyim..:31:

[/COLOR
Meleğim seni şimdiden ben ve baban çok özlüyoruz..
Bunu SEN bilmiyorsunki BEBEĞİM...Bilsen hiç üzermiydin BEBEĞİM :KK14: annecini SEN de gelirdin demi kucağıma..........
Benim annem annelerin en şefkatlisi,canından can katmak için ne yollar ona uzak geldi,ne çektiği acılar ona acı verdi dermiydin meleğim bilseydin tüm bunları?..:KK50:
:KK69:SEN de keşke bizim kadar özleseydin bizi be BEBEĞİM :KK46:
Keşke bu kadar direnmeseydin gelmek için......
Biz babanla seni şimdiden çok SeViYoRuZzz:KK4: Ne kadar gelmek için nazlansan da SENin ilk aşkın baban ve ben olacağız:KK19: SENi çok seviyoruz bir an evvel seni kucaklayıp öpmek istiyoruz:KK54: SENde elinden geleni yap lütfen bizi sonsuz mutluluklara boğ BEBEĞİM:KK49: Uzat artık o minik ellerini bizee:KK14:
CANIM ANNEM üzülme artık bu kadar:2:Ne olur seni üzmek istemediğimi bil olurmu...BEN zaten hep seninleyim yüreğinin derinliklerindeyim..:KK31:

Melekim bura cok guzel l olmus ons kosa zamanda alirsin bebegini . Sey smilelari duzeltsene :70: bebegin saclarini cekion gelmekten vazgeçer bak annesi :73: :7: :73:

Back
X