Nazar edicem seni...Ama tespitlerin de çok güzell..Muhtemelen kardeşiniz annenize kırgınlığından böyle yapıyor, kendini terkedilmiş hissediyordur. Bence karşılaşınca aradaki buzları eriteceklerine eminim.
bayanlar benim anne ve babam ayrı.. yaklasık 3 senedir kardeşimle(erkek) annem küsler bu boşanma davası yüzünden ve bikac tatsız durumdan dolayı.. annem yurt dısında yasıyor..ve 3 sene boyunca sadece bi kac kez msn de konusmayı kabul etti kardesim ve oda cok resmi olarak.. annem cok üzülüyor ama cokta üstüne gitmiyor dahada kendisinden uzaklasmasın diye...bu yaz sonunda annem kardesimle benim için tatil ayarladı yurt dısında.. kendiside olacak ve annemin eşide olacak.. kardesim kabul etti ama hala konusmuyor annemle. ve annemin eşindende pek haz etmiyor.tanısmıyorlar bile. ama annemle eşinin evi oldugu için orda kalıcaz adam da calısıyo nihayetinde nereye gitsinki??. ve vize pasaport ucak bileti işlemlerini yapıoruz hala konusmuyor.. gidince anneme sarılacagını sanmıyorum cok katı.. bende madem öyle niye geliosun diyemiyorum.. 3 senedir annem onu görmedi ve görmek istiyor.. acaba ordayken araları düelirmi? yada ne yapmalıyım... cok katı bir cocuk kardesim.. varsa vardır yoksa yoktur.. belki annemle yüzleşmek istiyor belki sadece gezmek için gidiyor bilemiyorum.. sorgulayamıyorum.. cunku annemin onu görmesi ihtimali varken bunu baltalıcak bişeyler yapmak istemiyorum.. bu zamana kadar her konuda hep ben aracı oldum ikisi arasında.. oraya gidince cok bocalıcak ikiside.. ve ben yine abla olarak kücük anne ve evlat olarak neler yapabilirim bunları düşünüyorum...
yorum yapmak zorunda degilsiniz ama yazarsanızda cok sevinirim.. cunku bunu anlatmalıydım artık...a.s.
canım ben 18imi bitirmiştim kardeşim 15 yasındaydı.. ben 23 oldum kardeşim 20...peki babanız da evlendi mi?anladığım kadarıyla anne ve babanız ayrıldığında sizler çok küçüktünüz,siz büyürken anne sevgisini size kim verdi(ya da vermeye çalıştı).sakın yanlış anlamayın amacım anne ve babanızı yargılamak değil ama sanki bu görevde sizin
küçük omuzlarınıza yüklenmiş gibi.mafoldumben
bravo herşeyin üstesinden gelmeye çalışmışsınız,yıkılmadan.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?