Ayy boş ver anneni boş boş konuşmuş maksat huzur bozmak ,kafanı karıştırmak.Sen rahatsız olmuyorsan ona ne ki .Gıcık oluyorum böyle söyleyen anne bile olsa.Kızım huzurun yerinde mi,eşinle iyimisin gerisi boooşş diyeceğine fitliyor seni.Sakın yeme gelme,annem bile olsa asla diğer tarafa bişey yansıtmam hehe de geç
Isin koru tarafi, inanilmaz saygi duyulan, cok sevilen, kulturlu akilli bakimli biri
1- terslik annende!
2-damat seni üzse, annen nasıl karşılar acaba
3- o damadına ne hediye almış
4-sen sen ol, evliliğinle ilgili birşey anlatma annene
5-durduk yere mutlu giden yuvanı bozacak annen
O damadina neler almadi ki....gelin arabasi bile cok goruldu sana, ucuz gelinlik alindi denmesine ragmen, esim istiyor diye vakkodan smokin bile alindi. Esimin tartismalarimiz ustune annemi aradigi zamanlar oldu, annem hep onu tuttu, alttan al oglum dedi.
Nisan ve isteme ayni anda oldu. Beni isteyen anne baba degil, baska bir aile buyukleriydi, tum gece kayinvalidem hic gulumsemeden oturmus, annem "insan bir gulumser, e tabi gelip evi yasantimizi gorduler, calismayan tembel oglumuzla bu kiz nasil mutlu olacak" diye kara kara dusunuyordur diyordu.
Iki aile zaten birbirine coktan girdi, her iki anne de bana "senin annen/kayinvaliden yuzunden o telefon gorusmesinden sonra hastanelik oldum" diyor.
Cocuk yapsak, olurum de iki tarafi biraraya getirmem, zaten ailem hem esimden hem kayinvalidemden olesiye nefret ediyorlar.
Ama ben cidden salagim, her kavga anneye anlatilir mi? Ben yaptim bu hatayi....
Bosanma donemi oldu, ailem onlardan kurtulmam icin "gervegi gor kizim" diye cok ugrastilar.
Isin kotu taragi, su anda acilan o igrenc bosanma davasindan dolayi kayinvalidem benden olduresiye nefret ediyor, esimle barisirken "seni artik istemiyorum, defol git, ne yaparsaniz yapin" diyerek de son konusmamizi yaptik.
Cocuk olsa dahi, cocugu alir esim goturur ailesine, ben de kendi aileme, ama inanin resmen modern kan davasi olayi gibi herkes birbirinden nefret ediyor. Annem babam cok sayilan sevilen insanlardir, ve kayinvalidem cazgir olarak bilinir. Ne bileyim, hersey corba oldu