Anne ve tartışma

esrky92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
201
93
13
33
Annesi ile arası benim gibi olan var mı? Aşırı derece olumsuz düşünen biri ve ben hiç sevgi görmedim diyebilirim . Kızım dahi demez. Neyse. Sürekli böyle iğnelemek tartışmak benim gibi olan var mı merak ettim

Kaç yaşındasınız?

Belki de o da gençliğinde sevgi,ilgi görmemiştir.
İnsan bilmediği duyguyu paylaşamaz ki.
Olabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarına

Olabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarına
İşte herkesin hayata tepkileri farklı oluyor.
Teyze annesinin yanlışlarını görmüş, davranışlarını eğitmiş.

Ben belki hani yaşınız küçüktür deyip ergen sendromu falan mı dedim ama yaşınız küçük değil anlayacak yaştasınız. Hep mi böyleydi anneniz. Anne bir kızın en büyük dayanağıdır. Ben de anneyim beş buçuk yaşında bir kızım var çalışıyorum görmeyince inanın burnumda tütüyor.

Yapı meselesı bu
Kabuğunu kıramadığı icin annenize kızamazsınız bence

Madem siz o kadar düşünüyorsunuz
Annenize hep " annecim, canım, bi tanem " tarzı hitaplar kullansaydınız o zaman
Belki zamanla ona da yabancı gelmezdi bu kelimeler

Evet, kendi öyle gördü diye size de o sekilde göstermesi yanlış. Lâkin duvarlarını yıkamıyorsa yapacak bisi yok

Ben de yoruma katılıp gördüğünü uyguluyor sanıyorum.

Ben belki hani yaşınız küçüktür deyip ergen sendromu falan mı dedim ama yaşınız küçük değil anlayacak yaştasınız. Hep mi böyleydi anneniz. Anne bir kızın en büyük dayanağıdır. Ben de anneyim beş buçuk yaşında bir kızım var çalışıyorum görmeyince inanın burnumda tütüyor.
Evet her zaman böyle sevgisini asla görmedim diyorum en basiti kızım kelimesini duymadım. Arkadaşımın evine gittik annem ben . Arkadaşım ve annesi bile 2 saatlik ortam da bana olan soğukluğu fark etmiş. Ben bi de ilk çocuk tek kızım

Beş parmağın beşi bir olmaz. Anneniz annesinde gördüğünü uyguluyor demek ki görmeden gösteremiyor. Teyzenizde eksik yaşadığını yaşatmak istemiyor demek ki.

Annesi ile arası benim gibi olan var mı? Aşırı derece olumsuz düşünen biri ve ben hiç sevgi görmedim diyebilirim . Kızım dahi demez. Neyse. Sürekli böyle iğnelemek tartışmak benim gibi olan var mı merak ettim

Biz de öyleydik. Hem de daha fena. Facia hatta. Cok zor zamanlar gecirdim. Evlenip uzaga gidince bi kiymete bindim, durulduk. Uzaklasmak iyi bence

Evet her zaman böyle sevgisini asla görmedim diyorum en basiti kızım kelimesini duymadım. Arkadaşımın evine gittik annem ben . Arkadaşım ve annesi bile 2 saatlik ortam da bana olan soğukluğu fark etmiş. Ben bi de ilk çocuk tek kızım
Gercekten sevmiyormu annen senı yoksa sevgi sözcükleri mi kullanmıyor.

Gercekten sevmiyormu annen senı yoksa sevgi sözcükleri mi kullanmıyor.
Yani ben 28 yaşımdayım hiç kızım demedi bana. Hep ismimi söyler. Onun dışında sarılmak öpmek yok daha başka neler var bilmiyorum ki görmediğim şeyi de bilmiyorum

Yani ben 28 yaşımdayım hiç kızım demedi bana. Hep ismimi söyler. Onun dışında sarılmak öpmek yok daha başka neler var bilmiyorum ki görmediğim şeyi de bilmiyorum
Annen sevgı göremediği için gösteremiyor yapamıyor elinde degıl ama senı cok cok sevıyor. Mutlaka sana karsı fedakarlıkları görmüşsündür.

Back
X