Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28Kaç yaşındasınız?
Olabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarınaBelki de o da gençliğinde sevgi,ilgi görmemiştir.
İnsan bilmediği duyguyu paylaşamaz ki.
İşte herkesin hayata tepkileri farklı oluyor.Olabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarına
Ben belki hani yaşınız küçüktür deyip ergen sendromu falan mı dedim ama yaşınız küçük değil anlayacak yaştasınız. Hep mi böyleydi anneniz. Anne bir kızın en büyük dayanağıdır. Ben de anneyim beş buçuk yaşında bir kızım var çalışıyorum görmeyince inanın burnumda tütüyor.
Yapı meselesı buOlabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarına
Evet her zaman böyle sevgisini asla görmedim diyorum en basiti kızım kelimesini duymadım. Arkadaşımın evine gittik annem ben . Arkadaşım ve annesi bile 2 saatlik ortam da bana olan soğukluğu fark etmiş. Ben bi de ilk çocuk tek kızımBen belki hani yaşınız küçüktür deyip ergen sendromu falan mı dedim ama yaşınız küçük değil anlayacak yaştasınız. Hep mi böyleydi anneniz. Anne bir kızın en büyük dayanağıdır. Ben de anneyim beş buçuk yaşında bir kızım var çalışıyorum görmeyince inanın burnumda tütüyor.
Beş parmağın beşi bir olmaz. Anneniz annesinde gördüğünü uyguluyor demek ki görmeden gösteremiyor. Teyzenizde eksik yaşadığını yaşatmak istemiyor demek ki.Olabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarına
Annesi ile arası benim gibi olan var mı? Aşırı derece olumsuz düşünen biri ve ben hiç sevgi görmedim diyebilirim . Kızım dahi demez. Neyse. Sürekli böyle iğnelemek tartışmak benim gibi olan var mı merak ettim
Bana da dua edin hayırlısıyla öyle olmam içinBiz de öyleydik. Hem de daha fena. Facia hatta. Cok zor zamanlar gecirdim. Evlenip uzaga gidince bi kiymete bindim, durulduk. Uzaklasmak iyi bence
Gercekten sevmiyormu annen senı yoksa sevgi sözcükleri mi kullanmıyor.Evet her zaman böyle sevgisini asla görmedim diyorum en basiti kızım kelimesini duymadım. Arkadaşımın evine gittik annem ben . Arkadaşım ve annesi bile 2 saatlik ortam da bana olan soğukluğu fark etmiş. Ben bi de ilk çocuk tek kızım
Normalde sevgisini dıger insanlara yegenlerine gosterırmı pekıOlabilir anneannem de katı bir kadındı . Teyzem ama çocuklarına asla böyle değil o tam tersi anneden öğrendiğini gösteriyor çocuklarına
Bana göstermediğini gösterir ama nadirNormalde sevgisini dıger insanlara yegenlerine gosterırmı pekı
Yani ben 28 yaşımdayım hiç kızım demedi bana. Hep ismimi söyler. Onun dışında sarılmak öpmek yok daha başka neler var bilmiyorum ki görmediğim şeyi de bilmiyorumGercekten sevmiyormu annen senı yoksa sevgi sözcükleri mi kullanmıyor.
Annen sevgı göremediği için gösteremiyor yapamıyor elinde degıl ama senı cok cok sevıyor. Mutlaka sana karsı fedakarlıkları görmüşsündür.Yani ben 28 yaşımdayım hiç kızım demedi bana. Hep ismimi söyler. Onun dışında sarılmak öpmek yok daha başka neler var bilmiyorum ki görmediğim şeyi de bilmiyorum