- Konu Sahibi kybele1180
pardon 21 yasında.yukarda 1 gibi görünyor:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1,5 yl önce babamı kaybettim ona en fazla ihtiyacım olduğu dönemde vefat etti. şunu bile yazarken ağlıyorum hala alışamadım alışacağımıda zannetmiyorum yine bayram geliyor offffff çok kötü annemle her bayramımız yasla geçiyor bayramlardan nefret eder oldum.mezarına gidemiyorum o gücü kendimde hissetmiyorum bu şekilde sanki biyere gitmişte dönecekmiş gibi geliyor. mezar taşında onun ismini görmek beni yıkıyor.kalpti ölüm sebebi bi kaç senedir rahatsızdı bütün vücudu şişti sancılı bi hastalık dönemi geçirdi o dönemde annemde depresyon geçirdiği için babama ben baktm bi gece iyileşti artk dediğim zamanlarda ben bacağını kaşırken muhabbet ediyodu aniden sustu...yanımda hiç kimse yoktu annemide uyandıramyorum ne yapacağımı şaşırdım deli olacaktım insanın en aciz anı işte...
30 una gelmis bir insan kücükmüdür sizce?
:
mezarına gidemiyorum o gücü kendimde hissetmiyorum bu şekilde sanki biyere gitmişte dönecekmiş gibi geliyor. mezar taşında onun ismini görmek beni yıkıyor.kalpti ölüm sebebi bi kaç senedir rahatsızdı bütün vücudu şişti sancılı bi hastalık ...