• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne yars teyze...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Annemi tam 10 yil once kaybettim dha 9 yasima yeni girmistim. Hep hastaydi, hep yatardi... Oteki cocuklari anneleriyle elele gezerken okdr kiskanirdimki...
Snra derken annem vefat etti... Ona doyamamistimki dha ona okdr ihtiyacim vardiki..
Simdi 19 yasimdayim.. Hala okdr ihtiyacim varki birine sarilmayi birinin benim basimi oksayip beni teselli etmesini...
Dun uzakta bi teyzem var arada bi gorusuoruz onlara gittik. Tutamadim kendimi oylesine sarildimki ona benim basimi oyle bi oksadiki sanki karsimda annem varmis gbi hissettim kokusu okdr ona benzioduki... Kendimi zor tuttum aglamamak icin...
Teyze anne yarisi derlerdide inanmazdim... Gercektende oyleymis dun anladim simdi surekli onun yaninda olmak istiorum ona sarilmak istiorum...

Annecignin mekani cennet olsun canim....Rabbim orda kavustursun sizi insallah...:Saruboceq:

Annesizlik.....yasamayan bilemez bu aciyi...ben annemi yeni kaybettim sayilir 2 sene olacak yakinda...yine senden sansliydim...sen malesef cok kücükken kaybetmisin...:teselli:

Ama bir konudada sen benden sanslisin Annen kadar yakin buldugun bir teyzen var.....benim üc tane teyzem var Anne kelimesini birak teyzeligi bile beceremiyorlar....benden uzak Allaha yakin olsunlar....1 teyzem haric ikisininde yüzünü göresim yok..:kahve:

Hayat böyle güzelim....hepimiz er yada gec gidecegiz o son yolculugmuza....Rabbim zamansiz ölüm vermesin....cektirmesin ve en öneliside günahlarimizi aff etsin deyip hayirlisini dilememiz lazim her zaman...:1hug:

Annesi basinda olana ne mutlu...kiymetini bilin lüften...

En kötü Anne bile Annesizlik kadar aci degildir......kaybetikten sonra bunu nasilda aci bir sekilde anliyormus insan.:çok üzgünüm:

oyle valla canim ya..
3 teyzem var benim.. hicbiri degil sadece bi tanesi canimdan otedir yani o derece..
bebekken kac ay bana bakmis.. kucuklugum hep onun yaninda gecti benim de..
farklidir yeri..

uzme kendini cok lutfen..

bende teyze yönünden şansız olanlardanın
2 teyzem var ikisiylede aramızda mesafe var
onlarda kendilerine göre haklılar aslında
aile içi sorunlar maddi sorunlar yüzünden
kapattılar kapılarını bizlere.

Annesi hayatta olanlar onlarin degerini bilin ve sakin uzmeyin.
Ben simdi diorumki keske annem basim olsaydida isterse omur boyu hehp hasta olsaydi hic kalkamasaydi ben bakardim, keske sessiz sedasiz yatsa ama yanimda olsa herseyimi ona adardim bi kizim demesine bi sarilip oksamasina dunyalari verirdim...

3 tane teyzem var benimde.
2'si almanya'da yaşıyor.
Hepsi aynı yerde benim için,annem gibi.
Küçük teyzem daha farklı benim gibi çoğu zaman deliliğe vurur,bir arkadaştan farksızdır benim için çok yakındır.
Diğer 2 teyzem yaş itibarıyla daha büyük oldukları için annem gibidir ikiside.
Ben mutluysam onlarda mutlu olur,ben ağlarsam eğer onlarda ağlarlar benimle beraber..
Herşeyimi paylaşırım onlarla.
En duygusal yanlarımdan biride onlar benim.
Hayatımda en çok değer verdiğim insanların en başında onlar gelir.
Allah'ım onların acısını göstermesin bana...

Gece gece beni öyle aglattin ki..
ne diyecegimi bilmiyorum,hala agliyorum..

basin sagolsun öncelikle canim..
benim teyzem yok..

ama anneannemi,melek annemi kaybettim..

kücükken ona hep: "Annemden bir tane daha yap" derdim...

başın saolsun tatlımm.çok üzüldümm.allah annenin mekanını cennet etsinn.

bende teyze anne yarısı dienlerdenimm.4 teyzem war.hepside benim için çok önemlii.annem kadar düşkünüm onlara.

kendini çok üzme canım.teyzenle daha fazla wakit geçirmeye çalışş.bu kendini daha ii hissetmeni sağlar .ama unutmaki hayat herşeye rağmen dewam edior.bundan sonra tüm güsellikler seninle olur inş :Saruboceq:

evet teyze gerçekten anne yarısıdır bende sarılınca annemmiş gibi hissederim
sende bu eksikliği teyzenle doldurmaya çalışıyosun sanırım
ihtiyacın olan şey anne sevgisi ve bunu da teyzende arıyosun
allah kimseye göstermesin annenin eksikliğini
sanada çok güç kuvvet versin allah
anneni hep yüreğinde hissettirsin canım
üzülme ne güzel teyzen varmış ...

2 teyzem var ama varlıkları beni zerrece ilgilendirmiyor..

Basiniz sag olsun canim kardesim, ne mutlu sana teyzen var anne yarisi kadar, benim de iki teyzem var hic biri beni ilgilendirmior, biri var ki Allah'a yakin bize Uzak olsun Allah sabir versin guzelim ...

canim benim basin sagolsun annen hayatta olmasa bile herzaman yanindadir senin koruyordur mutlaka. teyzeler gercekten anne yarisi benimde 3 teyzem var onlar bitanedir opuyorumnanaktan

Allah rahmet eylesin canim, acini cok iyi anliyorum. Sanirim bunu yasamayan bilemez.Allah sabrini bol versin...elinden geldikce teyzenle cok vakit gecirmeye calis.

Benimde gözlerim doldu....:sinifsinif:

Canım benim anneciğinin annenlerimizin mekanları cennet olsun...
Bende anneciğimi kaybedeli 2 yıl olacak..2 tane teyzem var. Annemin küçüğü olan teyzem aynı annem gibi..Ona baktıkça annemi görüyorum.Allei yüzü bakışı herşeyi..Çok sarılırım doya doya...Bence teyzende istiyorsa daha çok vakit geçir..

teyzem benm bir tanemdi. 50 küsur yaş vardı aramızda. annemi kaybettikten sonra annem oldu benim. evet anne gibi kokar. bunu çokiyi bilirim. tam bir istanbul hanımefendisiydi. ama onuda kaybettim.onun oğlu yani teyzemin oğlu.onun kadar çoksevdiğim. 2ci ağabeyim. teyzemin huylarının aynısı. bana ağabeylik yapan ağabeyim gibi.. bir ondan kalan, o var şimdi.ona baktıkça teyzemi hatırladığım...
hayat böyle ne yazıkki...
Allah teyzenize uzun ömürler versin.annenizinin de yattığı yer nur olsun.Allah rahmet eylesin.

tekne kazıntısının tekne kazıntısı, olmak çok kötü. çünkü büyüklerimle aramda hep yarım asırdan fazla oldu. ve hep onların acılarını gördüm yaşadım. herşey zamanında olmalı... herşey

küçükken annem yanımda olmadığında teyzemlerle kaldığımda zaman zaman kötü hissederim annemi özlerdim.

şimdi benim de yeğenim var başka sehirde. tatillerde ablam olmadan bizde kaldığında ona bu duyguyu yaşatmamaya calışıyorum. herşeyiyle ilgilenirim..onu bol bol öper koklarım,oyunlar oynarız,beraber sarılıp uyuruz,o uyuyuncaya kadar saçlarını oksarım,onu ne kadar sevdiğimi anlatırım,sevdiği şeyleri yaparız anneciğini aramasın diye...ama annesiyle arasmdaki dengeyi de korumaya calışırım.sevgimden boğacak kadar da sahiplenmem koca bebişimizi..aramız süper bence...

kendi teyzelerimin 3 ünden sadece 1 tanesi işe yarar,gerisini salla ...hele bir tanesi ayyyy aman allahım olamaz böyle birşey ..odunluğu,yontulmamaışlığı ve diken gibi laflarıyla düşman basına bile diyemeceğim türden...

Son düzenleme:
annenin mekanı cennet olsun canım.bu konuda sana katılıyorum.benimde bir teyzem var.sanki annemin kopyası.ikiz sanan çok oluyor onları.annem çoğu zaman nerdeyse tüm huylarımın teyzeme benzediğini söyler.benim içinde teyzemin yeri çok ayrıdır.3 tanede dayım var ama üçü bir olsa teyzemin yerini tutamaz.

benim teyzem annemi büyütmüş cocuklarıyla birlikte ama cocuklarından cok ayrı tutar ii yönde değil bu kızlarına danısmadan anneme cöp vermez ama dünyalarıda yapmıstır kızları istediği için değişiktir teyzemm soguktur bize ama bilirim bizi sever bizde aynı sekilde onu severiz..

bu sayfayı annem okusa ağlardı annanemde hep hastaymış ve annem işlerle uğraşmış ve annem 17sindeykende vefat etmiş bitane öz bitane de üvey teyzem var (dedemin ikinci eşinden) 3üde birbirine çok bağlıdırlar şahsen bende teyzemlerin hakkını ödeyemem Allah kimseyi anasız babasız ve illaki anasız bırakmasın...:teselli:

Back
X