• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

belki herkesin düşündüğü gibi dayanılmaz derecede umursamaz biri kocan belkide kv ni senden uzaklaştırmak için yapıyor. o gitmese kv gelecek başına belkide. çocuğu hasta evet ama doktora götürmüşsünüz ilaç kullanıyorsunuz yani yapabileceği başka bir şey yok ona göre. erkekler ince ayrıntıları pek düşünmezler. ''en azından annemin baskısını üzerinden alayım'' demiş olabilir. evet sen de bunalıyor olabilirsin ama o çocuklar sensiz kalamaz.
Esim beni dusunmez cocuklarimi da dusunmez hayatta bir tek annesini düşünür krndini bile dusunmez. Kendini dusunse bu kadar kullandirmazdi zaten. Keske ammesude biraz onu dusunse ama aslaaa. O kadar bencil o kadar egoist bir insan ki boylesini hic gormedim. Ya kadin uzun yasamak icin turlu seyler yapiyor akliniz durur ya ben bu genc yasimda hayattan sogumusken o nasil yasamayi bu kadar seviyor. Hic olmeyecekmks gibi yasiyor.

Bu gormezden gelinecek bir durum degil.Kayinvalideniz baya kotu biri anlasilan.sizinle inatlasmak ugruna torununu bile onemsemiyor.
Su "anneci" erkeklerden de nefret ediyoum.Kadinlar hep fedakarlik yapmak zorunda kaliyor bunlar yuzunden.
Konusun esinizle, cocugunuz hastayken bile annesiyle aranizda olmaya devam ediyoraa basinizdan atin gitsin su adami
Onun torun falan umrunda degil hatta benim cocuklarimi kullaniyor kicamdan para koparmak icin sadece bu. Oglum para ver torunuma onu alicam bunu alicam sjnu alicam . Para koparma araci benim cocuklar

Yazdıklarınız da sonuna kadar haklısınız ama hem 3çocuğum var biri hasta,ateşli,kusuyor,diğeri ağlıyor,yemek yok,üstlerini değiştirmem gerekiyor diyorsunuz ama buraya tam 110 defa cevap yazmışsınız bu telaşınızda bu yetişeşemekte (üşenmedim saydım)
Bak ben de bu yaptığınızı anlayamıyorummmm
Buraya nasıl yetişiyorsunuz???????

Yazdıklarınız da sonuna kadar haklısınız ama hem 3çocuğum var biri hasta,ateşli,kusuyor,diğeri ağlıyor,yemek yok,üstlerini değiştirmem gerekiyor diyorsunuz ama buraya tam 110 defa cevap yazmışsınız bu telaşınızda bu yetişeşemekte (üşenmedim saydım)
Cocuklar uyuyan canlilardir yani 24 saat ayakta durmuyorlar. Yediriyorsun iciriyorsun sonra uyuyorlar. Sana mi soracaktim ayrica sen kendi isine bak herkes kendi hayatina baksin milletin k..ini acmaya calisacagina . Ne kuyruk acin varsa sabah sabah yer arıyorsun.

Cocuklar uyuyan canlilardir yani 24 saat ayakta durmuyorlar. Yediriyorsun iciriyorsun sonra uyuyorlar. Sana mi soracaktim ayrica sen kendi isine bak herkes kendi hayatina baksin milletin k..ini acmaya calisacagina . Ne kuyruk acin varsa sabah sabah yer arıyorsun.
Seviye yerlerde....!!!!!

Kafa dağıtmak için bakıyordur sürekli . Konuşarak rahatlamaya çalışıyordur böyle düşündünüz mü hiç?

Seviye yerlerde....!!!!!
Soytarilik yapip da sabah sabah zaten bozuk olan sinirlerimi iyice bozarsan senin seviyene kadar da inerim. Fikir soruyoruz dertlesiyoruz kendimizi rahatlatmak icin senin gibi fitne fesatlar illa bi yerden moral bozacak bi sinsilik bi laf sokma. Kalkip benim mesajimi sayacak zekan var ama baska seylere yok. Kotu niyetli soylenen soze tahammul edemem !!!!!

Kafa dağıtmak için bakıyordur sürekli . Konuşarak rahatlamaya çalışıyordur böyle düşündünüz mü hiç?
Düşündümmm ama yok.... gene işin içinden çıkamadım.... buraya yazmaktansa ondan ilgi bekleyen 2 çocuğu ile oyun oynayarak da gayet güzel kafa dağıtabilir. Hem manayla ilgilenmiş olırrr

Düşündümmm ama yok.... gene işin içinden çıkamadım.... buraya yazmaktansa ondan ilgi bekleyen 2 çocuğu ile oyun oynayarak da gayet güzel kafa dağıtabilir. Hem manayla ilgilenmiş olırrr
Bu durumda çocuklar ile oynamak yetmemiş demekki . Bu kadar şey yaşayıp sıkıntısını küçücük çocuklara mı anlatsın? Biz kadınız konuşmadan rahatlayamayız eğer kızgınsak. Bu da küçücük çocuklarla olacak bişi değil.

Soytarilik yapip da sabah sabah zaten bozuk olan sinirlerimi iyice bozarsan senin seviyene kadar da inerim. Fikir soruyoruz dertlesiyoruz kendimizi rahatlatmak icin senin gibi fitne fesatlar illa bi yerden moral bozacak bi sinsilik bi laf sokma. Kalkip benim mesajimi sayacak zekan var ama baska seylere yok. Kotu niyetli soylenen soze tahammul edemem !!!!!
Başka şeylere zekam olmadığını nereden biliyorsun... soytarılık yapmıyorum,ben de sana akıl veriyorum ama anlayanaaa....

Dusumemez cunku o kapasite yok. Cocuklar ilgi bekliyormus sanki kendisi bakiyor cocuklarima ne hadsiz kadin ya.
Gayet haddimi biliyorum ama kullandığın kelimelere bakılırsa sürekli haddini bilmeyen ben değilim sensin... kapasitem de seniii kat ve kat aşar bebeğimmmm

Bu durumda çocuklar ile oynamak yetmemiş demekki . Bu kadar şey yaşayıp sıkıntısını küçücük çocuklara mı anlatsın? Biz kadınız konuşmadan rahatlayamayız eğer kızgınsak. Bu da küçücük çocuklarla olacak bişi değil.
Insallah bu kadin benden beter olur da derdini anlatacak kimsesi olmayıp aksama kadar 4 duvar arasinda kafayi yemeye bile sukreder . Gercekten senin benden betwr olmani diliyorum Allahtan .

Gayet haddimi biliyorum ama kullandığın kelimelere bakılırsa sürekli haddini bilmeyen ben değilim sensin... kapasitem de seniii kat ve kat aşar bebeğimmmm
Senin kapasiten de mi var soytarinin tekisin kiskanc ve kotusun kapasiten olsa ne olur. Sabah sabah neyi kiskandin cik benim actigim konudan yorum yazma hadi .

Insallah bu kadin benden beter olur da derdini anlatacak kimsesi olmayıp aksama kadar 4 duvar arasinda kafayi yemeye bile sukreder . Gercekten senin benden betwr olmani diliyorum Allahtan .
Senin içinin kötülüğü dışına yazına da vurmuş hatta.... allah etrafındakilere kolaylık versin... millet senden boşuna kaçmıyor...haydi selametleee kalll...

Back
X